۸۰۶۲۳۳
۱۳ نظر
۵۰۰۷
۱۳ نظر
۵۰۰۷
پ

ماجرای ۴۰ میلیون لیتر قاچاق روزانه و نفت سر سفره مردم

به گفته رییس کمیسیون انرژی اتاق بارگانی ایران، طی این سال‌ها بهتر بود به‌جای آن که منبع درآمد ایران، پول نفت باشد، از آن در سرمایه‌گذاری برای تولید و اشتغال‌زایی استفاده شده بود؛ چراکه نفت دارایی نسل بعدی است و کسی حق حراج آن را ندارد.

خبرگزاری ایسنا: به گفته رییس کمیسیون انرژی اتاق بارگانی ایران، طی این سال‌ها بهتر بود به‌جای آن که منبع درآمد ایران، پول نفت باشد، از آن در سرمایه‌گذاری برای تولید و اشتغال‌زایی استفاده شده بود؛ چراکه نفت دارایی نسل بعدی است و کسی حق حراج آن را ندارد.

علی شمس اردکانی- رئیس کمیسیون انرژی، صنایع پالایشی و پتروشیمی اتاق بازرگانی ایران- در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بهتر بود طی سال‌های گذشته به‌ویژه در دو دوره دولت‌های اخیر، ایران در تنور عوام‌فریبی همچون "پول نفت سر سفره مردم"، "پول نفت در تولید" و ... نمی‌افتاد.

درعوض درآمدهای نفتی صرف سرمایه‌گذاری برای تولید و اشتغال‌زایی کرده و حقوق نسل‌های آینده را حفظ می‌کردیم. فروش نفت و صادرات آن فروش سرمایه‌ بین نسلی است که هیچکس حق مصرف آن برای خود را ندارد؛ لذا باید با عوام فریبی مبارزه شود.

وی افزود: مجلس و دولت پر از عوام‌فریبی‌هایی شده که پول نفت باید صرف بودجه جاری شده و حقوق کارمندانی شود که حتی نصفی از آن‌ها زیادی هستند. تعداد کارمندان در دستگاه دولت زیاد شده است؛ چراکه مشاغل آبرومند دیگر به شدت کم شده‌اند.

مشاغل آبرومند در فعالیت‌های تولیدی بدست می‌آید. تولید هم که در این کشور روبه نابودی و فعالیت دلالان تحریم رو به رشد است.

این عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران تاکید کرد: دلالان تحریم با پول حاصل از فروش نفت، آنقدر واردات کالا به‌صورت قاچاق کردند که تولید داخل دیگر به صرفه نیست و خود موجب بیکاری وعدم اشتغال و عدم توسعه کشور می‌شود.

شمس اردکانی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر این که باید کاری کرد که تا سال ۱۴۰۰ اقتصاد ایران در منطقه اول باشد، گفت: نسبت به روزی که این سیاست ابلاغ شد، نه‌تنها جلو نرفته‌ایم، بلکه بسیار هم عقب مانده‌ و فاصله‌مان با کشورهایی همچون ترکیه و پاکستان بیش‌تر شده است.

رییس کمیسیون انرژی، صنایع پالایشی و پتروشیمی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: برای آن که ایران اقتصاد اول منطقه باشد، باید سرمایه‌های اصلی کشور که می‌تواند ماشین‌آلات، تکنولوژی، بازارهای صادراتی سایر کالاها و نه فقط نفت، حفظ شود. هم‌چنین تولیدات نیز باید رونق گیرد تا بازارهای دنیا را در اختیار بگیریم.

وی با شاره به صحبت اخیر معاون اول رییس جمهور مبنی بر اینکه "بودجه ۹۸ به‌گونه‌ای تنظیم شده که سهم درآمدهای نفتی خیلی بیش‌تر از ۲۵ درصد نباشد" اظهار کرد: ایشان نباید جزو کسانی باشند که پول نفت را گرفته و بجای آنکه به سرمایه‌گذاری بپردازند، خرج کنند.

در حال حاضر قیمت یک لیر سوخت در ترکیه ۱۰ هزار تومان است اما در ایران ۱۰۰۰ تومان. این تنها به نفع قاچاقچیان و به ضرر مردم، شهر به لحاظ بار ترافیکی بالا و ... است.

شمس اردکانی ادامه داد: عده‌ای هم در این میان عوام‌فریبی می‌کنند که قیمت بنزین را ارزان نگه داشته‌ایم، درصورتی که به نفع این مردم و جامعه نیست؛ لذا باید متحد شویم تا سرمایه‌ها به راحتی خرج نشوند.

رییس کمیسیون انرژی، صنایع پالایشی و پتروشیمی اتاق بازرگانی ایران اعلام کرد: در حال حاضر، روزانه ۴۰ میلیون لیتر فراورده‌های نفتی و برخی فرآورده‌های پتروشیمی از مرزها قاچاق می‌شوند.

در این زمینه فیزیکی نمی‌توان مانع شد. بنابراین باید فعالیتی صورت گیرد که واردات کالاهای قاچاق و صادرات مواد سوختی که به‌دلیل قیمت پایین آن‌هاست، برای قاچاقچی به صرفه نباشد. تا امروز قاچاقچیان تا توانسته‌اند سود کرده و اصلا مشخص نیست این پول‌ها کجا رفته است؟

این عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران افزود: پول این قاچاق ۴۰ میلیونی سوخت تماما از کشور خارج شده و کالای قاچاق خریداری و وارد کشور می‌شود.

درنهایت هم این ایران است که متضرر و جوانانش بیکار می‌شوند. پارچه، لباس، شکلات و ... به‌عنوان قاچاق وارد می‌شود که پول آن از محل قاچاق صادرات سوخت تامین می‌شود. چطور می‌شود که ۴۰ میلیون لیتر سوخت کشور قاچاق شود و هیچ‌ کس صدایش در نیاید؟!

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    40 میلیون لیتر را چطور محاسبه کردی؟؟ میدونی برای خروج 40 میلیون لیتر چند تانکر لازمه؟؟؟ با دبه 20 لیتری که نمیشه این همه سوخت را قاچاق کرد. چند پمپ بنزین لازمه؟؟ سوخت گیری این همه مواد چقدر زمان لازم داره؟؟؟ و ...
    اول فکر کن بعد حرف بزن.

  • جواد

    تو ترکیه میگید بنزین لیتری ۱۰ هزار تومن باشه درآمد یک کارگر تو ترکیه چقدر هست همون رو به کارگر ایرانی بدید بنزین بشه ۱۰ هزار تومن مشکلی نیست
    بعدش این حجم سوخت چطوری قاچاق میشه با کامیون یا سواری
    اگه کامیون باشه که در حدود ۲۰۰۰ تریلی باید این مقدار سوخت رو حمل کنه اگه سواری هم باشه که حدود ۶۰ هزار خودرو نیاز هست آیا تو شهری مثل سیستان و بلوچستان این تعداد خوردو یا جایگاه سوخت هست که هر روز بشه سوخت رو قاچاق کرد

    پاسخ ها

    • راننده تریلی

      احسنت

  • بدون نام

    پول نفت هیچ وقت سر سفره مردم نیومد

  • بدون نام

    کی دیگه میخواهید این کار رو انجام بدید.بعد از ۴۰ سال هنوز راه رو بلد نیستید .فقط حرف حرف و حرف.

  • احمد

    جلوی قاچاق رو بگیرید. مرز رو ببندید

  • بدون نام

    اگر تنها بخواهیم قیمت بنزین را با دیگر کشورها مقایسه کنیم بی انصافی است. باید حقوق کارگر و کارمند و پیشرفت صنعت و تکنولوژی ،رفاه زندگی و ...خود را هم با آنها مقایسه کنیم

  • بدون نام

    اینهم یه دروغ دیگه پول نفت قرار بود سر سفره مردم بیاد کوش و خیلی چیزها قرار بود مجانی بشه

  • بدون نام

    چهل ملیون لیتر میشود چهارهزار تانکر ده هزار لیتری یا دوهزار تانکر بیست هزار لیتری چقدر مرزهای ما ولنگ ووازه که اینهمه تانکر قاچاقی میره وکسی نمیبینه وعجیبب تر اینکه با این مرزها چطوری تروریستها نمیان تو جلالخالق همه چیز این مملکت عجیبه البته اونا که باید بدونن میدونن داستان چیه

  • سعیدا

    این حرفا همش باد هواست کمی تعقل کنید اگر مصرف روزانه رو طبق گفته خودشون 90 میلیون لیتر بگیریم که 40 میلیون لیترش؟!!!! قاچاق میشه پس در حقیقت مصرف روزانه 50 میلیون لیتره که در ماه میشه 1500میلیون لیتر حالا اگر به هر ایرانی 20 لیتر سهمیه ماهیانه 1000 تومانی بدهند میشود 1600 میلیون لیتر در ماه با این حساب و کتاب دروغ و کذب و به نوعی, کلاه برداری 4% ها بیشتر از این مصرف رو میکنند 5000 هزار تومان در لیتر که مثلا جلوی قاچاق رو بگیرند با این شعبده بازی هزاران میلیارد دیگر میرود به جیب این عزیزان ....

  • سرباز ۴۰۲سومار

    بخدا قسم دروغگو هستید چهل میلیون لیتر سوخت آنهم با امکانات شهرهای مرزی امکانپذیر نیست چطور میخواهند نیم کیلو مواد مخدر از مرزهای شرقی کشور قاچاق کنند نمیتوانند بکنند مگر شوخی هست این همه سوخت خارج شود اصلا چهل میلیون لیتر سوخت به شهرهای مرزی روزانه میدهید که قاچاق شود دوم اینکه کشوری مثل ترکیه نفت دارد دارید قیمت سوخت رو با آن مقایسه می کنید چرا قیمت خودرو و حقوق کارگران و کارمندان دولت رو مقایسه نمیکنید خودرو با تکنولوژی چهل سال پیش رو تولیدوبه قیمت مدرن ترین خودرو به مردم ایران میفروشید توقع دارید کم هم مصرف کنند اجحاف در حق مردم ایران تا کی......

  • بدون نام

    عامل افزایش قاچاق خودسیستم است ، مگر شما هزاران هزار میلیارد هزینه سیستم کارت سوخت نداشته اید ؟ چرا انها را غیر فعال کردید ( نیمه فعال) « قاچاق » ضعف شماست و از ان بهانه ای ساخته اید برای افزایش قیمتها .

  • بدون نام

    این عزیزان دیگه دست شیطون رو از پشت بستن خدایااز عمر عزیز چیزی که دوست داشتیم ندیدیم خسته شدیم توخودت کمکی کن شهید وجانبازدادیم که راحت باشیم ....

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج