۸۰۲۰۹۹
۳ نظر
۵۰۰۱
۳ نظر
۵۰۰۱
پ

شماره‌گذاری کدام خودرو‌ها متوقف شد؟

یک کارشناس صنعت خودرو گفت: در حال حاضر با وجود تحریم‌ها، افزایش هزینه‌ها و دشواری‌های تولید؛ برخی شرکت‌های خودروسازی توانسته‌اند اتوبوس مطابق با استاندارهای روز دنیا تولید و آماده تحویل به ناوگان حمل و نقل شهری کنند اما با مصوبه جدید هیات وزیران، شماره‌گذاری این اتوبوس‌ها متوقف و منوط به ارائه گواهی اسقاط شده است.

ایسنا نوشت: یک کارشناس صنعت خودرو گفت: در حال حاضر با وجود تحریم‌ها، افزایش هزینه‌ها و دشواری‌های تولید؛ برخی شرکت‌های خودروسازی توانسته‌اند اتوبوس مطابق با استاندارهای روز دنیا تولید و آماده تحویل به ناوگان حمل و نقل شهری کنند اما با مصوبه جدید هیات وزیران، شماره‌گذاری این اتوبوس‌ها متوقف و منوط به ارائه گواهی اسقاط شده است.

حسن کریمی سنجری اظهار کرد: طبق مصوبات قبلی هیات دولت، خودروهای تجاری مجهز به استاندارد آلایندگی یورو ۴ به‌علاوه DPF ، یورو ۵ به‌علاوه EEV و یورو ۶، معاف از گواهی اسقاط خودروهای فرسوده بودند اما از اواخر مهرماه سال جاری (۳۰ مهرماه)، این مصوبه تغییر کرده و شماره‌گذاری این خودروها متوقف و منوط به ارائه گواهی اسقاط شده است؛ در صورتی‌که این اتوبوس‌ها پیش از این به دلیل بالا بودن سطح تکنولوژی و پایین بودن آلایندگی، از ارائه گواهی اسقاط معاف بودند.

او افزود: مصوبه جدید در مغایرت با ساختارهای حمایتی است که دولت قرار بوده در شرایط تحریم‌ها ارائه دهد. آن هم در شرایطی که تولیدکننده داخلی، اتوبوسی با کیفیت با استانداردهای روز را برای تحویل به ناوگان حمل‌ونقل شهری تولید کرده است؛ لذا لازم است دولت در شرایط تحریم به عواقب برخی بخشنامه‌های خود توجه کند.

این کارشناس صنعت خودرو تصریح کرد: آمریکا به اندازه کافی شرکت به شرکت و کشور به کشور حرکت می‌کند و در واقع روند تولید و اقتصاد ایران را کند می‌کند. در این شرایط دولت نیز بجای حمایت و تنظیم قوانینی که ضد تحریم‌ها و اقدامات آمریکا باشد، برعکس عمل کرده و شرایط را برای تولیدکننده سخت‌تر می‌کند.

وی ادامه داد: در حال حاضر اگرچه حدود ۵۰ دستگاه اتوبوس شهری تولیدی یک خودروساز داخلی با وجود داشتن استاندارد آلایندگی یورو ۵ وآ EEV ماده تحویل به ناوگان حمل‌ و نقل شهری است اما شماره‌گذاری و تحویل این اتوبوس‌ها متوقف شده است.

کریمی سنجری با تاکید بر این‌که در شرایط سخت تحریم‌ها حمایت از شرکت‌هایی که در زمینه تولید خودروهای به‌روز و با کیفیت فعالیت می‌کنند، ضروری است، اظهار کرد: بایستی برای این شرکت‌ها از سیستم تشویقی به‌جای سیستم تنبیه استفاده شود و باید از تصویب مصوباتی که مانع از فعالیت درست تولیدکنندگان داخلی می‌شود، خودداری کرد.

وی گفت: این‌که اعلام شود که برای شماره‌گذاری اتوبوس‌های تولید داخل، بایستی به ازای هر سه اتوبوس تولیدی، یک خودروی مشابه اسقاط شود، قطعا افزایش بهای تمام شده برای تولید و عرضه اتوبوس را به دنبال خواهد داشت و تاثیر نامطلوب بر روند ورود اتوبوس‌های جدید به ناوگان حمل و نقل عمومی دارد. چنین بخشنامه‌هایی خودتحریمی بوده و شرایط را برای تولیدکنندگان سخت‌تر می‌کند در حالی‌که دولت باید از تولید اتوبوس‌های با کیفیت در کشور آن هم در شرایط تحریم استقبال کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    این همه خبر آخرش نگفتی شماره گذاری کدام خودروها متوقف شده !

  • بدون نام

    جناب کارشناس دلسوز معلومه از طرف خودروساز خوب رسیدگی شدی

  • بدون نام

    مدیر کل معاینه فنی گفته 55درصد خودروهای زیر 5سال از لحاظ الودگی مشگل دارن این یعنی اینکه خودروساز باید جریمه بشه نه مردم بدبخت پلیس رو چه حسابی میخاد مردمو روزانه 50تومن جریمه کنه اول بنزین استاندارد و ماشین استاندارد بدین دست مردم بعد به فکر جریمه باشین شماها میخایین مردمو بچابپین بودجه ندارین گفتین چیکار کنیم بیاییم مردمو روزی 50تومن جریمه کنیم فعلا که همه لال مونی گرفتن خدا لعنتتون کنه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج