۸۰۱۴۳۳
۱۳ نظر
۵۰۱۵
۱۳ نظر
۵۰۱۵
پ

پیش شرط‌های نامزدی احتمالی عارف در ۱۴۰۰

یکی از فعالان سياسي اصلاح‌طلب و نزدیکان محمدرضا عارف، کاندیداتوری قطعی رئیس فراکسیون امید در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ را رد کرد، اما در همین حال گفت اگر شرایط مهیا باشد و چالش‌هایی که امروز مردم با آن مواجهند رفع شده باشد، احتمال نامزدی آقای عارف وجود دارد.

خبرگزاری ایرنا: یکی از فعالان سياسي اصلاح‌طلب و نزدیکان محمدرضا عارف، کاندیداتوری قطعی رئیس فراکسیون امید در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ را رد کرد، اما در همین حال گفت اگر شرایط مهیا باشد و چالش‌هایی که امروز مردم با آن مواجهند رفع شده باشد، احتمال نامزدی آقای عارف وجود دارد.

حسن رسولی، عضو شوراي شهر تهران درباره كانديداتوري محمدرضا عارف، نماينده تهران در مجلس شورای اسلامی برای انتخابات رياست جمهوری ۱۴۰۰ اظهار کرد: تا انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ خیلی مانده است و وضعیت کشور در آن زمانی قابل پیش‌بینی نیست. با توجه به اينكه سرعت تحولات سیاسی کشور بالاست، ما هیچ تصوری از فضای کشور در ۱۴۰۰ نداریم. بنابراین نمی‌توان از الان برای آن زمان تصمیم قطعی گرفت.

او با بیان اینکه «من به‌عنوان یک کارشناس از این‌گونه گمانه‌زنی‌های قطعی که متأثر از سرعت تحولات در فضای سیاست داخلی ایران است، ابا دارم» گفت: یکی از مهم‌ترین متغیرهای تصمیم دکتر عارف برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری بعدی، آرایش سیاسی و انتخاباتی سال ۱۴۰۰ است. اینکه چه تعدادی نامزد خواهند شد؟ چه تعدادی تأیید می‌شوند و مناسبات و آرایش سیاسی چگونه خواهد بود؟ اینکه وضعیت اقتصادی و اجتماعی در ۱۴۰۰ چه سیری را طی خواهد کرد؟ آیا رضایت مردم از مجموعه مسئولان کشور بهبود خواهد یافت؟ اگر این پیشرفت‌‌ها باشد انگیزه حضور مردم برای شرکت در انتخابات بالاتر خواهد بود. برعکس اگر شرایط و چالش‌هایی که امروز با آن مواجه هستیم تداوم یابد، با این پیش‌فرض برای اکثر مردمی که گرفتار مشکلات معیشتی خود هستند، حضور در انتخابات مسئله اصلی نخواهد بود.

رسولی تأکید کرد:‌ اگر مجموعه شرایط مهیا باشد احتمال می‌دهم دکتر عارف نامزد شوند، اما با این حال نمی‌توان کاندیداتوری ایشان را قطعی دانست.

او در واکنش به اظهارات اخیر الیاس حضرتی که نامزدی عارف برای انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم را قطعی اعلام کرده بود گفت: فضای سیاسی کشور فضای باز و پویایی است و من نمی‌توانم برای فردی مثل آقای حضرتی که در حوزه سیاست تجارب انبوهی دارند، تعیین تکلیف کنم، ولی اگر من بودم با توجه به‌سرعت دگرگونی‌های سیاسی کشور بااحتیاط گمانه‌زنی می‌کردم.

رسولی افزود: در صورتی که بخواهیم پیش‌بینی داشته باشیم و تصویری از رویدادهای مهم آینده سیاسی کشور ارائه کنیم، به نظر می‌رسد صحبت درباره انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ بسیار زودهنگام است. اگر قرار بود من درباره انتخابات صحبت کنم بیشتر توجهم معطوف به واقعه پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری در ۱۴۰۰، یعنی انتخابات مجلس خواهد بود. چون مجلس آینده هم به لحاظ فاصله زمانی مقدم بر انتخابات ریاست‌جمهوری است. بنابراین با اطمینان بیشتری می‌توان درباره آن اظهارنظر کرد. علاوه‌بر این، نتایج برآمده از انتخابات مجلس در پایان دوره دوم رؤسای‌ جمهوری تأثیر وضعی بر فضای انتخابات ریاست‌جمهوری دارند که دو سال بعد از آن برگزار می‌شود.

او درباره اينكه آيا پیش‌بینی مي‌كند عارف در انتخابات مجلس نامزد شود یا خیر گفت: به‌صورت قطعی نمی‌توانم بگویم و در این باره با احتیاط اظهارنظر می‌کنم. طبعاً ما به‌عنوان نزدیکان آقای عارف و جریان اصلاحات با توجه به تصویری که پیش از انتخابات مجلس از فضای سیاسی کشور داشته باشیم، ممکن است نقطه نظرات مشورتی را خدمت ایشان و مراجع سیاسی مانند شورای‌عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان بدهیم.

رسولی اضافه کرد: به هر میزان که احتمال کاندیداتوری آقای عارف برای ریاست‌جمهوری بیشتر باشد، اهمیت و حساسیت شرکت یا عدم شرکت ایشان در انتخابات مجلس آینده تصمیم بسیار مهم و حساسی خواهد. به فرض اینکه آقای عارف تصمیم بر کاندیداتوری ۱۴۰۰ داشته باشند، نامزد شدنشان برای مجلس هم دارای آثار و پیامدهای مثبت نسبت به انتخابات ریاست‌جمهوری است و به‌طور طبیعی ممکن است مثل هر تصمیم دیگری آثار و پیامدهای منفی هم داشته باشد.

او تصریح کرد: برای این تصمیم، شورای‌عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان که مجمعی از دبیران کل احزاب سیاسی است کار کارشناسی صورت خواهد داد و نهایتاً با مشورت رهبری اصلاحات و سایر شخصیت‌های اثرگذار تصمیم‌گیری خواهد شد.

رسولی تأکید کرد: تا جایی که من از آقای عارف شناخت دارم، تصمیمات ایشان مبتنی‌بر عقل جمعی و تصمیم جریانی است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • شاهین

    چه عارف انتخاب بشه چه نشه من به پسر عارف رای میدم.اخه ژنش خیلی خوبه

  • بدون نام

    این آقایون حضورشون موجب فلاکت و بدبختیه بعد میان پیش شرطم میزارن .

  • بدون نام

    مگر اینکه وضعیت بهتر شود وگرنه نه مردم حضور پر رنگی خواهند داشت و نه اقبالی به هیچ کدام از ۲ طرف خواهند داشت.
    البته یک سری از افراد سنتی که همیشه در انتخابات شرکت می‌کنند باز هم شرکت می‌کنند که در این صورت شانس برای افرادی مثل قالیباف،رئیسی،محسن رضایی،احمدی نژاد خواهد بود.
    در هر صورت انتخابات آینده مجلس و ریاست جمهوری انتخابات کم فروغی خواهد بود مگر اینکه اوضاع خوب شود

  • بدون نام

    طرف و عروسی راه نمیدادن.,,,,,,

  • بدون نام

    عارف در مجلس چه کار مثبتی انجام داده حالا خودش را برای ریاست جمهوری آماده میکنه

  • MMOONNOO

    عارف همیشه سیاهی لشکر است.

  • بدون نام

    ایشون در این مدتی که در مجلس حضور دارند چه هنری از خود نشان داده اند

  • ق ج

    عارف امتحانش توی این چند سال ،با سکوت و ناتوانی در صحبت کردنش ،پس داد ،حتی بدرد سر پرستی یک شرکت اجر سازی هم نمیخوره

  • بدون نام

    عارف رای نمیاره چون نشون داد که شجاعت و شهامت کافی برای ریاست جمهوری نداره

  • بدون نام

    عارف فردی ضعیف و بی دست و پاست , در حد و اندازه این حرفها نیست

  • سهیل

    ممد رضا هواپسه نیایی بهتر است مردم از ژن خوب زیاد خوششان نمی آید چیز فهم شد.

  • بدون نام

    ببین چقدر بدبختیم عارف!!!!!

  • شهریار

    امیدوارم قای عارف تصمیم از روی عقل بگیرن و با هیچ شرط و پیش شرطی در انتخابات شرکت نکنن !

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج