اعتراض کارگران هفت تپه ادامهدار شد
کارگران معترض مجتمع هفت تپه امروز (۳ آذر ماه) در بیستمین روز از شروع اعتراضات کارگری دوباره مسیر فرمانداری تا میدان معلم شهر شوش را راهپیمایی کردند.
خبرگزاری ایلنا: کارگران حاضر در تجمع امروز که طی بیست روز گذشته در اعتراض به تعویق مطالبات مزدیشان و نداشتن امنیت شغلی دست از کار کشیدهاند، بیتوجهی کارفرما به پرداخت مطالباتشان را دلیل توقف کارهایشان میدانند. به گفته آنها؛ هیچیک از مسئولان کشوری و استانی و شهرستانی به صورت اساسی پیگیر مطالبات کارگران هفت تپه نبودهاند.
آنها با بیان اینکه تنها خروجی جلسات چند روز مسئولان پرداخت یک ماه از مطالبات مزدی کارگران هفت تپه است، افزودند: علاوه بر معوقات حقوقی، پرداخت حق سنوات خدمت، پرداخت هزینه بازنشستگی کارگرانی که با مشاغل سخت و زیانآور بازنشسته شدهاند، عقد قرارداد با کارگران روزمزدی و اجرا نشدن طرح طبقهبندی مشاغل نمونه دیگری از خواستههای کارگران معترض است که هنوز برآورده نشده است.
دلایلی فراتر از تعویق دو تا سه ماهه در حقوق
یکی دیگر از دلایل اعتراضات اخیر کارگران؛ عملکرد بخش خصوصی مجتمع است. آنان میگویند بهخاطر مدیریت ناکارآمدی که مدیران بخش خصوصی طی دو سال حضورشان در هفت تپه اعمال کردهاند، دچار مشکلات بسیار زیادی شدهاند.
یکی از کارگران شاغل در بخش تولید نیشکر این مجتمع با اشاره به وضعیت و دغدغه کنونی کارگران گفت: بخش خصوصی مدتهاست به تعهدات خود در قبال کارگران عمل نکرده است. ما خواهان روشن شدن اوضاع هستیم. کارگران انتظار دارند مقامات و مسئولانی که خصوصیسازی را در مجتمع کشت و صنعت هفت تپه انجام دادهاند، از ابتدا آنها را در جریان روند و ابعاد تغییرات قرار میدادند.
این کارگر با اشاره به نقش سازمان خصوصیسازی در تغییرات این شرکت، اظهار داشت: سازمان خصوصیسازی در راستای تکالیف قانونی که اصل ۴۴ قانون اساسی برایش تعریف کرده، روند سپردن این شرکت به بخش خصوصی را به درستی انجام نداده است.
وی در ادامه تصریح کرد: آنچه برای ما مهم است این است که خصوصیسازی باید الگویی معیار قرار گیرد که مبتنی بر شفافیت و درستی باشد. در واقع، در حال حاضر بخش خصوصی به گونهای در هفت تپه پیش رفته که بین نیروهای کار واحدها جدا از نگرانی، بیاعتمادی ایجاد کرده است. کارفرما تعهدی به کارگران ندارد و در قبال مطالباتشان بیتوجه است در عین حال زمینه توسعه اشتغال واحد تولیدی تحت مدیریتش را فراهم نمیآورد.
از همین روی، انتظار داریم با تغییر بخش خصوصی شرکت به کسانی که اهل کار و صنعت و تولید باشند، وضعیت تغییر کند. کسانی که امتحانشان را با سربلندی و آبرومندی در عرصه تولید پس داده باشند. نباید مدیران جدید بدهکار بانکی باشند. آنها باید به کارگران این تضمین را بدهند که ایجاد اشتغال خواهند کرد.
این کارگر در پایان، تاکید کرد: مسئولان نباید واحدهای تولیدی بزرگی همچون هفت تپه را در قالب خصوصیسازی یک شبه رها کنند. نباید اجازه داد آقازادهها و کارفرمایان نوظهور به این شکل قارچگونه رشد کرده و کارخانجات و واحدهای تولیدی را متصرف شوند.
نظر کاربران
بی عرضگی استاندار خوزستان و مدیریت همراه با خویشاوند سالاری ثمره ای جز این نداره.
مسول بي لياقت نميخايم...
درود بر کارگران هفت تپه
ی حرکتی معترضی کردن چندروز پیس مرجعین روحانیت برای وضعیت یمنی ها حالا چی میشه برای این قشر زحمت کش هموطنت معترض بشین به وضع نابسامانشون
پاسخ ها
خودت می فهمی چی گفتی!!!! ؟
سه تا از اعضای هیات مدیره هفت تپه خواهرزاده های مرد بینی بزرگ دولت هستند
ایران ارث پدرتان نیست
هممون بایدمطالبه گرباشیم بایدبرای این گرانی هاتظاهرات کنیم
درود بر کارگران زحمتکش هفت تپه
چرا تو خبرها واقعیت رو نمیگن که شرکت نیشکر با اون همه عظمت رو مفت فروختن به بخش خصوصی حتی کمتر از قیمت فقط زمین شرکت نیشکر.....چه دسهایی پشت پرده بود
پاسخ ها
هفت تپه
چطور بلدن بگن یمن یمن یخورده ام به فکر مردم ما باشن
روحانیت که انگار ایرانی نیستن٬حضرات یبارم در مورد معیشت مردم فتوا نمیدن چون جیبشون رو نظام پر میکنه٬کارگر تو ایران بدبخته و یه تشکل هم ندارن ازشون دفاع کنه.
بابا جای اجلاس ولفت ولیس دروغ پراکنی یک نفر بره ببینه این بدبختها چی میحوان جای بارورکردن میلیاردی ابرها تو خوزستان بذارین توگردوخاک اینها زندگیشونو ادامه بدن اگه شد استان قدس بیاد حل کنه تا اینده تبلیغش به نفعشون بشه ظاهرا منجی ها اونجاهستن !،،،،،
صدا و سیما امروز اعتراضات پاریس رو به صورت زنده پخش میکرد,اما دریغ از پخش یک دقیقه از اعتراضات بیست روزه کارگران هفت تپه.همین که دیگه ....
مسئولان محترم چرا به داد این کارکران نمیرسید باید از رسانه هایه بیگانکان از کاه کوه درست کنند این همه اختلای میکنند در مقابل آن مبلغ ها چیزی نیستند آنها هم با این وضع اقتصاد کرانی زن بچه دارند قبل ازاینکه مسئله به اینجا میگشید میبایست حل میشود این مسئله آنقدر هم بزرک نیست