احتمال برکناری ترزا می قوت گرفت
بر اساس گزارش یک پایگاه اینترنتی یک منبع آگاه اعلام کرده است که ۴۸ قانونگذار حزب محافظه کار این کشور با فرستادن نامهای اعلام کردند که دیگر از ترزا می حمایت نمیکنند و این مساله احتمال به راه افتادن پروسه رای عدم اعتماد در پارلمان علیه ترزا می را قوت بخشیده است.
خبرگزاری ایسنا: بر اساس گزارش یک پایگاه اینترنتی یک منبع آگاه اعلام کرده است که ۴۸ قانونگذار حزب محافظه کار این کشور با فرستادن نامهای اعلام کردند که دیگر از ترزا می حمایت نمیکنند و این مساله احتمال به راه افتادن پروسه رای عدم اعتماد در پارلمان علیه ترزا می را قوت بخشیده است.
این اتفاق تهدید به چالش کشیده شدن رهبری ترزا می در حزب محافظه کار را تشدید کرده است، چرا که این ۴۸ نامه حد نصاب ۱۵ درصدی را که به منظور به جریان انداختن فرایند رای عدم اعتماد علیه ترزا می لازم است را در بر دارد.
این در حالی است که جاکوب ریس ماگ، یک قانونگذار انگلیسی از مطرح شدن نام پنج نفر برای جانشینی ترزا می در صورتی که او بر کنار شود خبر داده است که عبارتند از: دیوید دیویس، وزیر سابق بریگزیت و دومینیک راب، جانشین بعد از او در این وزارتخانه، ایستر مکوی، وزیر سابق مستمریها، پنی موردانت، محافظهکار حامی برگزیت و بوریس جانسون که سابقا وزیر امور خارجه می بوده است، جزو کاندیداهای جانشینی ترزا می محسوب میشوند.
در عین حال پایگاه ساندی تایم گزارش کرد که چند وزیر ارشد مخالف اتحادیه اروپا شامل مایکل گاوی، لیام فاکس، کریس گریلینگ، پنی موردانت و آندریا لیدسوم قبول کردهاند که در دولت ترزا می باقی بمانند.
نظر کاربران
سلام و درود
اینکه توی اروپا قدرت به راحتی ،البته با سعی و تلاش و سیاسی کاری حزب های مختلف از حزبی به حزب دیگه منتقل میشه جالب توجه هست
مثلا الان تو کشور خودمون اوضاع کشور از نظر اقتصادی بد تر از شرایط حال حاضر بشه هیچ اتفاق خاصی از نظر انتقال قدرت نمیافته
چرا ؟چون عملا حزبی توی کشور نیست و هیچ کدوم از ارکان قدرت استقلال لازم رو ندارن اگر توی اوایل انقلاب هم برکناری هایی هم اتفاق افتاد باز هم بر اساس قدرتهای حزبی نبود .