ماموریت وزیر اقتصاد به بانکها
وزیر امور اقتصاد و دارایی در نشست اصلاح نظام بانکی با حضور مدیران بانکی، به مدیران هر یک از بانکها ماموریت داد تا چالش های مرتبط با بانک خود را ترسیم و راهکارهای لازم را پیشنهاد کنند.
خبرگزاری مهر: وزیر امور اقتصاد و دارایی در نشست اصلاح نظام بانکی با حضور مدیران بانکی، به مدیران هر یک از بانکها ماموریت داد تا چالش های مرتبط با بانک خود را ترسیم و راهکارهای لازم را پیشنهاد کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت اقتصاد، در راستای تاکیدات رییس جمهور، جلسه اصلاح نظام بانکی با حضور فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی، معاون امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزارت اقتصاد و مدیران عامل بانک های دولتی در محل این وزارتخانه برگزار شد.
فرهاد دژپسند طی سخنانی در این جلسه، از بانک ها خواست، ابتدا تعریف، نگاه و انتظارات خود را از موضوع «اصلاح ساختار نظام بانکی» ارائه داده و سپس همین کار را از منظر حاکمیت و دستگاه های دولتی مثل وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و . . . انجام دهند. در ادامه، تعاریف انجام شده از هر دو منظر، باید با یکدیگر تحلیل تطبیقی داده شده و از دل آن یک مفهوم واحد بیرون بیاید.
وزیر اقتصاد همچنین تاکید کرد: هر یک از بانک ها چالش های نظام بانکی و نیز چالش های مرتبط با بانک خود را ترسیم و برنامه و راهکار های لازم را پیشنهاد کنند.
دژپسند افزود: برنامه مزبور سپس توسط چند کارگروه تخصصی با مشارکت متخصصین خارج از دولت مورد بررسی قرار گرفته و نتایج استخراج شده جهت انجام اقدامات بعدی در اختیار معاونت امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی قرار گیرد.
وزیر اقتصاد با تاکید بر تداوم برگزاری جلسات اصلاح نظام بانکی، یکی از برنامه های میان مدت آن را تدوین طرحی برای پیاده سازی نظام بانکداری الکترونیک اعلام کرد.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود، سهم اصلی انتقادات از سیستم بانکی نظیر اضافه برداشت و معوقات را مربوط به بانک های خصوصی خواند و گفت: بانک های دولتی معمولا منضبط ترین بانک ها به لحاظ رعایت قانون هستند.
بنا بر این گزارش، مدیران عامل بانک های دولتی حاضر در این جلسه نیز، در سخنانی به ارائه نظرات و پیشنهادات خود در ارتباط با اصلاح ساختار نظام بانکی پرداختند.
نظر کاربران
استاد انشا نگاری و رویا پردازی و توهم زنی هستیم
پاسخ ها
اگه این کار صورت بگیره و بانکها اصلاح بشن کشور رشد میکنه. متاسفانه یکی از مهمترین دلیل بحران اقتصادی کشور همین بانکها هستن.این بانکها هستن که باعث تورم و رکود اقتصاد کشور شدن. دادن وامهای کلان به یه عده خاص. برداشت سپرده های مردم و خرید طلا و سکه و ارز در بازار و خرید زمین و ساختمان در گرانترین مناطق کشور. بجای اینکه بانکها پول مردم رو در تولید سرمایه گذاری کنند خودشون شدن دلال و به منافع خودشون فکر میکنند
بیشترین اختلاس در بانکهای دولتی انجام شد و اگر از مردم نطر خواهی بکنید بی عدالت ترین بانکها در رابطه به تهسیلات بانک دولتی است
وزیر اول بانک مرکزی را درست کن دست خطی اگر از فلان کس آمد دلارها را به حساب شخصی واریز نکند .
بنده خدا از سیف پرسیدن چرا وضع مالی این گونه است گفت من طبق دستور مقامات بالا انجام وظیفه کرده ام.
محال است که بشه وصع بانکهای ربا خوار رو اصلاح کرد
من خودم کارمند بودم و عوض شدن چندین مدیر را دیده ام.اولش که می آیند داغ هستند و خورده فرمایش و عزل و نصب زیادی می کنند ولی چند وقت که از راستشون گذشت انگار نه انگار که اون وزارت خانه وزیری هم داره.حالا اینم همینطور
بانک ها رو باید از ریشه قطع کرد هر کسی که با مجموعه بانکی کار میکنه قیمت ماشینش بالای صد ملیونه این همه پول از مردم میچاپن وام نمیدن به کارمندای خودشون بدون درصد تا دلت بخواد وام میدن و... اینه بانکداری اسلامی
پاسخ ها
اخه تو چی می دونی از نطام بانکی !!!!!
بانکها کاری می کنند که مردم از دولت بدبین شوند چون پولی که دولت برای اشتغال به بانکها می دهد با هراریک ایراد مسخره شخص فرار می کند واقعا کنترولی رو بانک نیست
شما چندتا بانک نتوانستی ادغام کنید هر روز می خواهید کاری کنید
وقتی یک آدم بیسواد میشود وزیر آنهم وزیر اقتصاد اینگونه میشود که دکتر به مریض می گوید خودت برای دردت نسخه بنویس
اگر میخواهید بانکها اصلاح شوند تمامی بانک های دولتی را در هم ادغام کنید و همینطور تمامی بانک های خصوصی و در کل کشور ما دو بانک بیشتر نداشته باشیم وقتی تمامی بانک ها ملزم هستند تحت یک دستورالعمل بانک مرکزی فعالیت کنند تعدد این همه بانک چه معنا دارد؟
من شانزده ساله کارمند بانک خصوصیم هشتم گرو نه حقوقم حقوق اداره کار قراردادی نه خونه ونه ماشین بخدا سال هشتادوسه یک پراید قسطی خریدم هنوز همونو دارم