۷۹۴۳۲۱
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

«دیوالی»، پایتخت هند را به اتاق گاز تبدیل کرد

آتش بازی های مربوط به جشن دیوالی و استفاده گسترده از مواد محترقه با وجود حکم ممنوعیت دادگاه عالی ، آلودگی هوای دهلی نو را به شکل خطرناکی در مناطق مختلف این شهر افزایش داده و این ابرشهر را به اتاق گاز تبدیل کرد.

خبرگزاری ایرنا: آتش بازی های مربوط به جشن دیوالی و استفاده گسترده از مواد محترقه با وجود حکم ممنوعیت دادگاه عالی ، آلودگی هوای دهلی نو را به شکل خطرناکی در مناطق مختلف این شهر افزایش داده و این ابرشهر را به اتاق گاز تبدیل کرد.

مقامات هندی اعلام کردند، یک ابر-دود غلیظ پس از ساعت ۲۳ روز چهارشنبه سرتاسر دهلی را فرا گرفت که باعث شد کیفیت هوا به سطح 'بسیار ضعیف' سقوط کند.

«دیوالی»، پایتخت هند را به اتاق گاز تبدیل کرد

به نوشته این روزنامه ، مهمترین دلیل این افزایش شدید ناگهانی آلودگی هوا آن بود که بسیاری از ساکنین دهلی بدون توجه به زمان تعیین شده از سوی دادگاه عالی هند، تا ساعات پایانی شب به استفاده از مواد محترقه ادامه دادند.

با توجه به داده های سازمان مرکزی کنترل آلودگی هوا، در ساعت 23 شب گذشته، نرخ کلی کیفیت آلودگی هوای دهلی نو با شماره 302 نشان داده شد که آن را در سطح بسیار ضعیف تا سمی قرار می دهد.

دادگاه عالی هند در حکم خود اعلام کرده بود که مردم می توانند در طول جشن دیوالی و سایر جشن های هند، فقط بین طول ساعات 8 تا 10 شب از مواد محترقه استفاده کنند.

این دادگاه همچنین تنها با فروش' مواد محترقه سبز' که دارای صدا و آلودگی کمتر هستند موافقت کرده و از پلیس دهلی نو درخواست کرده بود تا با نظارت کامل از فروش مواد محترقه ممنوعه اطمینان یابد و اگر این قانون نقض شود، رییس پلیس دهلی نو شخصا به عدم توجه به حکم دادگاه مجازات خواهد شد.

با وجود این حکم، آتش زدن مواد محترقه پس از ساعت 10 شب در دهلی نو ادامه یافت.

دکتر راوی کومار در بیمارستان فورتیس دهلی نو درباره افزایش آلودگی هوا به این روزنامه گفت: دود شدید ناشی از مواد محترقه سبب ایجاد مشکلات تنفسی، آسم، سردرد شدید و سرفه می شود. مردم باید از ماسک استفاده کنند تا در مقابل آلودگی در امان باشند. مردم همچنین باید از فعالیت های فیزیکی خارج از خانه خودداری کنند.

شبکه خبری 'ان دی تی وی' در ارتباط با آلودگی هوای دهلی نو و اطراف آن اعلام کرد: با وجود حکم دادگاه عالی هند، مواد محترقه ممنوعه و آلوده کننده در اطراف دهلی نو به راحتی به فروش می رسید که باعث شد آلودگی هوای ناشی از این مواد، نه تنها در دهلی نو بلکه در مناطق اطراف آن مانند گوروگرام، نویدا و قاضی آباد به شدت بالا رفت.
پلیس اطمینان داده بود که علیه ناقضان حکم دادگاه اقدام خواهد کرد با این حال مردم مانند هر سال به انفجار مواد محترقه پرداختند.

علیرغم آلودگی شدید پایتخت هند، این حکم دادگاه عالی هند برای تولید 'مواد محترقه سبز' با اعتراض شدیدی روبرو شد چون منتقدین تاکید کردند که این حکم باعث خواهد شد که ۸۰۰ هزار کارگر صنعت مواد محترقه هند در ایالت تامیل نادو که مرکز این صنعت است با خطر بیکاری مواجه شوند.

تولید کنندگان مواد محترقه اعلام کردند که تاکنون هیچگونه ترکیب شیمیایی تایید شده برای استفاده در 'مواد محترقه سبز' معرفی نشده است و این امر می تواند تولید این محصولات را برای سال آینده متوقف کند.

معمولا شرکت های تولید کننده مواد محترقه پس از پایان جشن آتش بازی هندو ها موسوم به 'دیوالی'، روند تولید مواد محترقه برای جشن سال آینده را آغاز می کنند.

کی ماریاپان رییس اتحادیه کارخانه های مواد محترقه هند گفت: ترکیب شیمیایی تایید شده جهت جایگزینی در مواد محترقه سنتی معرفی نشده است و این امر سبب خواهد شد که کارخانه ها برای تولید محصولات جدید اقدام نکنند.

بیش از یک هزار کارخانه مواد محترقه در منطقه سیواکاسی واقع در ایالت تامیل نادو در جنوب هند به طور مستقیم و غیر مستقیم شغل ۸۰۰ هزار نفر را تامین می کنند.

کارگران در صنایع مواد محترقه هند معمولا به صورت روزانه دستمزد دریافت می کنند. به طور متوسط حقوق روزانه یک کارگر در هند ۱۵۰ روپیه یا ۲ دلار است.

دیوالی' همه ساله در ۶ و ۷ ماه نوامبر( آبان) با استفاده گسترده از مواد محترقه در هند جشن گرفته می شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج