هراس بانکهای بینالمللی از فساد در نظام بانکی ایران!
برایان هوک به کار نکردن بسیاری از بانکهای خارجی با ایران در دوره پسابرجام هم اعتراف کرده و بدون اشاره به تهدیدات دولت قبلی و جدید آمریکا علیه بانکهای همکار با ایران، مدعی شده که «بانکهای بینالمللی به خاطر فساد در نظام بانکی ایران، از تعامل با آنها هراس دارند.»
خبرگزاری فارس: «برایان هوک» رئیس گروه اقدام ایران ساعتی پس از اعلام شروع اجرای دور دوم تحریم های پسابرجامی آمریکا علیه ایران، در جمع خبرنگاران از تأثیرات تحریمها گفت.
گره اقدام ایران ۲۵ مرداد تشکیل شد و آنطور که «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد « مسئول راهبری، بازبینی و هماهنگی همه جوانب اقدامات مرتبط با ایران در وزارت خارجه خواهد بود» و مستقیماً با خود پامپئو کار خواهد کرد.
هوک که رئیس این گروه است ساعتی پس از کنفرانس خبری مشترک وزرای خارجه و خزانهداری کشورش در خصوص تحریمهای جدید ایران، مدعی همراهی شرکتهای بزرگ دنیا با این تحریمها شد؛ برایان هوک گفت: «از زمان شروع اجرای تحریمهای ما، بیش از ۱۰۰ شرکت بزرگ از بازار ایران رفتهاند و ایران حدود ۲ میلیارد دلار از درآمدهایش را از دست داده است.»
بحث از دست رفتن درآمد نفتی به فشار آمریکا به خریداران نفت ایران مربوط میشود. آمریکا البته ۸ کشور چین، هند، ایتالیا، یونان، ژاپن، کره جنوبی، تایوان و ترکیه را در فهرست کشورهای معاف از تحریم خرید نفت ایرانی قرار داده؛ این کشورها البته باید برای استفاده از این معافیت مشروط، میزان خرید نفت از ایران را به صورت قابلتوجهی کاهش دهند.
آمریکاییها گفتهاند که کشورهای خریدار نفت ایران، برای قرار نگرفتن در لیست تحریمیها، باید در ازای خرید نفت ایران، فقط «اقلام بشردوستانه و کالاهای غیرتحریمی» به ایرانیان بفروشند؛ برایان هوک گفته که این قول هم چندان معتبر نیست.
رئیس گروه ایران در این خصوص گفته: «بزرگترین مانع در راه تحویل اقلام بشردوستانه به ایران، خود رژیم حاکم بر ایران است.. این رژیم، پولها را خرج ماجراجوییهای خارجی و حمایت از متحدان منطقهایاش میکند.»
برایان هوک به کار نکردن بسیاری از بانکهای خارجی با ایران در دوره پسابرجام هم اعتراف کرده و بدون اشاره به تهدیدات دولت قبلی و جدید آمریکا علیه بانکهای همکار با ایران، مدعی شده که «بانکهای بینالمللی به خاطر فساد در نظام بانکی ایران، از تعامل با آنها هراس دارند.»
چندی پس از انعقاد برجام، «جان کری» وزیر خارجه اسبق آمریکا به لندن رفت تا مثلاً بانکهای اروپایی را به تعامل با ایران ترغیب کند. همان روز خبرنگار آسوشیتدپرس خبر داد که روسای بانکهای اروپایی از جان کری خواستهاند که روی یک کاغذ پاره، تعهدی مکتوب به بانکهای طرف معامله ایران بدهد اما وزیر خارجه اوباما، با اشاره به امکان ضعیف شدن نظام تحریمهای باقیمانده علیه ایران، از این کار طفره رفته بود.
نظر کاربران
تعجب از تهمت این آقایان کجا در ایران فساد است این رویه است حالا چرا این را فساد می دانند سخنگو امور خارجه پاسخ قانعکننده خواهد داد که ما تکذیب می کنیم
چهرروحانی وظریف دیدن داره
دروغ میگن مگه
درست گفته
خاوری با 3 هزار میلیاد دزدی رفت کانادا ,موسسات وابسته به بانکهای دولتی یکی یکی دارن ورشکست میشن و اصل پول مردم رو هم نمیتونن بدن,حالا یعنی برایان هوک دروغ گفته???
ما اختلاسگر داریم اونها هراس دارند....عجب خرهایی هستن
پاسخ ها
هراس از کار با بانک های پرفساد وغیرشفاف ایرانی را دارند.
فساد درتمام ادارات وارگانها وشرکتها وسازمانهای ایران بیداد میکنه مگه جایی هست فساد نباشه حتی بازار وبخش خصوصی ومردم.
ترامپ اگه عرضه داری پسر ابتکارو بیرون کن وآقازاده هارا تو هم باد هوایی بی عرضه قمار باز عیاش مو طلایی
اوضاع اصلأ خوب نیست روزهای دشواری در پیش روی داریم.
اگه مردید حالا به کشتی های جنگی آمریکا حمله کنید.
انصافا حرفهاش درست و قابل قبولی در مورد کشورمون زده درود بر امریکا
خود ایرانیها هم از پول ایران میترسن. پول در ایران بعد چند سال یا ماه کاغذ پاره بیش نیست. پول بدونه پشتوانه باعث فساد میشه.
کاری بنظر اونا ندارم اما نظام بانکداری ایران سرتاپا کثافته
ترامپ به زودی سرنگون می شو
ترامپ تا چند روز دیگر می میزد
ترامپ تا چند روز دیگر می میمیرد
من
...
ترامپ تا چند روز دیگر می میمیرد
پ
نه دولت دموکرات آمریکا و نه دولت جمهوری خواه ترامپ هیچ کدام به تعهداتشان عمل نکردند.
اروپا همراهی لازم را ندارد و مدام بسته های تشویقی اش را به تعویق می اندازد.ما را متهم به حمله تروریستی میداند و بدون ارائه مدرک سفیر کشورمان را اخراج میکنند.
اما واکنش دولت مردان لبخند به دشمن است و تمام اخم های خود را سر مردم ایران خالی میکنند که انگار نه انگار مردم بدهکار دولت اند.
فقط اون تیکه آخریش خوب اومدی که گفتی فسادبانکی در ایران بانکهای بین المللی راهم نگران کرده
فرض کنید بانکهای سوییس و یا دیگر بانکهای اروپایی بدست این اختلاسگران بیفته چه میشه خخخخخخخخخ
اینجور که معلومه اونا بیشتر حلال و حرام میفهمند و بیشتر رعایت حال همدیگه میکنند و هوای همدیگه دارند
بندگان خدا حق هم دارند نگران باشند
شورای محترم نگهبان نظرش چیه. هر چه اون بگه قبول داریم
آش این قدر شور بود که خان هم فهمید
فساد که چه عرض کنم بگویید فوق فساد
دقیقا همینطوره
اصلا یکیاژ دلایل عدم الحاق ما به اف ای تیاف همینه
طبق قانون سازمان پولی جهانی(بانک جهانی)
هر کشور بانکاش مجازند حداکثر ۶ برابر سرمایشون پول از مردم سپرده بگیرن
اومدن تو ایران دیدن ۱۵ ۲۰ برابر پول گرفتن بدون قانون و بی در وپیگر
حق دلرن
فساد کل ایران را گرفته 3000 میلیارد اختلاس میکنند آب از آب تکون نمیخوره
چه تعجبیم میکنه نویسنده!
نه که نظام بانکی ما خیلی سالمه!پر از ربا و فساد نیست!