۷۹۱۲۴۳
۷ نظر
۵۰۱۱
۷ نظر
۵۰۱۱
پ

برنج‌های هندی و تایلندی سالم‌اند؟

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره وضعیت سلامت برنج‌های وارداتی توضیح داد.

خبرگزاری ایسنا: مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره وضعیت سلامت برنج‌های وارداتی توضیح داد.

دکتر وحید مفید در گفت‌وگویی درباره وضعیت سلامت برنج‌های وارداتی، گفت: باید توجه کرد که برنج‌های وارداتی که به صورت رسمی و با مجوز وارد کشور می‌شوند، پروانه بهداشتی ورود سازمان غذا و دارو را دارند. البته قرار است یک شناسه و کد رهگیری هم بر روی بسته‌بندی آنها درج شود تا اصالت‌شان برای مصرف‌کننده احراز شود.

البته هنوز همه واردکنندگان این اقدام را انجام نداده‌اند و درخواست کردند تا زمان اجرای تعریف کد را تمدید کنیم. به هر حال پیگیر ایجاد کد و شناسه رهگیری بر روی بسته‌بندی برنج‌های وارداتی هستیم تا مردم بتوانند از طریق شناسه درج شده بر روی بسته‌بندی برنج، ‌ اصالت آن را به صورت آنلاین دنبال کنند.

وی با بیان اینکه تمام پارامترهای کیفی برنج‌هایی که از کانال وزارت بهداشت وارد می‌شوند و وزارت بهداشت به آنها مجوز می‌دهد، ‌ بررسی و کنترل می‌شوند، افزود: بر این اساس اگر استانداردهای کیفی‌شان مطابق با استانداردها ی وزارت بهداشت باشد، به آنها مجوز می‌دهیم و مشکلی از نظر کیفیت ندارند.

مفید تاکید کرد: این درحالیست که بسیاری از برنج‌هایی که از کانال‌های غیررسمی و به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند، ‌ ممکن است مشکل داشته باشند و نباید از آنها استفاده کرد.

البته باید توجه کرد که وارداکنندگان برنج‌های قاچاق، وقتی نمی‌توانند از وزارت بهداشت مجوز واردات رسمی دریافت کنند، محصول‌شان را به صورت قاچاق وارد می‌کنند که این محصول قطعا دارای مشکل است.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به کشورهای صادرکننده برنج به ایران، گفت: کشورهایی که تا به حال به صورت رسمی برنج از آنها به کشور وارد شده، عمدتا شامل هند، پاکستان، تایلند و بخشی هم از کشور اروگوئه بوده است.

البته گاهی از سایر کشورها هم درخواست واردات برنج وجود داشته، اما بنابه دلایلی که گفتم به آنها مجوز نداده‌ایم. بنابراین برنج‌هایی که در حال حاضر در بازار موجود بوده و دارای پروانه بهداشتی ورود هستند، آزمایش شدند و از نظر بهداشت و سلامت مشکلی ندارند و مطابق استانداردهای وزارت بهداشت هستند.

مفید با بیان اینکه روی کیسه‌های برنج‌های وارداتی مجاز، پروانه بهداشتی ورود قرار دارد، افزود: برچسب اصالت آنها نیز بارکدی است که ما اصرار داشتیم همه آنها بارکد را روی کیسه نصب کنند تا از این طریق بتوان اصالت‌شان را استعلام کرد. در این زمینه درخواست تمدید وقت کردند.

زیرا امکانات آن را در مبداء نداشتند و قرار است این امکانات را ایجاد کنند. البته همه برنج‌های وارداتی پروانه بهداشتی ورود را دارند و از طریق این پروانه می‌توان به اصالت‌شان پی برد.

سازمان غذا و دارو هم اگر موارد غیرمجازی را در سطح عرضه ببیند، حتما اطلاع‌رسانی می‌کند. بنابراین مردم در هنگام خرید برنج وارداتی، به شماره پروانه بهداشتی آن دقت کنند که نشانه سلامت برنج است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • شهریار

    پس فهمیدیم به شرط اینکه با دقت به شماره پروانشون نگاه کنیم میتونیم بفهمیم سالمن یا نه! عجب!!!

  • بدون نام

    آهان پس چون برنج قاچاق پول گمرک نداده ممکنه مشکل سلامت داشته باشه؟؟مردم عزیز بیزحمت برید یوتیوب و کلمه برنج هندی رو سرچ کنید تا بفهمید چیزی که به نام برنج میخورید نشاسته و الیاف هستس که در دستگاهی مخلو و بعد ساخته میشه.نخورین حقیقت تلخه

  • بدون نام

    ایا اعتباری به این ازمایشات هست ؟ من تردید دارم شما چطور ؟

  • بدون نام

    یعنی مطمئن هستن برنج هندی ها پلاستیک نیستن

    پاسخ ها

    • بدون نام

      میخواهی سالم باشی همین برنج های خودمون بخورید

  • بدون نام

    بهترین آزمایش این که من بیام ببینم زن وبچه تو هم از این برنج میخورن ...

  • بدون نام

    ماسی ساله برنج هندیوپاکستانی استفاده میکنیم یه بارخراب ازکاردرنیومد چراحرف مفت میزنیدقاچاقچی هاهم همون تهرانن ازاسمون نازل نشدن میتونیدجلوشون روبگیریدچرامیزنیدتوسربرنج

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج