۷۹۰۰۰۱
۶ نظر
۵۰۱۲
۶ نظر
۵۰۱۲
پ

انتقاد روانشناسان از ستاد مبارزه با مواد مخدر

احمد علیپور روانشناس و رئیس جامعه روانشناسان سلامت نیز در خصوص مسأله اعتیاد می‌گوید: بی‌توجهی به مقوله اعتیاد و تبعات ناگوار آن در جامعه ما را هم به‌عنوان یک پژوهشگر و روانشناس ناامید کرده و به درد مردم دچار شده‌ایم.

ایران نوشت: احمد علیپور روانشناس و رئیس جامعه روانشناسان سلامت نیز در خصوص مسأله اعتیاد می‌گوید: بی‌توجهی به مقوله اعتیاد و تبعات ناگوار آن در جامعه ما را هم به‌عنوان یک پژوهشگر و روانشناس ناامید کرده و به درد مردم دچار شده‌ایم.

اعتیاد یکی از بیماری‌هایی است که تنها خود فرد درگیر آن نیست و خانواده را هم به نابودی می‌کشاند و حالا در نظر بگیرید که فرد یا افراد معتاد، سرپرست و والدین کودکانی باشند که قرار است آینده ساز این مملکت باشند.

اما نتیجه این می‌شود که کودکان چنـــین خانواده‌هایی معــــــمولاً سرنوشت خــــــوبی را تجربه نمی‌کنند و غالباً در خوشبینانه‌ترین حالـت به سرنوشت پدر و مادر و مرتبطان آنها یعنی فروشندگان مواد تبدیل می‌شوند و در بـدبینانه‌ترین حالت جانی، قاتل و شرور خطرناک می‌شوند.

حالا بماند که در دوران کودکی چقدر زندگی مشقت بار و مملو از خطرات و مشکلات را تجربه می‌کنند.

وی در ادامه ضمن اشاره به این موضوع که آیا جامعه تاکنون کاری برای مبارزه و پیشگیری از تداوم این بیماری داشته می‌افزاید: متأسفانه در جامعه ما هیچ مبارزه‌ای برای ریشه کن کردن این بیماری وجود ندارد و دستگاه‌های مرتبط با این معضل مثل بهزیستی و مجموعه‌های موازی بیشتر از آنکه کار تخصصی انجام دهند کار تبلیغاتی می‌کنند.

به‌عنوان مثال ما ستادی با نام ستاد مبارزه با مواد مخدر داریم که قرار است کارش مبارزه با معضل اعتیاد و مواد مخدر باشد اما آیا ارزیابی این ستاد از بدو تأسیس تاکنون مثبت بوده است؟! بی‌شک اگر مثبت بود نباید آمار خرید و فروش مواد مخدر و معتادان ما افزایش پیدا می‌کرد.

ضمن اینکه مگر در کشورهای اروپایی که موفقیت‌هایی در زمینه مبارزه با مواد مخدر داشته‌اند چنین ستادهایی وجود دارد؟! اگر هم یکی از ما روانشناسان و محققان بخواهیم طرحی را به این مجموعه‌ها ارائه دهیم آنقدر بسته عمل می‌کنند تا منصرف شویم.

علیپور خاطرنشان می‌کند: مگر می‌شود معضل به این بزرگی را بدون حضور روانشناسان و جامعه شناسان حل و فصل کرد؟! اما دریغ از یکبار همکاری! ما باید به این مسأله جدی نگاه کنیم. فکر و نگرش کودکان در یک دوره خاص شکل می‌گیرد و اگر هم شکل گرفت دیگر تغییر آن کار دشواری است اما ما کودکان بسیاری را در کشورمان داریم که به خاطر داشتن خانواده‌های آلوده و معتاد بدبخت می‌شوند و کسی هم از آنها خبر ندارد و گاهی به‌خاطر مرگ و واقعه ناگوار خبر یکی از آنها رسانه‌ای می‌شود و ما هم آن را می‌شنویم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ق

    بله مواد مخدر در ابران بسیاری از خانواده هارا به روز سیاه نشانده است .وبرای مبارزه با آن متولی خاصی ندارد .وگویا خیلی ها دوست دارند اینگونه باشد .
    .

  • شرق

    حالا دولت بیاد مواد مخدر را برای معتادان کوپنی کند .وکشت تریاک را در ایران خود بکارد .واز به اصطلاح مبارزه اینگونه عمل کند .وبا این کار باور کنی خیلی از افرا د از خرید وفروش دس بر می دارن .

    پاسخ ها

    • علی

      دولت میتواند بطور رسمی و قانونی در اختیار انها قرار دهد و کنترل کند .الان خود این موسسه های ترک اعتیاد که اروی مجانی از بیت المال میگیرند هر دونه قرص متادون 20 میلی گرم را میفروشند 2 هزار تومن عموما هم بازرسیها و و وابستگان به اون مجموعه بازرسی حراست ریاست اینها هستند علاوه بر حقوق دریافتی از این طرف هم بیزینسی برای خود ایجاد کرده اند معضل جامعه ما همین افراد خودشون هستند و معتاد معلول.

  • و

    باید روانشناسان لا اقل یک راه حلی برای جلو گیری از معتاد شدن افراد پیدا گنند .دارویی ودوایی که روح وروان معتاد را دگر گون کرده وبه دنبال این کارها نرود. چرا کسی بفکر نیست .

  • بدون نام

    چقدر جالب است که راجع به این موضوعها کسی نظر وپیشنهاد نمی دهد .اما راجع به یک دختر وپسر کاربران کلی نظر می دهند .متاسفانه در این موارد نظر کم است .

  • اکبر

    ای آقا شماکجای کاری؟مسولان اگرفکربودن افغانی هارابیرون میکردن؟ولی اونافکرلبنان ویمن وسوریه وفلسطین هستندوفکرساختن ضریح برای عتبات عالیات درکشورهای عربی؟لااقل کاش درکشورخودمون بود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج