الکترونیکی کردن کتب درسی به دلیل کمبود کاغذ
معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی بیان کرد: اگر مشکل کمبود کاغذ همچنان ادامه داشته باشد، الکترونیکی کردن کتب درسی قوت خواهد گرفت.
خبرگزاری ایلنا: سیدحسین طلایی زواره (معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی) درباره مساله کمبود کاغذ برای چاپ کتب درسی و همچنین کاغذهایی که در گمرک ماندهاند گفت: در این خصوص دو سه مرتبه از طریق آقای وزیر مکاتباتی با بانک مرکزی داشتیم، اما هنوز این ثبت سفارشها تمدید نشده تا کاغذهایی که در گمرک هستند، ترخیص شوند.
وی ادامه داد: برای دریافت کاغذها از گمرک طی نامهای به آقای همتی رییس کل بانک مرکزی اقدام کردیم، اما متاسفانه کار ما در گردونه بروکراسی هنوز انجام نشده است و امیدواریم بتوانیم تا هفته دیگر این مساله را حل کنیم. اگر تمدید ثبت سفارشات انجام شود، میتوان بخشی از کاغذی که وارد کشور شده را دریافت کنیم.
معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی در پاسخ به این سوال که آیا این میزان کاغذ که در گمرک وجود دارد برای چاپ کتب درسی سال آینده کافی است؟ گفت: علاوه بر کاغذهای موجود در گمرک مقداری دیگر هم در راه کشور از طریق کشتی است که اگر ثبت سفارشات صورت بگیرد به آنهایی که در راه هستند، دسترسی پیدا خواهیم کرد.
طلایی زواره همچنین با اشاره به اینکه اگر مشکل کمبود کاغذ همچنان ادامه داشته باشد، الکترونیکی کردن کتب درسی قوت خواهد گرفت، گفت: به موازات چاپ کتب درسی، الکترونیکی کردن کتابهای درسی را هم پیگیری میکنیم تا در بخشها یا مناطقی که برخوردار هستند و میتوانند از خدمات الکترونیکی کردن کتاب درسی استفاده کنند، این طرح را اجرا کنیم.
وی در خصوص روند الکترونیکی کردن یکی از کتب پایه اول ابتدایی گفت: آن کتاب الکترونیکی به غیر از فایل پی دی اف کتاب با رسانه دیگر آموزشی همراه است، به طور مثال می توان متناسب با موضوعات کتاب فیلمها و نرم افزارهای مرتبط با آن یا منطبق با آن درس را نمایش داد که البته همکاران ما در حال کار کردن روی این موضوع هستند.
معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی در پاسخ به این سوال که آیا در سال آینده کتاب درسی الکترونیکی را در مدراس خواهیم داشت؟ گفت: امیدواریم بتوانیم این کار را انجام دهیم، زیرا این طرح نیاز به فرهنگ سازی و آماده سازی دارد تا بتوانیم آن را اجرایی کنیم.
نظر کاربران
فكر خوبيه ولي بدرد به جاي با صاحب درست و حسابي ميخوره نه اينجا كه يا قيف نيست يا قير نيست
واقعا که
خاک بر سر ما !
مردم نون شب ندارن بدن بچه هاشون بخورن، بعد از کجا رایانه بیارن که کتاب الکترونیکی بچه هاشون بخونن؟
روزنامه ها رو تعطیل کنن . اینا که همه شون یک مطلب رو تکرار میکنن . واقعا حیف درخت ها که به خاطر انتشار اینا قطع بشن