غیب شدن امیدیهای مجلس هنگام رای گیری!
محمود صادقی عضو فراکسیون امید درباره رأی کم موافقان به لایحه سیافتی به روزنامه ایران گفت: برخی از اعضای فراکسیون امید در زمان رأیگیری لایحه CFT در مجلس به دلایلی همچون مأموریت حضور نداشتند و دو نفر هم با وجود حضور در رأیگیری مشارکت نداشتند. متأسفانه این موضوع مسبوق به سابقه است که در زمان رأیگیری موضوعات حساس حداقل ۱۵ نفر از نمایندگان فراکسیون امید نیستند.
محمود صادقی عضو فراکسیون امید درباره رأی کم موافقان به لایحه سیافتی به روزنامه ایران گفت: در بررسی لایحه CFT جنبه ارعابی حاکم تأثیرگذار بود. پیشبینی میکردم که اگر شرایط عادی بود حداقل رأی موافق این لایحه ۱۶۰ رأی بود. استدلال آن است که براساس اعلام صورت گرفته دو فراکسیون امید و مستقلین رأی موافق داشتند کما اینکه آقای عارف رسماً موضعگیری آشکار نکرد ولی رویکرد چیز دیگری را نشان میداد. با این حساب باید لایحه CFT بیشتر از ۱۴۳ رأی را کسب میکرد.
وی افزود: از طرف دیگر برخی از اعضای فراکسیون امید در زمان رأیگیری لایحه CFT در مجلس به دلایلی همچون مأموریت حضور نداشتند و دو نفر هم با وجود حضور در رأیگیری مشارکت نداشتند. متأسفانه این موضوع مسبوق به سابقه است که در زمان رأیگیری موضوعات حساس حداقل ۱۵ نفر از نمایندگان فراکسیون امید نیستند. این بیمسئولیتی و ضعف بعضی از اعضای فراکسیون است.
صادقی روند بررسی لایحه CFT از سوی رئیس مجلس را انتقاد برانگیز خواند و گفت: طولانی شدن روند بررسی، رأیگیری و تصویب CFT قابل انتقاد است، حتی اگر آن را سوءمدیریت ندانیم یک نوع مسامحه بوده که باعث تصویب این لایحه در وقت اضافه شد.به نظرم آقای لاریجانی بنابر ملاحظات خاصی که در مورد انتخاب هیأت رئیسه داشت بررسی این لایحه را به تأخیر انداخت.
این گونه که برخی نمایندگان اخطار قانون اساسی میدادند و ایشان با توجه به این سیگنالها بررسی را به تعویق انداخت و در نهایت حق مجلس را ضایع کرد چرا که اگر لایحه آن زمان به رأی گذاشته میشد شاید رأی بیشتری میآورد و بموقع در مهلت موردنظر مراحل تصویب نهایی را طی میکرد. با این نگاه معتقدم رئیس مجلس در بررسی CFT مماشات و ملاحظه کاری زیادی کرد. شاید میخواست ضمن احترام به آرای مخالف اجازه پختهتر شدن بحثها را دهد تا مجال بررسی بیشتری فراهم شود.
این نماینده اصلاحطلب درباره احتمال حمایت اصلاحطلبان از لاریجانی در انتخابات پیش رو گفت: فضای سیاسی در ایران بسیار سیال و غیرقابل پیشبینی است. به هرحال شرایط سیاسی به گونهای است که گاهی برای تصمیمگیری به جایی میرسیم که چارهای جز رأی دادن به یک فرد را نداریم. اینکه آقای لاریجانی نگاهی به انتخابات ریاست جمهوری داشته باشد موضوع محتملی است؛ از آن طرف این احتمال را رد نمیکنم که اصلاحطلبان در انتخابات ریاست جمهوری ناگزیر به حمایت از فردی با ویژگیهای لاریجانی باشند.
نظر کاربران
بله جناب صادقی!!!!ما خیلی وقته که چاره ای به جز رأی دادن به یک نفر نداریم!!!!!!!!
این پانزده نفر ماموریت داشتند ضمن بررسی ناپدید شدن امید نزد مردم شرایطی فراهم کنند که نسبت به تولید امید در جامعه از تکنولوژی سایر کشور ها بهره مند شوند
,,,,آهای شمایی که رای منفی دادین شمها دشمن ملت هستین نه نماینده مردم
اینها فقط و عقط دنبال منافع خود و اطرافیانشون هستند و صد البته راضی کردن دشمنان ایران
رفتندشمال خوشگذرانی
بازم درود ب شرفت مرد باغیرت مجلس
کله پزی باید گفت نه مجلس !.
درودبرصادقی نماینده فهیم آگاه ومدیرشایسته دلسوز ملت وکشور وانسانی شجاع ونترس