انتقاد ایران از بی توجهی به تاثیر تحریم بر مردم
نماینده ایران در کمیته سوم سازمان ملل متحد، فرایندهای حقوق بشری در این سازمان را دوگانه و سیاسی دانست و گفت: در این فرایند، به تحریم های مغایر حقوق اقتصادی و اجتماعی عامه مردم ایران، توجه نشده است.
خبرگزاری ایرنا: نماینده ایران در کمیته سوم سازمان ملل متحد، فرایندهای حقوق بشری در این سازمان را دوگانه و سیاسی دانست و گفت: در این فرایند، به تحریم های مغایر حقوق اقتصادی و اجتماعی عامه مردم ایران، توجه نشده است.
محمد حسنی نژاد روز سه شنبه در نشست کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد، گفت گزارش دبیرکل درباره حقوق بشر در ایران بار دیگر نادرستی و سیاسی بودن فرایندهای حقوق بشر ی در این سازمان را آشکار ساخت. وی ادامه داد: ارائه سالانه چهار گزارش شبیه هم درباره وضعیت حقوق بشر ایران تنها منعکس کننده رویکردهای گزینشی و استانداردهای دوگانه است. رویکردی که بیش از هرچیز اعتبار و یکپارچگی فرایندهای حقوق بشر سازمان ملل را مخدوش می سازد.
نماینده ایران در کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد اضافه کرد: فراتر از ملاحظات سیاسی، هیچ مبنایی برای چهار بار تکرار ادعاها علیه ایران در یک سال وجود ندارد.
حسنی نژاد تصریح کرد: گزارش دبیرکل حاصل اقدامی غیرسازنده است و در نتیجه آن کل گزارش پذیرفتنی نیست.
وی رویکرد گزینشی گزارش دبیرکل را مورد سئوال قرار داد و گفت: انتظار می رفت گزارشی با این ماهیت، همه جانبه باشد و جهات حقوق بشری همه مردم ایران را بدون تمایز مورد توجه قرار دهد اما در کل گزارش حتی کوچکترین اشاره ای به وضع دوباره تحریم های غیرقانونی و نامشروع آمریکا علیه مردم ایران نشده است.
این دیپلمات ایرانی تاکید کرد: تحریم هایی که پس از خروج یکجانبه آن کشور از توافق هسته ای ایران که به اتفاق آرا در شورای امنیت سازمان ملل تصویب شد و خود آمریکا هم یکی از آنها بود، تحمیل شده اند.
حسنی نژاد ضمن انتقاد از رفتارهای دوگانه در بررسی وضعیت های حقوق بشری گفت: هیچ کشوری نمی تواند ادعا کند در این زمینه کامل است و ایران هم مستثنی نیست ضمن آنکه در ایران امکان اصلاح قوانین و مقررات تا جایی که خلاف هنجارهای اجتماعی نباشد، وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: احترام متقابل و گفت و گو، راهی مناسب برای رسیدگی به هر گونه نگرانی واقعی در مورد حقوق بشر است. برای بالا بردن اعتبار گفتمان حقوق بشر، ما خواستار گفت و گوی محترمانه هستیم.
نماینده ایران در کمیته سوم یادآور شد: سیاست رئیس جمهوری روحانی روابط سازنده با جهان است و وعده او افق های جدید برای همکاری، درک و احترام متقابل در همه زمینه ها از جمله حقوق بشر فراهم آورده است.
در گزارش دبیرکل سازمان ملل متحد که بر اساس قطعنامه پیشنهادی کانادا در مجمع عمومی سال ۲۰۱۷ تهیه شده است، اتهامات پیشین علیه ایران تکرار شده و در عین حال آمده است که دولت ایران با کمیساریای عالی حقوق بشر همکاری داشته است.
نظر کاربران
خوب سازمان ملل هم میگه در زمان اوباما، کل پول نفت و پول تجارت و حتی پولهای بلوک شده در زمان شاه با سودش تقدیم شماها شده.بعدش سازمان ملل میپرسه مگه واسه ملت خرج نکردین که ملت دارن از تحریم رنج میبرن؟!
...
پاسخ ها
خرج جنگ افروزیهایی شد که آخرش منفعت خودشونو می دیدن
الان که گذاشتنشون زیر. منگنه میگن فشار بر مردم .
پاسخ ها
خودشون منفعتشون کم شده ازمردم می خوان مایه بذارن .دلشون برای ما نسوخته
شما خودتون بیشتر از یک ساله که ملت رو رها کردن و دلتون به حال ملت نمی سوزه اونوقت انتظار داری دیگران دلسوزی کنن!!!! ...
هدف این تحریمها شکستن کمر قشر مستضعف ایرانی بالغ بر هفتاد میلیون نفر است وسود آن براب اقلیت فرصت طلبی است که کاسب هرنوع تحریمی هستند از رانتها استفاده کرده وروی گنج نشسته اند...
شماهم اگه حرفت با دلت یکی باشه خوبه ولی اکثر اینا فقط حرف میزنن دلشون یه چیز دیگه میگه
تمام بدبختیهای مردم از دروغ گفتنهای شماست هر خبری را تکذیب میکنید!
مگه همین شماها نیستین که میگین تحربم تاثیری بر اقتشاشتون نداره پس چرا الان این حرفا را میزنین
اینا که تا حالا میگفتن تحریم ها اثری نداره ....خخخخ بازم اومدن از مردم مایه بزارن بی انصاف ها
این مرتبه می خوان به اسم مردم تحریم ها رو باطل کنند هرعاقلی می دونه دزدها ورانت خوارها دارن می سوزن ما مردم بهره ای نداشتیم که ازدستمون بره
بابا دیگه چه بلایی باید سرمون بیاد که بگن تحریما پدر مردمو در اورده هی میگن خبری نیست چیزی نیست چه اتفاقی برای ما بیوفته قبول میکنیین که مردم تو فشارن
دولت ایران کی تا حالا سرنوشت مردم براش مهم بوده که این بار دومش باشه
هر جا که احساس خطر می کنید که مردم را هزینه می کنید
تحریم ،روزگار مردم ایران را سیاه کرده است.