«فرسفج» احیا میشود
فرماندار شهرستان تویسرکان گفت: باید بر روی ظرفیتهای شهر فرسفج سرمایهگذاری کرده و بتوان در راستای جذب گردشگر و ایجاد اشتغال به جذب جمعیت پرداخت تا این شهر احیا شود.
خبرگزاری ایسنا: فرماندار شهرستان تویسرکان گفت: باید بر روی ظرفیتهای شهر فرسفج سرمایهگذاری کرده و بتوان در راستای جذب گردشگر و ایجاد اشتغال به جذب جمعیت پرداخت تا این شهر احیا شود.
منحبیب مومیوند در آئین شکرگزاری برداشت سیب فرسفج اظهار کرد: باغهای سیب فرسفج با سرسبزی و زیبایی و ترکیب رنگ سبز و سرخ بسیار رویایی و زیبا هستند و جای شکرگزاری نیز دارد.
وی بیان کرد: فرسفج یکی از شهرهای قدیمی شهرستان تویسرکان با پیشینههای تاریخی و فرهنگی بسیار قوی است و این را میتوان از سفالهای قدیمی این شهر و وجود کاروانسرای فرسفج و پل عباسی این شهر تشخیص داد و بسیار متأسف هستیم که دیگر خبری از آن کارگاههای پررونق سفال شهر نیست.
فرماندار تویسرکان اظهار کرد: با توجه به کم شدن جمعیت شهر فرسفج وظیفه شهرداری و شورای این شهر است که با رونق دادن به کارگاههای سفال و کورههای آجرپزی و ایجاد اشتغال و مهیا کردن زمینههای جذب جوانان برای کسبوکار در این شهر تلاش کنند.
وی اعلام کرد: با وجود ظرفیت بالای گلخانههای فرسفج که بیشترین آمار گلخانه این شهرستان را به خود اختصاص داده، بهتر است بر روی این زمینهها سرمایهگذاری کرده و بتوان در راستای جذب گردشگر و ایجاد اشتغال به جذب جمعیت پرداخت تا فرسفج احیا شود و جان دوبارهای بگیرد.
مومیوند عنوان کرد: تویسرکان در استان در جذب تسهیلات ارزانقیمت رتبه نخست را دارد و خواهان این هستیم که اهالی این شهر برای ایجاد یک سردخانه و صنایع تبدیلی محصول سیب تلاش کرده و از این تسهیلات استفاده کنند و ما تا جاییکه در توانمان باشد به تحقق این امر کمک میکنیم و در جذب سرمایهگذار هم تلاشمان را خواهیم کرد.
وی با اعلام اینکه وجود کاروانسرای فرسفج در جذب گردشگر و ایجاد اشتغال در شهر فرسفج بسیار موثر است، از شهردار، شورا و رئیس میراث فرهنگی تویسرکان درخواست کرد با ایجاد غرفههایی در این کاروانسرا و جذب سرمایهگذار برای ایجاد اشتغال به رونق و احیای این شهر کمک کنند.
فرماندار تویسرکان اضافه کرد: تقاضای ما از شرکتهای موجود در شهرک صنعتی فرسفج این است که نیروهای کاری خود را از جوانان بومی فرسفج تأمین کنند.
وی یادآور شد: دو سوم شهرستان تویسرکان کوهستانی و یک سومش دشت است و با توجه به اینکه با کمآبی مواجه هستیم از کشاورزان میخواهیم برای تغییر سیستم آبیاری خود از پرفشار به کمفشار و قطرهای با کمک جهادکشاورزی و استفاده از تسهیلات و یارانهای که به این بحث تخصص یافته، در حفظ منابع آب شهرستان کوشا باشند و کشت محصولات پرآببر را کاهش داده و محصولات کمآببر مانند کلزا و زعفران را کشت کنند.
مومیوند در ادامه گفت: برگزاری این آئینها به رونق بیشتر شهرستان تویسرکان و افزایش جمعیت و ایجاد اشتغال کمک میکند و نمونه بارز این امر برگزاری همایش ملی گردو، مبل و منبت و فرش دستباف تویسرکان در ۱۶ مهر است که از نظر تعداد بالای غرفهها و حضور بینظیر آحاد مردم در تویسرکان در نوع خود کمنظیر بود.
وی ادامه داد: هدف ما از برگزاری همایش ملی گردو و مبل و منبت و فرش دستباف دو مورد عمده بود؛ یکی معرفی محصولات تویسرکان و دیگری معرفی خود شهرستان در سطح کشوری و جهانی بوده که خوشبختانه مقصود حاصل شد.
نظر کاربران
عالیه