۷۸۴۷۰۲
۲۳ نظر
۵۰۱۳
۲۳ نظر
۵۰۱۳
پ

محیط‌ زیست: هامون دیگر هامون نمی‌شود

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: مردم باید قبول کنند که هامون دیگر آن هامون پر آب سالهای گذشته نخواهد بود و این اتفاق هیچ زمان نمی افتد.

خبرگزاری ایسنا: معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: مردم باید قبول کنند که هامون دیگر آن هامون پر آب سالهای گذشته نخواهد بود و این اتفاق هیچ زمان نمی افتد.

عیسی کلانتری در نشست کارگروه احیای تالاب هامون و مقابله با گرد و غبار سیستان و بلوچستان افزود: در سیستان بالاتر از آب باید بعد معیشت مردم مورد توجه قرار گیرد، به طوری که در این منطقه اگر محیط زیست آن درست شود اما مردم معیشت نداشته باشند، نمی توانند دوام آوردند.

محیط‌ زیست: هامون دیگر هامون نمی‌شود

معاون رئیس جمهوری در ادامه با اشاره به اینکه در سیستان دیگر کشاورزی نمی تواند تامین کننده معیشت کل باشد زیرا آبی وجود ندارد و نخواهد داشت گفت: موضوع معیشت از مسائل مهمی است که به موازات آب و محیط زیست در این منطقه از ایران اسلامی باید پیش رود.

وی همچنین جدی شدن دیپلماسی آب با کشور افغانستان را از مسائل مهم در شمال سیستان و بلوچستان عنوان کرد و افزود: برای تامین افزون بر 820 میلیون متر مکعب آب از آن سوی مرز در سیستان نباید برنامه ریزی کرد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: ضروری است در مدت باقی مانده از سالجاری برای تصویب بودجه در سال آینده مسئولان استان با کمک دانشگاهیان طرحی جمع بندی و طرح ریزی کنند.

محیط‌ زیست: هامون دیگر هامون نمی‌شود

وی ادامه داد: اگر قرار است سازمان عمران سیستان مجددا احیا شود نیازمند یک مدیریت متمرکز است‌.

کلانتری تصریح کرد: احیای تالاب بین المللی هامون در کوتاه مدت از اولویت های سازمان محیط زیست کشور است.

وی گفت: با وجود کاهش بارندگی ها، در برنامه ششم توسعه تصویب می شود که در زمینه تولید محصولات کشاورزی ۹۵ درصد خودکفا شویم یعنی ۳۵ و نیم میلیارد مترمکعب آب اضافی باید در کشور مصرف شود که این آب از کجا باید تامین شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در حدود ۳۵ سال پیش کمتر از ۲۰۰ میلیون تن کربن در کشور تولید می‌شد اما امروز سالانه در حدود ۷۳۰ میلیون تن تولید می شود که این موارد به عنوان تغییر اقلیم مورد توجه است.

وی با اشاره به مشکلات تالاب بین المللی هامون و مشکلات مردم منطقه سیستان گفت: مهمترین اقدام در این حوزه برای رفع مشکل اصلاح ساختار مدیریت است یعنی برنامه های تمامی نهادها و سازمان ها در قالب مدیریت یکپارچه عمل شود.

معاون رئیس جمهوری بیان کرد: سیستان با توجه به شرایط حاکم ناشی از خشکسالی های پی درپی و عواقب آن به منطقه ای خاص از نظر زندگی و غیر قابل تصور در جهان از نظر دوام انسان ها تبدیل شده، به طوری که درصورت فراهم نشدن امکانات و نرسیدن به این منطقه، مردم دوام نمی آورند.

وی خاطرنشان کرد: کشور درگیر مشکل خشکسالی است که بدترین آن در سیستان و بلوچستان رخ داده است.

کلانتری با بیان اینکه ایران رتبه نخست فرسایش خاک در دنیا را به خود اختصاص داده است، گفت: سالانه ۲ میلیارد تن خاک در کشور از دست انسان ها خارج می شود، درصورتی که برای هر سانتی متر خاک سالهای متمادی زمان نیاز است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • لیلا

    اگر اگر اگر
    این و که من هم بلدم. هنوز منتظرید دستی از غیب بیاد و مدیریت متمرکز براتون ایجاد کنه. شما به خوشیاتون برسید. محیط زیست و مردم کیلویی چنده

  • ایرانی

    آره معلوم بود...کلا وظیفه ی مسئولین ما نابود کردنه نه آباد کردن. در عرض دو سه دهه کاری با کشور کردیم که مغول و تاتار با کشور نکرده بودن. تاریخ از شما به عنوان زامبی یاد خواهد کرد...

  • بدون نام

    خوب.بی تدبیری.شما‌مدیران ناشی
    باعث نابودی.هامونها شدین
    مدیران...غیرکارآمد

  • بدون نام

    با تشکر از بی عقلی مدیر عزیز

  • ناشناس

    ایران دیگر ایران نمیشود

  • بدون نام

    اه به لطف شما معلومه..

  • بدون نام

    خوش به حالتون که اینقدر دیپلماسی دارید که حتی حریف افغانستان هم نیستید.

  • بدون نام

    آقای عیسی کلانتری ! کدام رودخانه ودریاچه درست شد که هامون بشه !! از هامون گنده ترش که دریاچه ارومیه بود چی شد ؟! زاینده رود و کارون کو؟!! اصلاً به روی خودتون نیارید که چندین سال وزیر کشاورزی این مملکت بودین ! حتماً طبق معمول این هم تقصیر مردمه !! همه کاستی ها رو که به گردن ملت میندازین این هم به پای ما بنویسین!!! شما خوب !شما گل ! شما به به !!! ازهمه مهمتر شما مدیررررررررر!!!

  • بدون نام

    ب قول دوستمون حرف خوبی زد کاری ک شما سر این مملکت اوردین تا قیام قیامت باید تو تاریخ بمونه همه چی رو نابود کردین

  • بدون نام

    نه اینکه بقیه چیزا درست میشه؟! تو این کشور چی به روز اول برمیگرده که هامون دومیش باشه

  • بدون نام

    واقعا که برای این همه بی مسئولیتی و بی کفایتی مسئولانمان متاسفم. یک عمر به خورد ما دادن که قاجار و پهلوی بی عرضه و بی کفایت بودن، خود شما چی هستین؟؟

  • شهاب

    به برکت این آقایان همه چیز در ایران داره خشک میشه دریاچه ها رودخونه ها, کوه ها جنگلها نفتو گاز زیر زمین وجیب ما مردم با پیشینه بزرگترین تمدن و امپراتوریها واقعا باید گریه کنیم به ایران بزرگ که قطره قطره داره از بین میره

  • mohsen

    واقعا کدوم کار درست شده که این بعدیش باشه .از فقر بگیم از بیکاری یا از گرونی بگیم هزاران سال از تمدن سیستان میگذره ولی به لطف مسولین تاچند سال دیگه سیستان کاملا نابود میشه .تا چند سال دیگه میشه شهر سوخته دوم خدایا دقیقا کجایی

  • patriot

    غريب وطن...
    بي نوا وطن...

  • بدون نام

    ایرانم دیگر ایران نمیشود، ویران میشود

  • بدون نام

    بعد از یک عمر تلاش ایرانیان در امورات روزه مره خود الان کاری کردند بجای پیشرفت کشاورز و ماهیگیر باید ترک خوردن را نمایش بگذارید ؟ به دولتها و شاه و گدا ربطی ندارد . چه کردید ؟؟؟ هامون در کتابهای درسی ما بود و اولین بار کودکی اشنا شدیم اما این خبر حکایت از میراث دولتها و ......الان دولتمردان حسن روحانی فقط خبرها رو اعلام میکنند !! کجا رفت و چرا اقدامی برای باز کردن اب و رو ندید گرفتید ؟ اگر با تیر بار میرفتید اب رو میگردوندید که بهش جنگ نمیگن ؛ گرفتن حق است برادر حق .صدوپنجاه ساله اب داشته حالا خشک ؟ !

  • بدون نام

    نکبت زاده ها میگن.. فدای سر هامون

  • بدون نام

    کلانتری ضعیف ترین مسئول دولت روحانی

    پاسخ ها

    • بدون نام

      سرتا پا یه کرباسن

  • مصطفی

    اولا باید جلوی صادرات بی رویه آهن و سیمان به افغانستان گرفته میشد که بخاطر سود اندک کارخانجات ما آنها اینهمه سد نمیساختن.دوما یه مسئول با جرات پیدا بشه با راکت و موشک بزنه تمام سدهای افغانستان که بصورت غیر قانونی احداث شده نابود بشه...سوما پیگیر حق آبه سیستان بشوند و ثبت بین المللی بشه و نظارت بین المللی باشه

  • محمد

    علی برکت الله

  • محسن

    ممنونیم مسئولین باغیرت

  • سام

    بعلت سد سازیهای بی رویه کشورهای همسایه و سد سازیهای داخل کشور این مشکلات بوجود امده لذا باید اول از خودمون شروع کنیم دیگه داخل کشور سدی درست نکنیم وبعدم به این کشورها معترض بشیم برا ی حق ایران و در صورت بی توجهی کشورهای همسایه به دیوان لاهه شکایت کنیم برای احقاق حق ایران در غیر اینصورت تا یکدهه یا دو دهه دیگه از ایران فقط یک نام (ایران)میمونه.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج