۷۸۴۶۵۷
۷ نظر
۵۰۲۱
۷ نظر
۵۰۲۱
پ

واقعیت جراحت نوزاد نجف‌ آبادی چه بود؟

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به برخورد تیغ جراحی به پیشانی نوزاد متولدشده در بیمارستان شهید منتظری نجف‌آباد، گفت: بحث عفونت خونی در این نوزاد ربطی به این موضوع ندارد.

خبرگزاری فارس: مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به برخورد تیغ جراحی به پیشانی نوزاد متولدشده در بیمارستان شهید منتظری نجف‌آباد، گفت: بحث عفونت خونی در این نوزاد ربطی به این موضوع ندارد.

کیانوش جهانپور امروز با اشاره به برخورد تیغ جراحی به پیشانی نوزاد متولدشده در بیمارستان شهید منتظری نجف‌آباد اظهار کرد: جراحات مختصر روی بدن نوزاد با فراوانی مختلف که بستگی به پوزیشن نوزاد حین عمل سزارین دارد با توجه به سرعتی که در عمل سزارین هست و نازک بودن پرده و جداره رحم در حین این عمل و این‌که کدام بافت‌ها مماس بر ناحیه برش باشد در دنیا مشاهده می‌شود.

واقعیت جراحت نوزاد نجف‌ آبادی چه بود؟

وی با بیان این‌که در برخی گزارش‌هایی که در دنیا داریم در بعضی مراکز فوق تخصصی بزرگ پزشکی دنیا شیوع آن یک تا 3 درصد اعلام شده است، افزود: در ایران گزارش رسمی مبنی بر شیوع نداریم ولی با توجه به مواردی که به صورت موردی گزارش می‌شود وقتی به نسبت تعداد زایمان و سزارین در کشور مقایسه می‌کنیم با توجه به این‌که تعداد سزارین هم در کشور ما نسبت به کل زایمان‌ها در مقایسه با سایر کشورها بالا است به نظر می‌آید که آمار کمتر از این عدد باشد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: بخش دیگری از علت کمتر بودن این آمار در ایران نسبت به بعضی کشورهای دیگر به تبحر و مهارت جراح ایرانی با توجه به کثرت اعمال و نوع آموزشی که می‌بیند، بستگی دارد.

وی تصریح کرد: درست است که هیچ کس انتظار ندارد این موارد را برای فرزند و بیمار خودش مشاهده کند ولی قاعدتاً مواردی هست در دنیا که گزارش می‌شود، همه تلاش‌هایی هم که برای ارتقای فرآیندها و افزایش ضریب دقت و کاهش خطا صورت می‌گیرد باز هم مانع از این نمی‌شود که این موارد وقوع پیدا نکند، ما هم قاعدتاً انتظار نداریم که این موارد به صفر برسد چنان که در هیچ کجای دنیا به این عدد نتوانستند نزدیک هم بشوند.

جهانپور با بیان این‌که موارد مطرح شده از جهت فرآیندهای درمانی است، گفت: اما از جهت این‌که این موارد ممکن است از جنبه حقوقی و فقهی، حقوقی را برای نوزاد یا خانواده یا نوزاد ایجاد کند بحثی است که در دایره تشخیص سازمان نظام پزشکی، سازمان پزشکی قانونی و دستگاه قضایی است، دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه هیچ ورودی نداشته و طبق مقررات نخواهد داشت.

وی اذعان کرد: موارد خطا یا موارد قصورات و... قاعدتاً در صلاحیت کمیسیون‌های تخصصی سازمان نظام پزشکی است که اگر فردی یا اولیای بیمار یا نوزادی مایل باشند می‌توانند از آن طریق مسیر را پیگیری کنند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ادامه گفت: از جهت فرآیندهای درمانی کلیه مواردی که عارضه‌دار می‌شوند چه به لحاظ جسمی چه فوت، عارضه‌هایی که به هر حال اجتناب‌ناپذیر است چه عارضه‌هایی که ناشی از خطا، اشتباه یا قصورات پزشکی باشد یا حتی موارد نادری که ناشی از بی‌احتیاطی و بی‌موالاتی باشد در کمیته موربیدیتی و مورتالیتی در بیمارستان‌ها ثبت و بررسی شده و به معاونت درمان ارسال می‌شود.

وی ادامه داد: این موارد مجدداً در مدیریت نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی بررسی می‌شود و مواردی که قابل اصلاح باشد یا نیاز به تذکر و برخورد انضباطی یا تغییر و اصلاح فرآیندها باشد جهت ارتقای وضعیت ابلاغ می‌شود، حتی به سایر بیمارستان‌ها هم ابلاغ و تذکر داده شده و یادآوری می‌شود و در چهارچوب تعالی خدمات بالینی به صورت مستمر در دانشگاه علوم پزشکی به خصوص در حوزه معاونت درمان هم نظارت و اجرا می‌شود.

جهانپور اضافه کرد: این مورد در بیمارستان‌های دیگر هم هرازگاهی گزارش شده و مورد ویژه‌ای نیست، در سطح کشور همیشه هر چند هفته یا هر چند ماه یک بار یک موردی هست و عموماً درصد زیادی از این‌ها جراحت سطحی است که پیامدهایی ندارد، بعضاً ممکن است پیامدی داشته باشد که در مورد این نوزاد در این حد و در این سطح نبود.

وی با اشاره به صحبت پدر این نوزاد مبنی بر بستری بودن این نوزاد در بخش NICU به دلیل عفونت خونی، مطرح کرد: بحث عفونت خونی در این نوزاد ربطی به این موضوع ندارد، در کل درصدی از نوزادها بعد از تولد به خصوص در هفته‌های اول دچار علائم عفونت خونی شده و حتی بعضاً ممکن است پیشرفت کند و این‌ها ربطی به جراحت حین عمل سزارین ندارد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • محسن

    بچه من هم بر اثر تصادف سه ماه تو این بیمارستان بستری بود متاسفانه افتضاح هست مدام به بیماران بدحال مورفین و میندازولام مسکن قوی تزریق میکنن تا بیمار آرام باشه و باعث اذیت شدن کادر پرستاری نشود اما بعد از اتمام دوره بیماری و انتقال مریض به منزل تازه متوجه‌میشی چه بلایی سر بیمارت اومده .از خماری ترک یکباره مورفین زمین و زمان را دگرگون میکنه.واقعا بچشم دیدم ضابطه ای برای تزریق مسکن در این بیمارستان نیست.قابل توجه رییس بیمارستان دکتر سلیمانی.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      باز به نسبت دیگر بیمارستانهای اصفهان خوبه .فقط یکسر به بیمارستان امیرالمومنین و میلاد بزن تازه خصوصی هم هستن فوق‌العاده افتضاح

  • بدون نام

    الان لابد پزشک رو 200 هزار تومن جریمه می کنن مثلا اگه خیلی سخت گیری کنن!

  • بدون نام

    الان لابد پزشک رو 200 هزار تومن جریمه می کنن مثلا اگه خیلی سخت گیری کنن!

  • ملیکا

    راست میگین اگر جریمه کنن

  • بدون نام

    آره مشخصه تقصییر نوزاد بوده که سرش نزدیک رحم بوده

  • زهرا

    بچه هاتوروخدا بیمارستان میلاد چطوربیمارستانیه؟قراره شوهرم‌اونجاعمل کنه تورو خدا جواب بدید‌.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج