کشف جسد زن جوان در جوی آب خیابان نبرد
جسد زن جوانی که با ضربه به سرش کشته شده بود، در جوی آب خیابان نبرد کشف شد.
خبرگزاری تسنیم: ساعت ۷ صبح روز گذشته (۲۰ مهر جاری) مأموران کلانتری ۱۲۱ سلیمانه در تماس با بازپرس کشیک قتل پایتخت اعلام کردند جسد زن جوانی داخل یک جوی آب در خیابان نبرد کشف شده است.
دقایقی بعد از اعلام این خبر قاضی دشتبان؛ بازپرس امور جنایی تهران به همراه اکیپ تشخیص هویت آگاهی در محل کشف جسد حاضر شده و مشغول تحقیقات درباره این پرونده شدند.
تیم جنایی با حضور در محل با جسد زنی حدوداً چهل ساله که پتوپیچ شده و با ضربه جسم سخت به سرش به قتل رسیده بود، مواجه شدند که کارآگاهان این احتمال را دادند مقتول در مکان دیگری به قتل رسیده و جسد وی به آنجا منتقل شده است، همچنین مقتول مدارک هویتی به همراه نداشت و مجهولالهویه بود.
در نهایت با دستور بازپرس ویژه قتل پایتخت جسد مقتول برای بررسی بیشتر و تعیین هویت به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات برای شناسایی متهم یا متهمان این پرونده ادامه دارد.
نظر کاربران
انشاا...زودقاتلش پیداشه تابه سزای عملش برسه
سلام،چرا سایتی خاص توسط پلیس وقوه قضاییه نداریم که عکس مقتولین مجهول الهویه را برای پیدا شدن به اشتراک بگذارند
پاسخ ها
کلا نظرتون درسته ولی بعضی خانواده ها خودشون نمیخوان
چرا پتو پیچ میکنند.؟
پاسخ ها
برای اینکه میت سرما نخوره
یعنی شما واقعا معتقدین که قاتل باید همچنین مدارک هویتی مقتول را هم به همراهش داخل پتومی پیجید ؟؟؟ که مجهولالهویه نشود؟؟؟
چه آدم عوضي بوده .