۷۷۶۳۸۹
۳ نظر
۵۰۰۳
۳ نظر
۵۰۰۳
پ

اتهام متهمان پرونده دکل نفتی مشخص شد

رئیس کل دادگاه‎های عمومی و انقلاب تهران گفت: اتهام متهمان پرونده دکل نفتی گمشده خیانت در امانت، ​سوءاستفاده از اموال شرکت و تحصیل مال نامشروع است.

خبرگزاری فارس: عباس پوریانی رئیس کل دادگاه‎های عمومی و انقلاب تهران در ارتباط با آخرین وضعیت پرونده دکل نفتی اظهار کرد: رسیدگی به پرونده دکل نفتی گمشده در مجتمع قضایی ویژه امور اقتصادی ادامه دارد.

رئیس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب تهران تصریح کرد: اتهام متهمان این پرونده خیانت در امانت، ​سوءاستفاده از اموال شرکت و تحصیل مال نامشروع است.

پوریانی گفت: تاکنون برای این پرونده قریب ۱۰ جلسه دادگاه در مجتمع ویژه امور اقتصادی برگزار شده است.

رئیس محاکم عمومی و انقلاب تهران تصریح کرد: با توجه به صحبتی که با رئیس شعبه رسیدگی کننده انجام شده، زمان زیادی از رسیدگی پرونده نمانده و به زودی حکم متهمان صادر می‌شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • نو بخت

    تقصیر اونهایی است که دکل را پیش اینها امانت گذاشته. میدادینش به من عین اولش پستان میدادم.

  • بدون نام

    چه عجب بعد از چندین سال داره یه خبری از متهم های دکل میشه

  • بدون نام

    خسته نشین

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج