بازار زیرزمینی خرید و فروش حیوانات
توله شیر ۲۵ میلیون تومانی با پیک رایگان!
دنیای کلکسیونرهای حیوانات این روزها تغییرات عجیبی کرده و دیگر از نگهداری حیوانات دست آموز خانگی مانند گربه و همستر و ... خبری نیست و در عوض باید به دنبال خرید و نگهداری کرکودیل، ایگوانا، توله شیر، خرس، عقاب و یا ماربوآ باشید! کافی است در اینترنت سر چی کنید تا به سادگی با فروشندگان غیرقانونی انواع و اقسام حیوانات روبرو شوید که درخواست مورد نظر شما را درب منزل تحویل می دهند.
همین چند روز پیش بود که معاون محیط طبیعی سازمان محیط زیست از افزایش خرید و فروش حیوانات نادر در محیط اینترنت خبر داده بود و از پلیس فتا خواسته بود که به این تخلفات رسیدگی کند. همین موضوع به سوژه روزنامه هفت صبح تبدیل شد و تصمیم گرفتیم با جست و جو در اینترنت با برخی از این فروشندگان آشنا شویم و از قیمت حیوانات آنها مطلع شویم.
نتایج فراتر از انتظارات ما بود، اگر تا چند سال پیش برای پیدا کردن این دست از حیوانات باید کوچه پس کوچه های خیابان مولوی را بالا و پایین می کردید حالا به راحتی می توانید با پنج میلیون تومان یک عقاب طلایی را در درب منزل تحویل بگیرید و یا با ۲۵ میلیون تومان یک توله شیر با مجوز تهیه کنید!
عقاب طلایی برای شیخ نشین ها
عقاب و شاهین جزو حیوانات تازه مد شده ای هستند که در منازل نگهداری می شوند! در اینترنت که جستجو کنید، آگهی های فروش مختلفی از این پرنده را مشاهده می کنید: «یک عدد عقاب طلایی نر کاملا دستی و زیبا با قیمت بسیار نازل به فروش فوری می رسد! ارسال کاملا رایگان.» یا در موارد دیگری صاحبان این پرنده بخت برگشته توضیحات بیشتر و مفصل تری از عقاب خود در اختیار بازدیدکنندگان قرار می دهند که یک نمونه از آن را در ادامه می خوانید: «عقاب طلایی نر شش، هفت ماهه تعلم دیده جهت شکار (کبک - خرگوش و ...) از جوجگی از دست چوپانی که قصد از بین بردن آن را داشت نجات داده شده و نزد خودم تربیت شده است.
در بین تمام پرندگانی که تربیت کردم بهترین است و برخلاف عقاب های دیگر طعمه را در هوا نیز می زند. نزد محیط زیست برای گرفتن جواز نگهداری و حتی تکثیر رفتم ولی موافقت نشد. به علت کمبود وقت برای پرواز دادن این پرونده قصد فروش دارم. لطفا اگر در هفته یکی دو بار برای پرواز این پرنده وقت می گذارید اقدام به خرید کنید چون دیدن پرواز آن لذتبخش است نه نگهداری در قفس. اگر با قیمت مشکل ندارید برای گرفتن عکس و فیلم با ایمیل تماس برقرار کنید.»
برای اطلاع از جزئیات فروش این دست از پرندگان با یکی از این فروشندگان به نام فرهود تماس گرفتیم و در رابطه با قیمت ها و دلایل آ« پرسیدیم. او درباره قیمت های عقاب ها و دلایل تفاوت قیمت ها می گوید: «قیمت عقاب های ما از ۳۰۰ هزار تومان شروع می شود و تا ۱۵ میلیون هم وجوددارد.
البته اگر نمونه های خاص تری هم بخواهید با قیمت ۲۵ میلیون تومان می توانید تهیه کنید. اختلاف قیمت این پرندگان هم به سن و نوع آنها بستگی دارد. برخلاف تصور عمومی هر چه سن پرندگان بیشتر، وحشی تر و دارای جثه کوچکتری باشند قیمت ها هم بالاتر می رود. عقاب ۳۰۰ هزار تومانی ما ۶ ماهه است و از نوع مرغوبی نیست.»
شاهین ها هم برای خودشان بازار زیرزمینی عجیبی دارند و قیمت های آنها نیز بسیار بیشتر است. به گفته این فروشنده قیمت شاهین ها از ۳ میلیون تومان آغاز می شود و تا ۴۰۰ میلیون تومان هم می رسد! نحوه نگهداری آنها نیز از دیگر مواردی است که این فروشنده توضیح می دهد: «نگهداری شاهین سخت تر است و حداقل هفته ای دو بار باید آن را شکار ببرید اما غذای روزانه آن کمتر است. شاهین در روز دو گنجشک می خورد اما عقاب روزانه به هفت گنجشک نیاز دارد.»
این فروشنده در آخر یک نکته عجیب و تاسف آور هم بیان می کند و می گوید: «بیشتر مشتری عقاب های طلایی ایران شیخ نشین های عرب هستند که آنها را به دو منظور استفاده می کنند. یا به این عقاب ها آموزش شکار می دهند و یا آنها را در جنگ بین پرندگان شرکت می دهند تا با پرندگان دیگر بجنگند و اسباب تفریح شیوخ را فراهم کنند...»
شیرهای ۲۵ میلیونی با مجوز
ماجرای پیدا شدن توله شیرها در خیابان های تهران را حتما به خاطر دارید که از بازار زیرزمینی و غیرقانونی خرید و فروش شیرها در سطح شهر رونمایی کرد. جنجال های به وجود آمده آن ماجرا و واکنش های فعالان محیط زیست سبب شده تا فروشندگان این دست از حیوانات دست به عصاتر حرکت کنند و به صورت آشکار اقدام به تبلیغ نکنند.
نکته تاسف آور اما آنجاست که بازار خرید و فروش این حیوانات همچنان ادامه دارد و در یک سال اخیر خرید و فروش توله شیر به قول فروشندگان غیرقانونی روی بورس هم افتاده است. یکی از این فروشندگان در مورد قیمت ها می گوید: «به دلیل سخت گیری های زیادی که در چند وقت اخیر انجام شده بازار خرید و فروش شیرها در حال حاضر به دو دسته با مجوز و بدون مجوز تقسیم شده است. توله شیرهای بدون مجوز قیمتی در حدود ۱۸ تا ۲۰ میلیون تومان در بازار دارند و مجوزدارها در حدود ۲۵ میلیون تومان به فروش می رسند. شما با داشتن توله های با مجوز می توانید به راحتی آنها را در هر جایی همراه خود ببرید و آن را نگاه داری کنید.»
این فروشنده درادامه ادعا می کند که سازمان محیط زیست به اشخاص مجوز نگهداری توله شیر نمی دهد اما او با رابطه های خود می تواند مجوز را تهیه کند که این پروسه ۱۰ روز کاری زمان می برد و آن ۷ میلیون اضافه برای همین منظور است.»
خرس، مار و چند چیز دیگر...
- خرید و فروش مار بوآ از دیگر حیواناتی است که بازار پر رونقی پیدا کرده و بسته به سایز آنها قیمت ها متفاوت است. مارهای سایز کوچک ۶۰-۵۰ سانتیمتری از ۲.۵ تا ۵ میلیون قیمت دارند و قیمت مارهای بوآ سایزهای بزرگ چند متری تا ۱۵ میلیون تومان هم می رسد.
- ایگوانا نیز از ۴۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت دارد.
- اگر علاقه به خرید توله خرس داشته باشید بسته به رنگ و نوع آن قیمت ها از ۵ تا ۱۵ میلیون تومان متغیر است.
- توله گرگ نیز با قیمتی در حدود چهارتا شش میلیون تومان در بازار غیررسمی خرید و فروش می شوند.
- کوالا از جمله دیگر حیواناتی است که در بازار غیرقانونی خریدو فروش می شود. به دلیل آن که پیدا کردن این حیوانات در بازار به شدت سخت است، در حال حاضر جفت آن در حدود ۸۰۰ میلیون تومان قیمت دارد!
دلایل رونق بازار زیرزمینی
در رابطه با دلایل رونق فروش بازار غیرمجاز حیوانات، محمد درویش فعال محیط زیست به هفت صبح می گوید: «اصولا چنین اقداماتی غیراخلاقی و نادرست است و دخل و تصرف در طبیعت محسوب می شود. حیواناتی وحشی و مختص حیات وحش نباید توسط اشخاص در منازل و باغ ها نگهداری شوند در حالی که حیوانات خانگی مانندگربه و سگ مخصوص نگهداری در خانه هستند و نگهداری آنها مشکلی ندارد.
در رابطه با دلیال رونق فروش حیوانات حیات وحش دو دلیل عمده را می توان ذکر کرد. مهمترین دلیل آن است که چشم و هم چشمی در برخی اجتماعات به شدت افزاتیش یافته و همانطور که تا چند سال قبل افراد با لباس ها و جواهرات کمیاب خود فخر می فروختند. این روزها با خرید و نمایش حیوانات کمیاب چنین کاری را انجام می دهند. دلیل دیگر رونق چنین بازاری خستگی آدم ها از یکدیگر است که سبب شده تا به جای ارتباط با یکدیگر به نگهداری حیواناتی که زبان آنها را متوجه نمی شوند روی بیاورند.»
نمونه یکی از تبلیغات اینترنتی فروش حیوانات
در سایت های اینترنتی تبلیغاتی از این دست زیاد است. تبلیغاتی که مشخصات حیوانات موردنظر را شرح می دهدتا بازدیدکنندگان آنها را انتخاب کنند.
میمون بند انگشتی
حداکثر سایز: ۸ تا ۱۲ سانتیمتر
طول عمر: ۸ تا ۱۲ سال
تغذیه: میوه، سبزیجات و حشره
قیمت: ۱۲,۵۰۰,۰۰۰ تومان به بالا
تحویل: از زمان ثبت ده روز کاری
نظر کاربران
كوالا يكي از آشنايان ما داشت خيلي بامزه بود ولي به خاطر تغذيش فكر كنم بود زود مرد ٤ سال پيش بود اگه اشتباه نكنم ١٥ ميليون خريده بودش. نگهداري اين جور حيوونا سخته تغذيه و شرايط محيطيشون بايد خيلي مناسب باشه وگرنه مثل اين زود ميميرن حيفه ايناس كه آدم تو خونه نگهشون داره زود ميميرن:(
اگر ارزش حیوانات اینقدر است قیمتی به انسانها بدهید
توله شیر و توله گرگ؟؟؟ اخه ملت میخوان با اینا چیکار کنن ،بزرگش کنن که اول به خودشون حمله کنه؟واقعا پول بیکار دارن مردم
واقعا چه نیازهای بیخودی پیدا شده. طرف پولش زیادی کرده میاد مار بوا میخره!. بده 4 تا فقیر زندگیشون راه بیفته
پاسخ ها
سلام
احسنت، نظر خردمندانه و صحیحی است که هر انسان دلسوز و بشردوستی به این شیوه توجه خواهد کرد
من درکوهپایه کرمان به مارسیاه 50سانتی برخوردکردم وانراکشتم اگرمیدانستم دوملیون ارزش داردنازش هم میکردم
800 میلیون
سلام دوست عزیز خریدار توله شیر با مجوز و باقیمت بسیار مناسب هستم میخوام خودم روی توله شیر سود کنم
برای فروش میخوام
حتما شماره تماستونا بهم بدین
شماره خودمم براتون مینویسم اگه میشه تو وایبر بهم خبر بدین
09395323685
خواهشا خبرشو بهم بدین سریع
پولشون اضافه اومده ....ما محتاج پولیم...حتی کمش....اونوخت ...نمیدونن با پولاش چیکار کنن اضافه اومده اخه...درکشون کنید...حاضرن پول جای این چیزا بدن اما ب اونایی ک محتاجن ن...هه
مامان بزرگم می گفت
نه خود خوری نه کس دهی گرده کن به سگ دهی
من دوست دارم
توله شیرمیخوام سراغ دارین در حد 100هزار تومانی منظورم از اون ارزوناست
توله گرگ سراغ ندارین
پولش برام مهم نیست
سلام اگه کسی توله گرگ ارزون سراغ داشت بگه.
حيوان خوبيه شير من اگر تا ٥ ميليون باشه ميخوام
من یک جفت ببر وشیر نی خوام
سلام...ما یه باغ بیرون از شهر داریم حدود 4000متر.که تمام اقوام میان روزای تعطیل اونجا دور همیم.باورتون نمیشه ولی یه الاغ بسیار زیبا واسه باغ خریدم که ازش هم نگهداری کنم هم بتونم کارای باغو باهاس انجام بدیم ولی 15میلیون خریدم.البته اقساطی..ولی خداوند شاهده چه لذنی داره وقتی از این الاغ نگهداری میکنم.و اونم به کارهای باغ رسیدگی میکنه با کمک همدیگه..اصلا کتکش نمیزنم.بهتریم نوع غذای سالم واسش محیا میکنم با آب پاکیزه و تازه..این حیوان خیلی کآرآمده.ولی نمیدونم چرا در بین مردم از احترام پایینی برخورداره..واقعا چرا؟اگه بدونید نگهداری الاغ چقدر لذت داره اون وقت به حرف من میرسید..خاهشا از این حیوانات کارامد بگیرید و نگهداری کنید اون هم تو کمک کردن کم نمیذاره..ن اینکه شیر و میمون و مار که اصلا تو محل زندگیهای ما مناسب نیستن نگهشون دارید و بعد هم زودی میمیرن.گناه دارن.
تخفیف بده والا بلا
24.5من میخرم فقط بیارش شیراز
توله شیر سفیددنر میخواستم
توله شیر نر میخوام در حد ۵میلیون
سلام سوسک نر میخام قیمتش مهم نیس
سلام من یک توله شیر نر میخوام چطوری تهیه کنم
سلام من یک توله شیر نر میخوام چطوری تهیه کنم
ایا این شیر مارا نمی خرد
پاسخ ها
نه نمیخورد
من یک توله شیر ماده میخام چتوری تهیه کنم
خاک عالم تو سرت خل نجس
مي خرمش
مي خرمش
مي خرمش
سلام شماره تماس نداره اينجا براي خريد؟
من می خام
سونیا
چطور باید یک توله شیر تهیه کنم
برای خرید باید چه کارکنیم
گران
چطوری باید به توله شیر بگیرم
من آشپزخونه کار میکنم. روزی ۵ کیلو ضایعات گوشت که بیشترش چربیه دستم میاد مفت. میتونم توله شیر بزرگ کنم به نظرتون؟
با سگ و گربه حال نمیکنم. یه چیز متفاوت دوست دارم. به نظرم توله شیر نر باحاله. بزرگ بشه یال در میاره خیلی خوبه. ابهتی داره برا خودش. سلطان جنگله دیگه.!
اگر که بچه شیر یا پلنگ یا ببر هرکدام که باشد مشکلی ندارد میخواهم فقط اگر برای پولش چک اقساطی بدهم من کارمند بانک هستم چک تضمینی است چون وام سهمیه میدهم هنوز نوبت من نشد و جبران هم میکنم اینشالله این هم میخواهم برای پرورش که میخواهم بازنشستگی شدم از تمام حیوانات دارم اگر مایلید در خدمتم ومن هم بعضی چیزها دارم خواستید میدهم یکی طوطی سبز مرمری دارم خیلی خیلی مشکل است وچیزهای قدیمی هم دارم اگرخواستید مایلم معاوضه کنم