۷۷۱۶۹۶
۱ نظر
۵۰۱۵
۱ نظر
۵۰۱۵
پ

اعتیاد جوانان انگلیسی به گوشی هوشمند

نتایج یک مطالعه آماری نشان می‌دهد که حدود یک پنجم از جوانان ۱۶ تا ۲۴ ساله انگلیسی به گوشی‌های هوشمند خود اعتیاد داشته و روزانه بیش از هفت ساعت از وقت‌شان را در اینترنت می‌گذرانند.

خبرگزاری ایسنا: نتایج یک مطالعه آماری نشان می‌دهد که حدود یک پنجم از جوانان ۱۶ تا ۲۴ ساله انگلیسی به گوشی‌های هوشمند خود اعتیاد داشته و روزانه بیش از هفت ساعت از وقت‌شان را در اینترنت می‌گذرانند.

تجزیه و تحلیل‌های آماری نشان می‌دهد جوانان در این گروه سنی دو برابر بیشتر از سایر افراد جامعه آنلاین می‌شوند و به طور میانگین معادل بیش از دو شبانه روز کامل از هفته‌ را در اینترنت سپری می‌کنند. همچنین این جوانان هر ۱۲ ‌دقیقه گوشی‌های خود را چک می‌کنند.

این داده‌ها همچنین حاکی از یک شکاف نسلی دیجتالی است چرا که در مقایسه با ۱۸ درصد از جوانان ۱۶ تا ۲۴ ساله که معادل یک میلیون و ۱۰۰ هزار جوان انگلیسی می‌شود که بیش از ۵۰ ساعت در هفته‌ آنلاین هستند، تنها یک درصد از کاربران بالای ۶۵ سال و شش درصد از ۵۵ تا ۶۴ ساله‌ها این زمان را در اینترنت سپری می‌کنند.

کارشناسان ضمن ابراز نگرانی نسبت به تاثیرات منفی گوشی‌های همراه، تبلت‌ها و رایانه‌های شخصی بر روابط، بازده و سلامت روان افراد اعلام کرده‌اند که ۱۵ درصد از جوانان نسبت به سودمندی و کارایی بیشتر خود به هنگام عدم دسترسی به اینترنت و ۱۹ درصد نیز به تمرکز بیشتر خود اذعان‌ کرده‌اند.

بیش از نیمی از آنها نیز اعتراف کرده‌اند که این وسایل گفت‌وگوهای رو در روی آنها با خانواده‌ و دوستان را مختل می‌کند.

در حال‌ حاضر ۹۵ درصد از جوانان در گروه سنی ذکر شده از گوشی‌های هوشمند خود برای آنلاین شدن استفاده می‌کنند در حالی که این آمار برای ۶۵ تا ۷۴ ساله‌ها ۲۲ درصد و برای بزرگسالان ۷۰ درصد است.

همچنین زنان جوان نسبت به مردان جوان انگلیسی بیشتر به گوشی‌های خود اعتیاد داشته و روزانه یک ساعت بیش از مردان آنلاین می‌شوند.

در مجموع نسل جوان بیش از بزرگسالان به هنگام فعالیت‌های خانوادگی یا در جمع دوستان از گوشی‌های هوشمند خود استفاده می‌کنند به طوری که در مقایسه با آمار ۴۱ درصدی بزرگسالان، تنها ۲۱ درصد از جوانان معتقدند که استفاده از گوشی به هنگام تماشای تلویزیون با دیگران کار پسندیده‌ای نیست .

نیمی از جوانان استفاده از گوشی‌های خود به هنگام صرف وعده غذایی را قابل قبول می دانند که در مقایسه با آمار ۱۷ درصدی بزرگسالان بسیار بیشتر است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • میلاد

    حاجی انگلیس رو ول کنید
    در ایران فاجعه ست زن و مرد اعتیاد به گوشی دارند دیگه یک خانواده زن و مرد و فرزند ایرانی روری بیشتر از پنج دقیقه باهم حرف نمیزنند از بس سرشون توی لاک گوشی هستش

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج