دوشاب پزی در هرمزگان
در پایان فصل برداشت خرما نخل داران خرمای مازاد خود را پخته و از آن دوشاب میگیرند. دوشاب خرما فرآوردهای است که علاوه بر افزودن آن به خرماهایی که شیره زیادی ندارد مصارف متعدد خوراکی دیگری از جمله استفاده در شیرینیهای سنتی دارد.
خبرگزاری میزان: در پایان فصل برداشت خرما نخل داران خرمای مازاد خود را پخته و از آن دوشاب میگیرند. دوشاب خرما فرآوردهای است که علاوه بر افزودن آن به خرماهایی که شیره زیادی ندارد مصارف متعدد خوراکی دیگری از جمله استفاده در شیرینیهای سنتی دارد.
برای تهیه دوشاب ابتدا خرما را در آب ریخته و میجوشانند، سپس محصول را در کیسههای مخصوص میریزند تا دوشاب رقیق شده آن جدا شود. در پایان دوشابهای رقیق را در سینی میریزند و چند روز در آفتاب قرار میدهند تا غلیط شود.
نظر کاربران
خیلی خوشمزه است اگه همون شیره خرما باشه
اونجا واقعا اینطوری لباس می پوشن یا الان فقط بخاطر یه مراسم سنتیه؟
پاسخ ها
کاربر گرامی 12:36 لباساشون همینطوریه و بخاطر عکس و فیلم گرفتن اینجوری لباس نپوشیدن باور نداری میتونی بری ببینی کلاً لباس و پوششون همینطوریه
این دوشاب باید شیرین باشه قائدتا. پس چجوری یک شیره شیرین که برای انواع حشرات جذاب هست را برای چند روز تو فضای باز و زیر افتاب میذارن؟