دلایل مخالفت دولت با طرح تشدید مبارزه با فساد
معاون پارلمانی رئیسجمهور به تشریح دلیل مخالفت دولت با طرح تشدید مبارزه با مفاسد اقتصادی پرداخت و تاکید کرد: طرحی که توسط توسط تعدادی از نمایندگان مجلس تهیه و روز چهارشنبه گذشته در صحن علنی پارلمان مطرح شد، خلق و ایجاد یک تشکیلات با در اختیار گرفتن وظایف ذاتی برخی از دستگاههای دیگر مانند وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی بود که با اساسنامه این نهادها در تناقض و تعارض است.
ایلنا نوشت: معاون پارلمانی رئیسجمهور به تشریح دلیل مخالفت دولت با طرح تشدید مبارزه با مفاسد اقتصادی پرداخت و تاکید کرد: طرحی که توسط توسط تعدادی از نمایندگان مجلس تهیه و روز چهارشنبه گذشته در صحن علنی پارلمان مطرح شد، خلق و ایجاد یک تشکیلات با در اختیار گرفتن وظایف ذاتی برخی از دستگاههای دیگر مانند وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی بود که با اساسنامه این نهادها در تناقض و تعارض است.
حسینعلی امیری، درخصوص مخالفت دولت با طرح تشدید مبارزه با مفاسد اقتصادی که روز چهارشنبه گذشته در صحن علنی مجلس مطرح و رد شد، گفت: دولت در بحث مبارزه با مفاسد قطعا از هر طرحی که معطوف به آن باشد، حمایت کرده و با آن موافق است.
وی ادامه داد: طرحی که توسط توسط تعدادی از نمایندگان مجلس تهیه و روز چهارشنبه گذشته در صحن علنی پارلمان مطرح شد، خلق و ایجاد یک تشکیلات با در اختیار گرفتن وظایف ذاتی برخی از دستگاههای دیگر مانند وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی بود که با اساسنامه این نهادها در تناقض و تعارض است.
عضو دولت تدبیر و امید با اشاره به قانون اساسی اظهار داشت: آنچه در قانون اساسی مورد تاکید قرار گرفته است تشکیلات اداری متناسب است. به نظر ما در شرایط فعلی که سازمان بازرسی کل کشور در قوه قضاییه وجود دارد و فعالیت میکند و دستگاههای اطلاعاتی و انتظامی به انجام وظایف خود مشغول هستند، تشکیل سازمان دیگری به نام سازمان مبارزه با فساد با برداشت و در اختیار گرفتن وظایف دیگر دستگاهها و وزارتخانهها ضرورت امروز ما نیست و درعمل مشکلاتی را برای هم مجریان و هم مردم دستگاههای دیگر است.
امیری افزود: تشکیل این سازمان موجب ایجاد یک ساختار موازی و انجام موازیکاری با دستگاههایی که وظایف ذاتی در مبارزه با مفاسد دارند، میشد و به همین خاطر دولت با این طرح و تشکیل چنین سازمانی موافق نبود.
وی با اشاره به رد کلیت این طرح در مجلس تصریح کرد: به اعتقاد بنده به عنوان فردی که سالها در حوزه مسائل تقنینی، اجرایی و قضایی مسئولیت داشته است، رای نمایندگان در رد کلیت این طرح با مقتضیات امروز جامعه متناسب و بسیاری کارشناسی بود.
نظر کاربران
دلیلش اینه که خودتون از دزد بدترید
اول پای خودتون گیره
پاسخ ها
آفرین برشما خوب گفتی
اره جانم باید با خودشان مبارزه کنند
مگه میشه مگه داریم اگه قرار بر مبارزه باشه در این مجلس و دولت گل گرفته میشه
چون همشون سر سبد فساد هستند خواهشا بیشتر از این با آخرت خودتان بازی نکنید و همین الان بروید به جهنم لعنتی ها
دلیلش اینه که خودتون از دزد بدترید
اول پای خودتون گیره
پاسخ ها
درست یک نظارت بهتراست تا دوسازمان موازیآنوقت دزدیها بیشتر میشود.
یک نظارت کافی است همه گرفتاریهای کشور از سازمانها ونهادهای موازی است آنوقت دزدیها بیشتر میشود.
این واز مجلس ودولت بندازین بیرون
کاملاصحیح است ایجادیه نهادموازی کاررابدترمیکندهمین دستگاه های مربوطه مثل وزارت اطلاعات ونیروی انتظامی فعالیتشون رابیشترکنن
مبارزه با کی؟ مگر کسی هم هست که به نوعی از فساد و رانت و ویژه خوری بهره نبرده باشد؟ مسئله بعدی این است که کسی سراغ دانه درشتها نمی رود آنها که نگرانی ندارند
نه تاحالا خیلی موفق عمل کردن! حالا تشدیدش زیادیه
مگه کسی میتونه با خودش مبارزه کنه؟ جل الخالق
ببخشید شما با کی میخواید مبارزه کنید ...
آخه اگه این طرح اجرایی بشه دیگه نماینده ای توی این مجلس لعنتی نمی مونه که به کار دولت رسیدگی کنه...همشون محکوم میشن بی شرفها
خوب دولت چرا لایحه تعارض منافع و شفافیت را ارايه نمی کند ؟ چرا وعده می دهد و عمل نمی کند .؟؟؟ای کاش یه قانونی بزارند که هر کس و ناکسی در دولت به ملت وعده دروغ داد جلوی خود ملت فلکش کنند به خصوص اگر خود رییس دولت باشه.