اتمام حجت جهانگیری با بدهکاران بانکی
معاون اول رئیسجمهور با اشاره به اینکه اقتصاد ایران هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیاست، خاطرنشان کرد: اقتصاد ایران از روند رو به رشدی برخوردار است اما یکی از معضلات این اقتصاد مسائل و مشکلات نظام بانکی است که باید در جهت حل مسائل نظام بانکی و بویژه وصول بدهیهای معوق بدهکاران کلان بانکی تلاش شود.
خبرگزاری ایسنا: جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی عصر دوشنبه - ۱۲ شهریور - به ریاست معاون اول رئیسجمهور و با حضور معاون اول قوه قضائیه و نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
اسحاق جهانگیری در این جلسه معوقات و بدهیهای بانکی را یکی از مشکلات اصلی نظام بانکی برشمرد و از بانکهای عامل خواست با جدیت وصول مطالبات را پیگیری و در اخذ وثایق معتبر از متقاضیان تسهیلات، دقت کافی را انجام دهند.
رئیس ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی افزود: منابع بانکها متعلق به مردم است که نمیتوان از وصول آن چشمپوشی کرد و باید اقدامات و پیگیریهای لازم برای بازگشت این منابع مالی به بیتالمال انجام شود.
معاون اول رئیسجمهور همچنین با اشاره به اینکه اقتصاد ایران هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیاست، خاطرنشان کرد: اقتصاد ایران از روند رو به رشدی برخوردار است اما یکی از معضلات این اقتصاد مسائل و مشکلات نظام بانکی است که باید در جهت حل مسائل نظام بانکی و بویژه وصول بدهیهای معوق بدهکاران کلان بانکی تلاش شود.
وی افزود: در کنار پیگیری برای وصول معوقات بانکی، باید شرایط اقتصادی کشور برای فعالان اقتصادی و بخش خصوصی واقعی، فضایی آرام و اطمینانبخش باشد تا بتوانند عملکرد هرچه بهتری در اداره بنگاههای خود داشته باشند.
معاون اول رئیسجمهور همچنین از تلاشهای کمیته فرادستگاهی رسیدگی به مطالبات معوق بانکی ستاد در جهت وصول معوقات نظام بانکی قدردانی کرد و از این کمیته که با عضویت وزارتخانههای امور اقتصادی و دارایی و اطلاعات، نیروی انتظامی، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، دادستانی عمومی و انقلاب تهران، دادستانی کل کشور، دیوان محاسبات و دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی تشکیل شده است، خواست با ادامه کار و برگزاری جلسات مستمر و اقدامات مؤثر روند وصول مطالبات معوق بانکی را با جدیت دنبال کنند.
معاون اول قوه قضائیه هم در این نشست بر ضرورت دقت کافی از سوی بانکهای عامل پیش از اعطای تسهیلات به متقاضیان تأکید کرد و افزود: بانکها باید در این زمینه با دقت و جدیت کافی عمل کنند و چنانچه یک متقاضی دارای بدهی معوق باشد، امکان دریافت مجدد تسهیلات بانکی برای او وجود نداشته باشد.
در این جلسه که وزیر دادگستری، سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی، سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس سازمان بازرسی کل کشور، رئیس کل دیوان محاسبات، دادستان تهران، رئیس سازمان تأمین اجتماعی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی عضو ستاد و اطلاعات سپاه نیز حضور داشتند، گزارشی از آخرین وضعیت مانده تسهیلات و تعهدات جاری و غیرجاری شبکه بانکی تا پایان تیرماه ۱۳۹۷ ارائه شد و سپس درخواست بانک پارسیان در خصوص نحوه وصول مطالبات شبکه بانکی از یکی از بدهکاران کلان بانکی مورد بحث و تصمیمگیری قرار گرفت.
در ادامه این جلسه دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی گزارشی از ابلاغ مصوبه جلسه قبلی ستاد با موضوع «پیشگیری از انباشت مطالبات غیر جاری بانکی» و مراحل تدوین، تکمیل و تصویب مصوبه مربوط به آن ارائه کرد و مقرر شد پس از تکمیل طی هفتههای آتی ابلاغ شود.
بر اساس گزارش دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی نسبت تسهیلات غیرجاری به مانده کل تسهیلات که بیانگر میزان ریسک اعتباری شبکه بانکی است، تا پایان تیرماه امسال ۱۱.۴ درصد بوده است که این شاخص در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۰.۲ واحد درصد کاهش (بهبود) داشته است.
در این گزارش همچنین عنوان شد که در دولت تدبیر و امید، به طور متوسط نسبت تسهیلات غیرجاری به کل تسهیلات، سالانه پنج درصد کاهش داشته و این در حالی است که نرخ ریسک اعتباری در دوره هشت ساله دولت قبل سالانه با شش درصد رشد همراه بوده است.
کمیته فرادستگاهی پیگیری مطالبات معوق بانکی که با مصوبه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی تشکیل شده و فعالیت میکند، از سال ۹۴ تا سال ۹۷ با تشکیل بیش از ۷۰ جلسه، تصمیمات و اقداماتی در جهت وصول مطالبات بانکی از بدهکاران کلان بانکی انجام داده و با تأکیدات معاون اول رئیسجمهور و اعضای ستاد، تداوم و اقدامات آن کمیته ضروری اعلام شده و موجب بازگشت منابع بانکی نزد بدهکاران کلان به بیتالمال خواهد شد.
نظر کاربران
مشکل پوشک را حل کنید .بدهکاران بانکی پیشکش ..
تشکر ات فراوان ... حل شد ...
روند رو به رشدشو داریم حس میکنیم خسته نباشی اسحاق
آقای جهانگیری افرادی هستند که بیش از ارزش کارخانه و کارگاه تولیدی و هلدینگ ها از بانک وام گرفته که در صورت زیان و تحولات سرمایه آنها نقد باشد.اینگونه وام دادن یعنی عملا دولت نیمی از سرمایه خود دریافت نمی کند و صاحب کارخانه است با کوهی از مشکلات و مراتب حقوقی
حرفای قشنگ می زنی ....
تنها چیزی که در ایران از روند رو به رشدی برخوردار است بدبختی برای مردم و اختلاص و احتکار و رانت برای مسئولین است.
5 ساله دارید مطالبات معوق بانکی را وصول میکنید یک گزارش کار بدید ببینیم تا حالا چه کار کرده اید
آخ آخ .. چقدر بدهکاران بانکی ترسیدند..!!؟؟ وقتی هرجوری میچرخید آخرش به فک فامیل و باندبازی بچه هاتون می رسید ، دیگه لطفا این اتمام حجت های شوخی رو مطرح نکنید.. باتشکر.
جالبه از بدهکاران بانکی هم می ترسند .... !!!
بازی جدید دولت
اقای جهانگیری اخه اکثر بدهکاران بانکی یا دوستانت خودت هستند ....ویا اینکه آنها را مستثنی کنی
با اینهمه جلسه و کمیته و ... پس چرا هر روز بدهکارهای بانکی بیشتر میشن؟ چرا پولهای بزرگتری گم میشه؟ .....
شوخی میکنی !!! اونوقت برادرت بیچاره ات چی گناه داره
چی میگی این افراد انقدر مفت مچرند وپول مردم رو چپاول کردند که اگر باهاشون ارتباط داشته باشی وپول نداشته باشی سریی میزارنت کنار ،میبینی بدبختی رو .کسانی که این مشکل را بوجود اوردن وپول به این افراد دادن حالا گرفتار این افراد مفت خور هستند ومردم بیچاره گرفتار همین موسسات هستند که این افراد پول بدون بر گشت گرفتند وپس هم نمیدن. وقیافه حق بجانب هم میگیرند.
... بابا اینهمه اتمام حجت کردی چی شده تا حالا ک الان بشه
اونها که از خودتون هستند اذیتشون نکن نرخ جدید دلار اعلام کن
چندتا مدد جو کمیته امداد که قسط ندادن بگیرید دادگاهی کنید تا گندکاری اقازاده ها رابپوشانید دماغ قشنگ
منظور همان معوقات که به قشر ضعیف هست و دو سه ماه به علت مشکلاتی که خودتون با مدیریتتون ببار آوردید بوجود اومده وگزنه معوقات میلیارد ی کسی پیگیری نمی کنه لیست از زمان احمدی نژاد هنوز وجود داره
جهانگیری لطفا فیلم تبلیغاتی رایه نگاه بکن که میگفتی دردولت دهم ارز ساعتی بالا میرف!؟چیشدالان ثانییه بالامیره ....؟
حداقل اسم بدهکاران رابنویسید متهم که نیستند بدهکار منع قانونی ندارد
اقای جهانگیری هزاران بار در مورد اکثر کشورها مثل لبنان و سوریه غیره کلمه راه حلش سیاسی است نه نظامی گفته اید کار سیاسی باید تصمیم سیاسی گرفته شود مطلب سیاسی را هم میدانی وقتی میگوید مشکل سوریه سیاسی است باید از راه سیاسی حل شود یعنی چه یعنی با نفر قانون درست نمیشود راه حل کل مشکلات ایران هم سیاسی است باید تصمیم سیاسی گرفت و تصمیم سیاسی را هم مدیران و قانون حل نمیکند باید مسئواین اصلی با رهبری بنشینند و تصمیم سیاسی بگیرند احتیاجی به مدیر یا قانون خاص نیست و حل نخواهد شد رهبری و چند نفر خاص باید بنشینند و تصمیم بگیرند بعدجایی که احتیا ج به قانون دارد قانونگذاری و جایی احتیاج به اصلاح اصلاح شود و بعد اگر احتیاج بود مدیران عوض یا کم زیاد شوند در غیر این صورت تا قیامت هم حل شدنی نیست حتی اگر همه شماها جمع شوید شبانه روز کار کنید
اقایون مگه نگفتید تحریمها هیچ اثری در زندگی ما نداره پس این ترمز بریده ی ارز از کجا اومده روحانی بدهکاری به مردم باید حلش کنی اخه گناه ما چیه چرا نباید ارامش داشته باشیم ما نمیخواهیم هستهای باشیم اقازاده ها دست وجیبشون پر دلار ویوروهست نه بچه بدبخت من تواروپا نون نداره کراره خونه نداره دانشجووگرفتاره اخه به کدامین گناه باید مجازات بشیم
خخخخخخخخخ کی اتمام حجت کرده
ایکاش دستگاه بازرسی ونظارتی در خصوص عملکرد بانکها نظارت بهتری داشتند . ضعف عملکرد این دستگاه علت بسیلری از معضلات فعلی است
یکی باید با خود جهانگیری اتمام حجت کنه
من نمیدونم این آقایون تو مملکت دارن چیکار میکنن
بابا داریم میمیریم میفهمین؟
تا کی میخواین این وضعیت رو ادامه بدید
دیگه تحملشو نداریییییم
حالا چرا اینقدر عجله ، تازه 40 سال از وام گرفتن این بیچاره ها گذشته
میشه بگید این دبیرخانه ستاد هماهنگی با مفاسد اقتصادی از کی تشکیل شده و کار این دبیرخانه چیه؟
ازاسمش پیداست که مبارزه با مفاسد اقتصادی هست ولی درعمل کارنامه درخشانی نداره
آنچه عیان است چه حاجت به بیان است
جدا آقای جهانگیری شرم نمیکنی این حرف را میزنی بابا سری به سفره های خالی مردم بزن لااقل با این حرفاتون آتیش دل مردم را زیاد نکنید پنجاه درصد شاید بیشتر مردم ایران گرسنه اند سری به بازار بزن فیش حقوق یک کارگر را ببین بعد اظهار فضل بفرما
انقدر در پرداخت مام تاخیر میکنند تا بدهی انها با این تورم پول توجیبی شود
کی به این حرفها گوش میده وقتی عملاً دولت قدرتی ندارد مثل دلار۴۲۰۰تومانی که فقط باعث رانت و تورم بیشتر شد.
جهان جان اطراف را خوب نگاه کن مجرم های بانکی را خوب میبینی شما فقط حرف میزنی اگر واقعا میخواهی به فساد پایان بدهید حرف کافی نیست حرکت کنید مثل خلخالی کاری کرده بود که هیچ کس شهامت گفتن اسم مواد مخدر را نداشت .
اول بدهکارهای کوچک را بگیرید بعدا اگر فرصت شد وحال داشتید کم کم سراغ درشتها می روید عجله ای نیست چون خودی اند وممکن است ناراحت بشوند
اول مهدی جهانگیری رو بگیر پدر مان رک دراورد اون دلال
بادرود آقای جهانگیری الانه بیش از 5 سال است دارید مسامحه می کنید ونتیجه اش همین وضع اسف بار مملکت است خواهش میکنم کمتر دروغ بگید بیشتر عمل کنید مثل بی تدبیری درسود بانکی و بلوکه کردن
دارایی های موسسات واعلام کاذب نرخ تورم که باعث این وضعیت بد اقتصادی که در ایران فقط زمان جنگ دوم جهانی سابقه داشته نشود آقایان دولت چه کسی را می خواهند براندازی کنند آیا مردم؟
آقای جهانگیری یک سوزن به خودت بزن یک جوال دوز به دیگران اگر شما این حرکات غیر اقتصادی را در چهارسال اول می زدید مطمئنا روحانی واصلا اصلاح طلب ها اتخاب نمی شدند