ماجرای مرگ ۱۲۰ بیمار تالاسمی در کشور
سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره مرگ ۱۲۰ بیمار تالاسمی طی یکسال و نیم توضیحاتی ارائه کرد.
تسنیم نوشت: سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره مرگ ۱۲۰ بیمار تالاسمی طی یکسال و نیم توضیحاتی ارائه کرد.
کیانوش جهانپور در خصوص تکرار یک آمار شبهه ناک از سوی فردی که خود را رئیس انجمن تالاسمی ایران معرفی کرده است، اظهار داشت: متاسفانه برخی مطالب عاری از واقعیت و آمار ناشیانه ای که برخی افراد تکرار میکنند، هر هدفی و انگیزه ای داشته باشد.
دستاوردی برای بیماران خاص و عزیزان مبتلا به تالاسمی ندارد و نخواهد داشت، کسی که ادعا میکند مرگ و میرهای بیماران تالاسمی ناشی از داروی ایرانی است و بر این ادعای واهی و بی پایه اصرار دارد، مجرم است.
او ادامه داد: وقتی فردی یکبار آمار واهی منتشر میکند و پاسخ علمی و متقن دریافت میکند و باز هم بر نشر اکاذیب خود اصرار دارد، انگیزه ای جز تشویش اذهان عمومی را دنبال نمیکند و الّا هر فرد عامی میداند که مرگ و میر بیماران تالاسمی ماژور، حداقل از مرگ و میر جامعه عادی پایینتر نیست.
درحالیکه طبق آمار ارائه شده فرد یادشده آمار مورتالیتی جامعه تالاسمی پایینتر از جامعه عادی کشور است، این مسئله یا به معنای مراقبتی سوپراستاندارد و کیفیتی فراتر از معمول است یا ناشی از کم اطلاعی و اظهار فضل ناشیانه برخی افراد، والا چگونه در بازه زمانی یکسال و نیم از جمعیت ۱۹هزار نفری بیماران تالاسمی، فقط ۱۲۰ نفر فوت کردند درحالیکه در جامعه عادی ما در همین جمعیت و در همین بازه زمانی حداقل ۱۵۰ نفر فوت کردند.
به گزارش سازمان غذا و دارو جهانپور تصریح کرد: با این حساب بهجای تعرض به کیفیت داروی ایرانی تالاسمی، ظاهراً باید این موضوع را اعجاز داروی ایرانی نامید!
او در پایان تاکید کرد: برخی اظهار نظرها و ادعاها و نشر چشم بسته آنها بهشدت محل سوال هست و بهنظر میرسد فراتر از اظهار تأسفها، از مدعی العموم باید انتظار داشت تا مستندات چنین ادعاهای بیپایه و مغرضانه ای که تکرار هم میشود، از مدعیان مطالبه شود.
نظر کاربران
دارو نبود کشتندشون که هرروز اعتراض نکنند