۷۶۵۶۴۸
۴ نظر
۵۰۰۸
۴ نظر
۵۰۰۸
پ

پنتاگون به هند هشدار داد

مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) به هند برای خرید تجهیزات نظامی از روسیه هشدار داد و اعلام کرد که هیچ تضمینی برای دریافت معافیت از تحریم های واشنگتن وجود ندارد.

خبرگزاری ایرنا: مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) به هند برای خرید تجهیزات نظامی از روسیه هشدار داد و اعلام کرد که هیچ تضمینی برای دریافت معافیت از تحریم های واشنگتن وجود ندارد.

واشنگتن نگران تصمیم هند برای خرید تجهیزات جدید نظامی از روسیه از جمله سامانه موشکی اس ۴۰۰ است.

بر اساس قوانین کنونی آمریکا، اگر کشوری با روسیه ارتباط نظامی و یا اطلاعاتی داشته باشد، می تواند شامل تحریم های آمریکا قرار گیرد.

اما پس از لابی جیمز متیس وزیر دفاع آمریکا، کنگره این کشور به رئیس جمهوری و وزیر امور خارجه آمریکا اجازه اعطای معافیت به کشور های خاص را داد. با این حال این معافیت ها منوط به افزایش خرید نظامی از غرب در مقابل روسیه است.

راندال شریور مشاور وزیر دفاع آمریکا در امور امنیتی آسیا و اقیانوسیه اعلام کرد: موافقت با معافیت ها، انتظاراتی به وجود آورده است که واشنگتن هند را از هرگونه عواقب این قانون حفظ خواهد کرد. من باید بگویم این ایده ها گمراه کننده هستند. همچنان نگران تصمیم هند برای خرید تجهیزات جدید نظامی از روسیه هستیم.

سخنان این مقام آمریکایی پیش از برگزاری مذاکرات ' ۲+۲ ' میان هند و آمریکا در هفته آینده مطرح می شود. این مذاکرات میان وزرای دفاع و خارجه هند و آمریکا خواهد بود.

شریور افزود: این موضوع که هند می خواهد سامانه موشکی اس ۴۰۰ را از روسیه خریداری کند از جنبه های مختلف نگران کننده است. نظر قاطع آمریکا این است که هند به دنبال منابع جایگزین باشد و سعی خواهیم کرد که نیاز های دفاعی هند را تامین کنیم.

آمریکا در سال های اخیر سعی کرده است روابط سیاسی و نظامی نزدیک تری با دهلی نو ایجاد کند. ایالات متحده، هند را به عنوان یک کشور مهم برای مقابله با نفوذ روز افزون چین در منطقه می داند.

هند خرید نظامی خود را از آمریکا و فرانسه افزایش داده است اما این کشور همچنان به تجهیزات و تجربه حرفه ای روسیه وابسته است.

سال گذشته دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا قانونی به نام 'مبارزه با مخالفان آمریکا از طریق تحریم' یا 'کاتسا' امضا کرد که بر اساس آن روسیه، ایران و کره شمالی شامل تحریم های آمریکا شدند. بند ۲۳۱ قانون کاتسا کشورهای دوم را که دارای قرادادهای مهم با بخش های دفاعی و امنیتی روسیه هستند را واجد شرایط برای تحریم از سوی آمریکا می داند.

هند که دارای روابط گسترده نظامی با روسیه است و اکثر تجهیزات نظامی خود را از این کشور خریداری می کند، تحت تاثیر این قانون قرار گرفته است.

هند قصد دارد تا سامانه موشکی اس ۴۰۰ را برای نیروی هوایی خود از روسیه خریداری کند اما یک مقام ارشد کنگره آمریکا اعلام کرده است که این معامله قابلیت همکاری میان نیروهای هندی و آمریکایی را با مشکل روبرو خواهد کرد.
مقامات هندی اعلام کردند، هند و روسیه مذاکرات در خصوص قیمت سامانه موشکی اس 400 که قرار است در نیروی هوایی هند به خدمت گرفته شود را به پایان رساندند.

به گفته مقامات هندی، دو کشور اکنون به دنبال یافتن راه حلی برای دور زدن تحریم های آمریکا علیه روسیه می باشند.

بسیاری از کشور ها همچنان خواهان خرید سامانه موشکی پیشرفته روسیه به نام اس 400 هستند. هند نیز قرار است 5 سامانه موشکی اس 400 را به قیمت 4.5 میلیارد دلار از روسیه خریداری کند. اما این پروژه مانند سایر پروژه های نظامی هند و روسیه دچار مشکل شده است.

بر اساس گزارش ماه گذشته موسسه بین المللی صلح استکهلم سهم واردات سلاح هند از روسیه بین سال های 2008 تا 2012 به مقدار 79 درصد بوده است که این مقدار در سال های 2013-2017 به 62 درصد کاهش یافته است. قطعات، لوازم و نگهداری روسی برای زیرساخت های امنیتی هند حیاتی هستند.

این مسئله برای ارتش هند بسیار مهم است؛ چرا که تحریم خرید نظامی از روسیه احتمالا به چشم انداز امنیتی هند در منطقه به شدت صدمه خواهد زد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بلکه انشالله ایران قدرت فرامنطقه ایی باشد وقدرت نظامیش درمنقه حرف اول ودوم منطقه باشد حتی روسیه به گردش نرسد تااستقلال کشوریمان حفظ شود جلوی غرب وشرق وعرب وآمریکا واسرائیل حرف اول برایه زدن داشته باشیم به امیدحق

  • محسن وات ؟؟

    امریکا ابر قدرت جهان

  • بدون نام

    رابطه با آمریکا یعنی همین یعنی منافع تو فقط باید به آمریکا برسد حق نداری پولت را به کشور دیگری بدهی تا وسایل دفاعی بخری

  • احمدرسولی

    آرزو برجوانان عیب نیست،زهی خیال باطل

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج