پیش بینی متغیرهای اقتصادی در نیمه دوم سال
مرتضی ایمانیراد معتقد است: چهار رویداد که در آینده رخ خواهند داد، میتواند تحریمها را به نوعی برگرداند، اما با توجه به اینکه این رویدادها دارای احتمال تحقق کمی هستند، بنابراین میتوان به نتیجه رسید که تحریمها از ماه نوامبر آغاز میشوند.
خبرآنلاین: مرتضی ایمانیراد معتقد است: چهار رویداد که در آینده رخ خواهند داد، میتواند تحریمها را به نوعی برگرداند، اما با توجه به اینکه این رویدادها دارای احتمال تحقق کمی هستند، بنابراین میتوان به نتیجه رسید که تحریمها از ماه نوامبر آغاز میشوند.
مرتضی ایمانیراد، اقتصاددان و تحلیلگر مسایل بینالملل در تازهترین یادداشت تلگرامی خود نوشت: «همانطور که تا کنون بیان شده است، ایران قرار نیست در مذاکرات تحریمی شرکت کند و بنابراین میتوان نتیجه گرفت که تحریمها از ماه نوامبر در ایران شروع خواهد شد. ایران هم ممکن است بدش نیاید که وقتکشی کند تا تحولات آتی مساله تحریمها را ضعیف کند.
ولی چهار رویداد که در آینده رخ خواهند داد، میتواند تحریمها را به نوعی برگرداند. با توجه به اینکه این رویدادها دارای احتمال تحقق کمی هستند، بنابراین میتوان به نتیجه رسید که تحریمها از ماه نوامبر آغاز میشوند و چون اثر اعمال تحریمها یکباره نیست، به تدریج که به پایان سال نزدیک میشویم، فشار تحریمها هم بر بازار ارز و هم بر متغیرهای حساس اقتصادی بیشتر میشود. بنابراین پیشبینی متغیرهای اقتصادی در شش ماهه دوم سال باید در این چارچوب مورد توجه قرار گیرد.
اول، ترامپ استیضاح شود که تا حتی یک یا دو درصد هم احتمال ندارد. تا کنون هیچ رییس جمهوری در آمریکا استیضاح نشده است که منجر به برکناری او شده باشد. استیضاح در آمریکا دارای مراحل بسیار پیچیدهای است، بنابراین نمیتوان به این رویداد دل بست.
دوم، در انتخابات نوامبر اکثریت مجلس دست دمکراتها بیفتد، که این هم احتمال کمی دارد. مهم مجلس سنا است که صاحبنظران سیاسی احتمال کمی میدهند که سنا در اختیار دمکراتها قرار گیرد.
سوم، با یک لابی قوی، مخالفان سیاستهای ترامپ به طور هماهنگ از ایران دفاع کنند، که به نظر احتمالش پایین است. هر یک از کشورهای مورد بحث دارای منافع کاملا عمده و مشخصی با آمریکا دارند و در تعاملات بینالمللی دنبال حل مساله ایران نیستند، بلکه منافع خودشان در ارجحیت است.
و چهارم، به انتخابات بعدی ریاستجمهوری کشیده شود و ترامپ نتواند انتخاب شود که اگر احتمال بالایی داشته باشد، خیلی دیر است. از آن گذشته بخش مالی و پولی آمریکا، بازارهای سهام، اوراق قرضه و کالاها و در مجموع بخش کسبوکار در آمریکا حمایت جدی از ترامپ دارد. توجه داشته باشیم که چند ماه است که شاخص بورس آمریکا مرتب رکورد تاریخی را میشکند و طول دوره رونق بازارهای بورس در این بار (یعنی بعد از سال ۲۰۰۸ میلادی) تبدیل به طولانیترین دوران رونق در تاریخ آمریکا شده است.»
نظر کاربران
نتیجه چی شد ...یک مبحث یکطرفه بود و عنوان تیتر چیز دیگری بود
الان روز خوشمونه.
اصلا متغیر های اقتصاد ربط به دولت ندارد .
دولت فقط دستور نهد .
بحران اقتصادی دست دولت روحانی ایجاد شده آمریکا بهانه است بروید دولت را مجبور به اصلاح امور کنید
هر روز بد تر از دیروز .....
اینقدرمنابع بودجه کشورشغلاهارودادین به حدود۱۶ملیون افغانی اخرش قربانی شدین حقتون وباگفته خودمسولین این تعدادافغانی درکشوربه هرایرانی بالای۳۰۰ملیون تومان درسال ازلحاظ فقط شغلی میزنن تو۱سال وهرسالم بدتروبدترمیش ونمایندگان مجلس تواستیضاح وزیرکارگفتن یعنی چی که بیش از۳ملیون افغانی فقط توکارساختمانی اشغال وبیکارکردن وچندبرابرانتوشغلهای دیگه یعنی به اندازه جمعیت کرواسی فقط افغانی مهاجرتوکارساختمانی مشغولن معلوم اون کشورورشکسته بدبخت میش وداریم خرج وشغل هرروز ۴برابجمعیت کرواسی که نایب قهرمان جهان شدمیدیم بااین بی ابی فراوان وکشورخشک وبیکاری وفقرنجومی وکم بودجگی ازماست برماست وهیچ کشوری شرایط ۱ماه اینجوربخشش قبول نمیکنه چون حماقت