ابتکار: امیدوارم دادستان زن داشته باشیم
معاون رئیسجمهور در حوزه زنان و خانواده گفت: امیدواریم مشابه سیاست بکارگیری زنان در دولت در قوه قضاییه هم شکل بگیرد.
خبرگزاری ایسنا: معصومه ابتکار در ششمین نشست کشوری دفاتر حمایت از حقوق زنان و کودکان دادگستریهای سراسر کشور و معاونان فرهنگ عمومی که در هتل نماز مشهد برگزار شد، با اشاره به اینکه «خوشبختانه حضور زنان را به عنوان یک ضرورت بیشتر از گذشته در قوه قضاییه میبینیم»، اظهار کرد: در حال حاضر۴۱ درصد کارمندان را بانوان تشکیل میدهند.
رییس جمهور سیاستی را پیش گرفتند که از ابتدای دولت دوازدهم سی درصد از مناصب مدیریتی دولت در اختیار زنان قرار گیرد. این سیاست در حال اجراست و نتایج خوبی داشته است. امیدواریم مشابه این سیاست در قوه قضاییه شکل بگیرد با توجه به توانمندی زنان شاهد حضور دادستان زن، قضات زن و... باشیم.
وی افزود: نقش و حضور زنان میتواند به حل و فصل بسیاری مسائل کمک کند. از مهارتهای مهم زنان گفتوگو و حل اختلافات است. بر همین مبنا طرح ملی گفتوگوی خانواده را اجرا میکنیم که موضوع گفتوگو را به عنوان یک مهارت ارتباطی از محورهای مهم شکوفایی خانواده میداند.
معاون رئیسجمهور در حوزه زنان و خانواده گفت: بحث عدالت روح اصلی انقلاب ما بوده و همچنین در تعالیم دینی و سیره پیامبر و ائمه بحث عدالت و توجه به اقشار آسیبپذیر از مهمترین رویکردها بوده است. انتظار میرود چه در حوزه کودکان و چه در حوزه زنان که به دلایل مختلف آسیبپذیری بیشتری دارند، ادبیات مشترک بین قوا برای همکاری در این زمینهها شکل بگیرد.
وی ادامه داد: اکنون که در آستانه چهلمین سالگرد تاسیس جمهوری اسلامی هستیم بسیار مهم است که قوا و همه کسانی که در این موضوعات نقش دارند حتی بخش خصوصی و... به ادبیات مشترک برسیم. اینکه در رویکردها و سیاستها بتوانیم همکاری بیشتری بین دو قوه داشته باشیم بسیار مهم است و ما در این زمینه مسئولیت مشترک داریم و همه باید در پیشگاه خداوند و مردم جوابگو باشیم.
معاون رئیسجمهور در حوزه زنان و خانواده در خصوص اهمیت همکاری بین قوا عنوان کرد: بسیار خوشحال هستیم که ستاد ملی زن و خانواده به عنوان یک ارگان فرا قوهای شکل گرفته و اولین جلسه ستاد با حضور رییس جمهور در اسفند سال گذشته تشکیل شد و نمایندگانی از قوه قضاییه و مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه حضور داشتند. این مهم است که بتوانیم بسیاری از سیاستها و رویکردها را با هم هماهنگ کنیم و برای کارآمدی بیشتر پیش برویم.
ابتکار بیان کرد: یکی از زمینههایی که همکاری قوا را تقویت میکند قوانین موجود یا لوایحی است که یا در مجلس و یا در قوه قضاییه در حال نهایی شدن است؛ لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان نهایی شده و یک ماده آن مانده که در کمیسیون قضایی اصلاح میشود و به مجلس برمیگردد.
بالاخره بعد از سالها با تقاضای اولویتی که از جانب دولت انجام شد این لایحه به تصویب رسید. لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان لایحه بسیار جامع و خوبی است. یکی از تکالیفی که این لایحه بر عهده قوه قضاییه میگذارد ایجاد دفاتر مربوط به کودکان است. در این لایحه یک تقسیم کار مشخص برای تمام دستگاههای دولتی صورت گرفته است.
این لایحه بسیار دقیق به بحث جرایم میپردازد و میتواند بسیار بازدارنده باشد.این لایحه که به زودی انشالله از جانب شورای نگهبان هم ابلاغ خواهد شد دستورکار مشترک بسیار خوبی برای ما و قوه قضاییه خواهد بود که در حوزه کودکان و نوجوانان بتوانیم بیشتر کار کنیم.
وی خاطر نشان کرد: لایحه بعد که مراحل نهایی خود را در قوه قضاییه میگذراند لایحه تامین امنیت زنان است که به طور خاصی به خشونت و آسیبها پرداخته است. همچنین لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان هم خیلی دقیق به انواع خشونت ها پرداخته است. در اولین جلسهای که در دولت دوازدهم خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم یکی از نکاتی که مورد تایید ایشان بود این نکته بود که که شاید نیاز به قوانین جدید در زمینه خشونت علیه زنان داریم و اینکه قوانین موجود بازدارنده نیست.
معاون رئیسجمهور در حوزه زنان و خانواده خاطر نشان کرد:هدف همه ما در تمام این زمینهها اعتلای نام ایران، کارآمدی بیشتر نظام، تحقق عدالت و... است.
وی در خصوص زنان زندانی نیز عنوان کرد: امیدواریم در خصوص زندانها همکاریهای خوبی در قالب طرح زندان جای مادران نیست انجام شود. این طرح برای زنان زندانی که جرایم غیرعمد داشتهاند اجرا میشود.امیدواریم بتوانیم با همکاری قوه قضاییه طرحی را داشته باشیم که مادران در زندان نمانند.
ابتکار توضیح داد: در حوزه آسیبها به طور مشخص ستاد بررسی ماده ۸۰ را تشکیل دادهایم و برای هماهنگی فرادستگاهی موضوع زنان سرپرست خانوار و همچنین نقشه راه تعریف کردهایم. البته همه زنان سرپرست خانوار نیاز به حمایت ویژه ندارند و تعدادی از آنها توانمند هستند و استقبال میکنیم نمایندهای از دادگستری داشته باشیم تا همکاری فراقوهای در این زمینه هم انجام شود.
معاون رئیسجمهور در حوزه زنان و خانواده در خصوص توانافزایی خانوادههای زندانیان، پیگیری شرایط بعد از آزادی زنان از زندان و... تصریح کرد: امیدواریم کارگروه مشترکی را با قوه قضاییه تشکیل دهیم و خصوصا بتوانیم حمایت سازمانها ی مردم نهاد و خیریه را در این موارد جذب کنیم. ما دو طرح مهم در موضوع پیشگیری داریم یکی از آنها طرح ارتقای تابآوری فردی و اجتماعی است که در مرحله اول در 100 نقطه آموزشهای ارتقای تابآوری به افراد داده شده است.
بهزیستی هم کار مشابهی را انجام میدهد و آمادگی داریم هماهنگی بیشتر با بهزیستی و همچنین دفاتر امور زنان در دادگستری داشته باشیم و ارزیابی ما از مرحله اول طرح این است که میتواند بسیار به ارتقای خودباوری، اعتماد به نفس، حل مشکلات و... کمک کند.
نظر کاربران
زن و مردش مهم نيست اميدوارم دادستان عدل داشته باشيم که رسيدگي کنه کسي که از ديوار سفارت امريکا بالا ميره و ميگه جاسوسي اين حرفا چرا بچه خودش اونجاست واينکه رسيدگي کنه به مسئول محيط زيستي که چند سال مسئول بود الودگي شماره شدن ماشين هاي بي کيفتيت قراداد هاي رانتي که به همسر و خانوداه خودش ميداد رو رسيدگي کنه خانم ابتکار چقدر فرق هست بين اميدواري ما و شما من ديگه حرفي ندارم فقط بذارين برم
امیدوار نیستی اختلاسگرا از جمله پسر خودت رو دستگیر کنن.
از دیوار سفارت میرن بالا و آینده ی یک کشور رو خراب میکنن و فرداش بچه هاشون رو می فرستن تو همون کشوری که از دیوار سفارتش بالا رفتن!من نمی تونم این تضاد رو درک کنم.
پاسخ ها
امیدوارم معصومه بری به درک چندش آوری
به به!چه کار مهمی! امیدوارم همه ی شغل ها رو به زنان بدید تا رکود و تورم کم بشه.
پاسخ ها
حتما اولیشون تو باشی!!!
تو که خودت رو مدافع حق زنان میدونی چرا درباره اهانت به خانمهای ایرانی در فرودگاه ساکت می شی
حرف مفت نزن همین الان هم که دادیارن مردم را نابود کردن همش حرف زنان است همه مردان که به خاطر مهریه کردن زندان یعنی چی؟
شما تو محیط زیست چه شاهکاری زدی که به دادستانی فکر میکنی؟!
کاش دادستان زن داشته. باشیم. مگردادستان زن دستوردهدحالاکه باامریکا دشمنیم. چرابایدعده ای. بچه هایشان. ساکن امریکا باشندومردم عادی تاوان دشمنی امریگارابدهند کاش بجرم سکونت درخانه دشمن اعدامشان کنند
با توجه به اینکه بانوان انقلابی مثل خانم ابتکار همپای مردها میتوانند از دیوار سفارت بالا بروند و سفارتخانه های کشورهای را تسخیر نمایند، میتوانند دادستان و قاضی هم بشوند، اگرچه ....
پاسخ ها
اگرچه قاضی شدن در اسلام حرام است
امیدوارم مردی نداشته باشیم که بخاطر لفاظی مسوولین شرمنده زن اش باشد. #معیشت#فقر#آقازاده
از رنگ و رویت معلومه کبدت خوب کار نمیکنه به یاری خدا حلوای تر هم خواهیم خورد درست که همه ما میمیریم اما مرگ شماها عروسی است برای مردم فقیر و بیچاره
بچه هات کجان؟ ؟
پرونده بنزین الوده شوهرتون چیشدبه بیشترنمایندههاتوگردنه حیران باتغییرکاربری که۲۰/۳۰نشان دادچیشدچرا دددگاهی نشدبااون همه اسنادومدرک حالا ازرودیوارسفاذت امریکابالامیری چطوربهت گرین کارت دادن
همان یکی تو برای هفت پشت ما کافی است!!؟؟
آقا زاده خوب هستن در سرزمین کفر
شتردرخواب بیند پنبه دانه .. راستی آقازاده چطورند ؟؟ خجالت هم خوب چیزیه ..مگه اونجا خونه عمه قزیه که دادستان زن هم داشته باشیم
حال آقا پسر چطوره، بهش بگو یه وقت جو گیر نشه از کاخ سفید بره بالا...
ای کاش تو رییس جمهور ما بودی بعد رییس جمهور کرواسی حسودیش میشد به تو چون تو از اون فرز تر چابکتری هم از دیوار راست میری بالا هم فرزندتون میفرستی اون بالا هم همسرت رو میکشی بالا خلاصه تو بالاتری روسریت رو هم با هر رنگی انتخاب میکنی بهت میاد
تو حرف نزنی راحت تری ....
درباره خودتو بایدکتاب هزاران صفحه ای از دورغ وریاکاریهایت نوشت االبته تاریخ درآینده قضاوت خواهد کرد