با ارز دولتی، فوراً پزشک شوید!
مؤسساتی شکل گرفتهاند که با دریافت ارز دولتی دانشآموزان ایرانی را به چین، ترکیه، روسیه و ایتالیا میفرستند تا با خرج ۳۰۰ میلیونی پزشک شوند.
روزنامه جوان: مؤسساتی شکل گرفتهاند که با دریافت ارز دولتی دانشآموزان ایرانی را به چین، ترکیه، روسیه و ایتالیا میفرستند تا با خرج ۳۰۰ میلیونی پزشک شوند.
جز کنکور انگار راههای ساده تری هم برای دستیابی به این رشته، خانم یا آقای دکترشدن وجود دارد. یکی از این مسیرها بهرهگیری از خدمات مؤسساتی است که مدعی هستند با مبلغی بین ۱۸۰ تا ۲۸۰ میلیون تومان میتوانند به شما کمک کنند تا در رشته مورد علاقه خود در یکی از کشورهای چین، ترکیه، ایتالیا یا روسیه ادامه تحصیل بدهید و بعد از دوسال به وطن برگشته و در یکی از پردیسهای بینالمللی ادامه تحصیل بدهید.
کشور ایتالیا رشتههای فنی پرمتقاضی را پرورش میدهد، اما برای پزشکی، دندانپزشکی یا داروسازی کشورهای روسیه، ترکیه و چین مقاصد خوبی هستند. ظاهراً چین هم برای ادامه تحصیل در رشتههای پزشکی شرایط سنی دارد و تا ۲۵ سالگی بیشتر دانشجو نمیپذیرد، مگر آنکه مدرک IELTS۶ داشته باشید. برای ادامه تحصیل در ترکیه هم نیاز به عبور از آزمونی دارید که اگر موفق نشوید، حذف میشوید.
اما روسیه این امکان را دارد که شما در رشته پزشکی، دندانپزشکی یا داروسازی ادامه تحصیل بدهید؛ هزینهاش بین ۲۳۰ تا ۲۸۰ میلیون تومان است و بعد هم میتوانید در پردیس واحد بینالملل ادامه تحصیل بدهید. اگر مشکل زبان هم دارید مشکلی نیست، مؤسسه مزبور شما با برگزاری دورههای فشردهای شما را همراهی میکنند.
این تنها بخشی از پشتپرده پیچیده ماجرای ادامه تحصیل در رشتههای پرمتقاضی و پولسازی نظیر پزشکی است. بخش دیگری از این پشت پرده را مجید حسینی استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران اینگونه آشکار میکند. فرزندان دیپلماتها میتوانند در دانشگاههای خارج از کشور بدون آزمون وارد و مشغول تحصیل شوند.
همین افراد بعد از گذراندن ۳۶ واحد طبق توافقنامهای که وزارت بهداشت با دانشگاه مبدأ منعقد کرده است، مجاز هستند که تحت عنوان دانشجوی خارجی از دانشگاههای خارجی به یکی از دانشگاههای علوم پزشکی ایران منتقل و بقیه تحصیل را در داخل کشور انجام دهند. این افراد با مبلغی در حدود هر ترم ۲۰ میلیون تومان یک صندلی پزشکی را اشغال میکنند.
به گفته وی، ۱۹ نوع سهمیه در کنکور وجود دارد که اغلبشان کمکی به عدالت نمیکند.
از سوی دیگر روسیه، مجارستان و لهستان پذیرنده دانشجویان ایرانی متقاضی درس خواندن در رشته پزشکی هستند. در ماه گذشته در یکی از شهرهای دورافتاده مجارستان ۷۰۰ ایرانی در رشته پزشکی پذیرفته شدهاند و از این تعداد آنهایی که از سهمیههای خاص استفاده میکنند، یکسال بعد به کشور باز میگردند و در دانشگاههای داخلی به تحصیلشان ادامه خواهند داد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با اشاره به اعتراضی که به قانون هئیت انتقال صورت گرفته است، میگوید: وزارت بهداشت در برابر این اعتراض تغییراتی را اعمال کرد، به این صورت کسانی که از توانایی خوب مالی بهرهمند هستند نیز میتوانند به همین روش در یکی از دانشگاههای درجه چندم یکی از کشورهای همسایه و نهایتاً قبرس پذیرش شوند و بعد از گذراندن این ۳۶ واحد تمام ۶۰۰ هزار نفر شرکتکننده در کنکور را دور بزنند و به عنوان مهمان ویژه در یکی از دانشگاههای علوم پزشکی داخل کشور مشغول به تحصیل در رشته پزشکی شوند.
با این تفاوت که هزینه این افراد بالغ بر ترمی ۱۰۰ میلیون تومان خواهد بود که توسط وزارت بهداشت دریافت میشود.
قرار است این تفاهمنامه وزارت بهداشت شامل حال رشته دیگری نظیر داروسازی و دندانپزشکی هم شود.
از طرفی نکته جالب آنکه این افراد برای تحصیل در دانشگاههای خارج از کشور ارز دولتی هم دریافت میکنند!
نظر کاربران
پول دیگه برش داره قانون هم که دوربرگردان داره پس گورپدراستعدادبقیه
پاسخ ها
واقعا
ارز دولتی فقط به دانشجویانی تعلق میگیره که قبل تاریخ اردبیبهشت سال 97 دانشجو در یکی از مقاطع کارشناسی ارشد و یا دکترا شده باشند . اما اینکه می تونن بروند خارج درس بخوانند و برگردند اینجا مدرکشون را بگیرند دلال بازی جدید وزارت بهداشت و درمان هست جدا از اینکه فکر کنیم چه کسانی یک میلیارد و هشتصد میلیون تومان خرج دکتر شدن فرزندانشون می کنند این قانون بیشتر برای هیئت عملی های دانشگاهاست که وقتی بچه شان خارج چند ترم خواند می توانند اورا به هر دانشگاه داخلی که دلشان خواست ( توجه کنید هر دانشگاه ) با شهریه ای به مراتب کمتر به داخل منتقل کنند
پاسخ ها
والله دیگه هر کی رو میبینی بچه اش رو فرستاده ربطی هم به هیءت علمی نداره
خاک تو سرشون با این قوانینشون
خدا به داد بیماران اینده برسه به این همه پزشک قلابی و بی استعداد...جا داره اینجا این سوال رو پرسید که:
علم بهتره یه ڑن؟؟
دلم برا بچه خودم میسوزه که 19 سال تمام سرش تو کتاب بود ولی الان که کنکور داد نتیجه دلخواه رو نگرفت چون سهمیه ها بیداد میکنن
نابرده رنج گنج میسر میشود
مزد آن گرفت جان بدادر که پول و پارتی داشت
آخه دانشمند اونجا را هم بگو که سهمیه ها اجازه نفس کشیدن به بچه های مردم را نمیدن و تعدادی مجبورن خانه هاشون را بفروشند بچه ها را از این خراب شده ببرن بیزون
این کند ذهن هایی ک کامنت میزارن و میگن سهمیه اجازه نفس کشیدن نمیده رو بورسیه کنید برن خارج بلکه شاید سرعقل بیان.سهمیه ربطی ب کنکوره بچه های خنگتون نداره هزار بار سهمیه جدا محاسبه میشه و هردانشگاهی بعد از این که ظرفیت رشتش درحال کامل شدن بود یک یا دو درصد سهمیه میگیره.مثلا دانشکاه ما دونفر تو یه رشته گرفته.کاش کاش وقتی نمیتونیم موفق بشیم گردن سهمیه جانبازی و اینا نندازیم بجاش تلاشمونو بیشترکنیم.
پاسخ ها
ای شیطون تو از کدوم سهمیه استفاده کردی که اینقد جوش زدی.حالا یه چیزی گفتن .منظورش سهمیه شما نبود که .شما مشاول باشید .مرسی ااااه
آخه وقتی پدرت رفته 6 ماه جبهه تو هنوز دنیا نیومده بودی
حالا چرا باید تحت هر شرلیطی سهمیه دانشگاه دلشته باشی
....
در خانواده ی ما دو تا از بستگان نزدیک فرزندانشان را به مجارستان و روسیه برای تحصیل در رشته ی دندانپزشکی فرستاده اند که بعد از گذشت یک سال قصد دارند آنها را به دانشگاه های داخلی به منظور ادامه تحصیل منتقل کنند. جالب است بدانید که یکی از آنها با وجود 2 سال پشت کنکور ماندن رتبه اش 5000 شد( تازه رتبه ای که خانواده اش به اقوام اعلام کردند این بود حالا واقعا چه رتبه ای داشت خدا داند!) و یکی دیگر هم عاشق و مد و فشن و بیرون رفتن با دوستان و فضای مجازی و ..... بود و حتی قادر نبود 2 کلمه انگلیسی صحبت کند.
زنده باد اقای رضا راد
نابغه و مغز متفکر کنکور ایران
برای رفتن به دانسگاه های خارج باید ابتدا اون دانشگاه مورد تایید ایران باشه ثانیا معدل دیپلم وهمچنین معدل پیش دانشگاهیت از ۱۵ پایینتر نباشه که اون کشور بپذیره و هم ایران شرط تایید مدرک پزشکی در کشورهای خارج رو داشتن معدل ۱۵ دیپلم میدونه پس هرکی قصد داره بره پزشکی خارج بگیره اینارو بدونه اگه هم معدل دیپلمت پایین هست میتونید برید بزرگسالان ثبت نام کنید اگه معدل ریاضی یا تجربی جدیدتون بالای پانزده شد اون احتمالا پذیرفته میشه بازن تحقیق کنید
دانشمند بدون نام سی سال هست جنگ تموم شده اگه بچه ای پایان جنگ بدنیا می آمد الان سی سالش بود حالا حساب کن ما تا چه سالی باید سهمیه داشته باشیم دیدی خودت خنگی