بردن ساز به پارکها آزاد شد؟
عبارت «آلات موسیقی» از جملهای که روی برخی تابلوها درج شده بود و از ممنوعیت به همراه آوردن آلات موسیقی، قلیان، حیوانات (سگ و ..") و برپایی چادر در سطح پارکها خبر میداد، حذف شد.
ایسنا: عبارت «آلات موسیقی» از جملهای که روی برخی تابلوها درج شده بود و از ممنوعیت به همراه آوردن آلات موسیقی، قلیان، حیوانات (سگ و ..") و برپایی چادر در سطح پارکها خبر میداد، حذف شد.
مدتی پیش گزارشی با عنوان «ورود ساز ممنوع» دربارهی تابلوهایی که ورود ساز و آلات موسیقی را در کنار سگ و قلیان به پارکها ممنوع کرده بود، روی خروجی ایسنا قرار گرفت و در ادامه واکنشهای انتقادی برخی مسوولان و هنرمندان موسیقی را به همراه داشت.
در ادامه و چند روز بعد از ارسال این گزارش، طبق مشاهدات جدید خبرنگار ایسنا، عبارت «آلات موسیقی» از همان تابلویی که پیشتر عکسش منتشر شده بود، به وسیله رنگ سبز پسزمینه پوشیده و به دقت حذف شده است.
این در حالی است که تابلوهای دیگر حاوی همین پیام در ورودیهای دیگر پارک همچنان دست نخورده باقی مانده است و این شائبه را ایجاد میکند که ممکن است این حرکت خودجوش و توسط مردم انجام شده باشد.
موضوعی که حمیدرضا اردلان ـ آهنگساز ـ نیز در گفتوگویی با ایسنا به آن اشاره کرده و گفته است: «وقتی موضوعی در یک پارک مورد تایید عموم است، پس آن افراد عموم هستند نه یک فکر سلبی تصمیمگیرنده از طرف کسانی که این رویه را نمیپذیرند. ضمن احترام به آداب، قانون و تمام آن چیزی که یک سیستم و ساختار را میسازد، این گونه رفتارها به ویژه پررنگ کردن آن را مخرب میدانم و فکر میکنم حتما نتیجه معکوس به همراه خواهد داشت.»
عکس تابلویی که در یکی از پارکهای پایتخت نصب شده ـ قبل و بعد از حذف عبارت آلات موسیقی
نصب تابلوهایی که از ممنوعیت ورود ساز به پارکها خبر میدهند، در روزهیا گذشته واکنش حمیدرضا نوربخش ـ مدیرعامل خانه موسیقی ـ را نیز به همراه داشت. او این مساله را توهین بزرگی به موسیقی دانست و قول داد که حتما وجود تابلوهای ممنوعیت ورود آلات موسیقی، سگ و قلیان در پارکها را پیگیری کند.
همچنین هنرمندان حوزه موسیقی به این تابلوها در پارکها واکنش نشان دادهاند. حسن ریاحی ـ آهنگساز و سازنده سرود ملی ایران ـ درباره این تابلوها به ایسنا، گفته است: «مدتی پیش، در حین بازدید از پارک جمشیدیه وقتی تابلو ورود ممنوع ساز را در کنار سگ و قلیان دیدم، خیلی ناراحت شدم و از دخترم خواستم که عکسی از این تابلو بگیرد که البته آن عکس را به وزیر فرهنگ و ارشاد وقت هم نشان دادم.»
تابلوهای دیگر با همین عنوان در پارک جمشیدیه/ عکس: کبریا حسین زاده
حال با وجود تابلوهایی متناقض در سطح یکی از بزرگترین پارکهای پایتخت، این پرسش ایجاد میشود که آیا به راستی از این پس بردن ساز به پارکها آزاد شده است یا حذف آلات موسیقی از کنار عباراتی چون سگ و قلیان حرکتی خودجوش و مردمی بوده که به قانونی کردن نواختن ساز در پارکها و مکانهای عمومی امیدوار است.
نظر کاربران
خوب خدا را شاکرم که به کمک خواننده ای همچو شکیرا و اجرای او در لبنان مسبب رفع محدودیت های بدون مطالعه و غیر کارشناسی شد یا حداقل شاید پیامد شلوغی های اخیر تاثیر گذار بوده یا شاید هم زمزمه تعویض شهردار!!!
وای ممنون که این همه آزادی داریم الان تو پوست خودم نمیگنجم
ادم میره پارک ارامش داشته باشه . یه نفر واسه خودش حق نداره ساز بزنه و الودگی صوتی ایجاد کنه . موسیقی همه جا هست تو گوشی ها پره . ساز چیه
پاسخ ها
احیانا سر و صدای بازی بچه ها که مزاحم مدیتیشنتون نیست؟
شما برو کویر
پارک جای عمومی هست جناب شما وکسانی دیگه حق ندارید به دیگران امر ونهی یا ساز رو محروم کنید! شما اعصاب نداری نرو پارک وجاهای عمومی؟ والا مملکت شده خفقان وزور اجبار! کاش لااقل برای مردم مشگلات اقتصادی وبیکاری نظام جمهوری به وجود نمی آورد بعد اجبار وزور میکرد به مردم
خوبه آسايش در پارکها هم از مردم گرفته شد
یک وقت اسلام عزیز به خطر نیفته ۰۰۰۰
موسیقی حرام است. از ورود بلبل ها و قناری ها به پارک ها باید جلوگیری کرد چون صداشون موسیقی داره!!!