آموزش و پرورش: پیگیر وضعیت حبیبی هستیم
مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور تشکل های فرهنگیان گفت: از زمان بازداشت محمد حبیبی از اعضای هیات مدیره کانون صنفی معلمان در تجمع ۲۰ اردیبهشت ماه، وزارت آموزش و پرورش پیگیر وضعیت وی بوده و رایزنی هایی نیز صورت گرفته است.
خبرگزاری ایرنا: مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور تشکل های فرهنگیان گفت: از زمان بازداشت محمد حبیبی از اعضای هیات مدیره کانون صنفی معلمان در تجمع ۲۰ اردیبهشت ماه، وزارت آموزش و پرورش پیگیر وضعیت وی بوده و رایزنی هایی نیز صورت گرفته است.
عادل عبدی اظهار داشت: از نظر حقوقی وزارت آموزش و پرورش نمی تواند مستقیم وارد پرونده هایی از این دست شود اما وزیر با جدیت دنبال این مساله بوده و با مقامات قضایی و افراد مرتبط با پرونده حبیبی نیز صحبت هایی داشته که امید است وضعیت وی بهتر شود.
مشاور سیدمحمد بطحایی یادآور شد: هر گونه تجدیدنظر در محکومیت حبیبی بستگی به دفاعیه وکیل او دارد اما وزارتخانه نیز در حد مقدورات و توان خود از وی حمایت می کند تا مشکلاتش حل شود.
عبدی با تاکید بر این که وزارت آموزش و پرورش به ویژه وزیر همواره در تمامی مراحل پیگیر وضعیت فرهنگیان در موارد مشابه بوده است، گفت: با خانواده و بستگان آنها نیز دیدارهایی صورت گرفته است و در جریان وضعیت این معلمان از جمله محمد حبیبی قرار دارد و موارد را به مراجع مربوطه منعکس کرده است.
وی با اشاره به این که سایر معلمان دستگیر شده در جریان تجمع ۲۰ اردیبهشت ماه با قرار وثیقه آزاد شده اند و اکنون مشکلی ندارند، گفت: وزارت آموزش و پرورش نمی تواند درباره حکمی که توسط مقام قضایی برای محمد حبیبی صادر شده است، اظهار نظر کند اما علاقه مند است به رفع مشکل وی و دیگر فرهنگیانی که دچار مسائلی از این قبیل می شوند، کمک کند.
مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور تشکل های فرهنگیان بیان داشت: این وزارتخانه همواره از همان مراحل اولیه البته با در نظر گرفتن ملاحظات، پیگیر مشکلات فرهنگیان است و هیچ گاه نسبت به امور کارکنان خود بی تفاوت نبوده و در حیطه وظایف قانونی و اداری خود سعی کرده حساسیت لازم را در خصوص وضعیت و شرایط فرهنگیان داشته باشد.
حبیبی ۲۰ اردیبهشت ۹۷ بازداشت و جلسه رسیدگی به پرونده وی روز دوشنبه یک مردادماه در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب برگزار شد. به موجب رای دادگاه، وی به اتهام اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت کشور، به ۷ سال و نیم حبس، تبلیغ علیه نظام به ۱۸ ماه حبس.
اخلال در نظم ۱۸ ماه حبس و ۷۴ ضربه شلاق و همچنین ۲ سال ممنوعیت از فعالیت در احزاب، گروهها و دستههای سیاسی و اجتماعی و ممنوعیت خروج از کشور به عنوان مجازات تکمیلی محکوم شد.
بر اساس اعلام امیر رییسیان وکیل مدافع محمد حبیبی، این حکم بدوی است و متهم می تواند در مدت ۲۰ روز نسبت به حکم مذکور درخواست تجدیدنظر کند.
نظر کاربران
شما بهتره به وضعیت بسیار بد معیشتی فرهنگیان رسیدگی کنید
مثلا چه عملیات خطرناکی انجام داده که این همه مجازات سنگین داره !! ...
سلام و درود
جای تاسف برای اموزش و پرورش
اعتراض صنفی رو امنیت ملی مطرح می کنن.
....