۷۵۴۱۵۰
۶ نظر
۵۰۱۴
۶ نظر
۵۰۱۴
پ

رفع فیلتر توییتر؛ آری یا خیر؟

شبکه اجتماعی توییتر که از سال ۱۳۸۸فیلتر شد، به کرات برای رفع فیلتر شدن یا نشدن، مورد بحث رسانه‌ها و بعضا مسوولان قرار گرفته و حتی از وزیر ارتباطات تا دبیر شورای عالی فضای مجازی هم به آن واکنش نشان داده‌اند اما این موضوع همچنان به نتیجه قطعی نرسیده است.

خبرگزاری ایسنا: شبکه اجتماعی توییتر که از سال ۱۳۸۸فیلتر شد، به کرات برای رفع فیلتر شدن یا نشدن، مورد بحث رسانه‌ها و بعضا مسوولان قرار گرفته و حتی از وزیر ارتباطات تا دبیر شورای عالی فضای مجازی هم به آن واکنش نشان داده‌اند اما این موضوع همچنان به نتیجه قطعی نرسیده است.

تصمیم‌گیری درباره فیلتر یا رفع فیلتر یک شبکه اجتماعی یا انواع دیگر اپلیکیشن‌ها در حیطه اختیارات شورای عالی فضای مجازی و کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه است که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در این جلسات حق رای دارد.

محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- درباره احتمال رفع فیلتر توییتر گفته بود موضوع در مرکز ملی فضای مجازی در حال بررسی است و به تصمیم مشترک هر سه قوه نیاز دارد.

چندی پیش اما اعلام شد نامه‌ای با تایید و امضای هشت تن از اعضای کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه (شش نفر از اعضای دولت و دو نفر از نمایندگان مجلس) برای دادستان کل کشور مبنی بر طرح این موضوع در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه و رفع فیلتر توییتر ارسال شده است.

پیش از این وزیر ارتباطات درباره رفع فیلتر توییتر اظهار کرده بود: بر اساس بررسی‌های ما فیلتر توییتر در کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه در سال ۱۳۸۸ مصوب شده و به وزارت ارتباطات ابلاغ شده است.

در سال ۱۳۹۶ بازپرس شهرستان مشهد گزارش و دستور قضایی به دادستان تهران ارسال و اعلام کرد که در برخی از موارد توییتر در دسترس است و درخواست دارد که توییتر مسدود شود.

البته یکی از حوزه‌های صلاحیت بازپرس مشهد، صلاحیت محلی است و اظهار نظر و حکم قضایی او می‌تواند در حوزه‌ی شهری مشهد باشد. وی خاطرنشان کرده بود که ما اعتقاد داریم فیلتر توییتر مصوبه کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه است و تقاضا داریم این مسائل در جلسه همین کارگروه مطرح شود.

آذری جهرمی همچنین تصریح کرده بود که برای بررسی این موضوع باید منتظر اقدام دادستانی کشور بود.

اما پس از این اظهارات رئیس کمیته ارتباطات مجلس درباره تصمیم‌گیری برای رفع فیلتر توییتر اظهار کرد: مطابق با پاسخ دادستانی،فیلترینگ توییتر با رای دادگاه صورت گرفته و قابل طرح در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه نیست که با توجه به پاسخ دادستانی، درخواست برای رفع فیلتر توییتر منتفی شده و دیگر قابل طرح نیست.

وی درباره تصمیم‌گیری‌هایی که در کمیته فیلترینگ اتفاق می‌افتد نیز گفت: موضوعاتی که با کمیته فیلترینگ مطرح می‌شود، با رای‌گیری اعضاء انجام شده و این‌طور نیست که یک نفر در مورد آن اعمال نظر کند.

این کارگروه کاملا به صورت دادگاهی منصفانه در مورد موضوعاتی مرتبط با فضای مجازی طرح موضوع کرده و آن را بررسی می‌کند و موضوع درخواست لغو فیلتر توییتر نیز یکی از موضوعاتی است که برای آنکه مردم بتواند از این فضای مجازی استفاده کنند، پیشنهاد شد تا در مورد آن رای‌گیری صورت گیرد.

درنهایت با توجه به اینکه به گفته‌ی وزیر ارتباطات صلاحیت صادرکننده‌ی دستور فیلترینگ در این خصوص اهمیت دارد، این شبکه‌ی اجتماعی به دهمین سال فیلترینگ در ایران نزدیک می‌شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خیر
    کم جوانها دارن گمراه میشن بوسیله اینستاگرام حالا تویتر هم میخواین اضافه بشه

  • بدون نام

    سرشون بخوری فیلترشان نان اب بدهند به مردم

  • یوناس حقی

    فیلتر معنی نداره اصلن ، مگه تلگرام یا توییتر الان فیلتر نیست ؟
    تعداد کاربرانی که استفاده میکنند چند نفر هستند !!!!
    شما بگو اینستا هم به زودی فیلتر بشه !!!!
    چه اتفاقی می افته !!؟؟؟
    الان خواهر زاده 8ساله من با تلگرام خط خودش بهم پیغام میده !!!
    چطوری ؟ اصلن مهمه واسه اونهایی که نمیدونن چی کار کردن با فیلتر بی حساب کتاب ، نمیشه ، با مخفی کردن مساله ، باعث حلش نمیشید شما ، کمی واقع بینی ، کمی مردمی بودن لطفا

  • گل آقا

    خیلی باحالید خودتون قانون میذارید کسی از توییتر استفاده نکنه و فیلتر میکنید بعد خود مسئولان با فیلتر شکن میرن توییتر الان توییتر بده یا خوب!؟!؟ اگه بده چرا مسئولان میرن تووووش و اگه خوبه مردم نباید یرن توووش!؟!؟؟
    رطب خورده منع رطب کردن مسئولان کاملاً پیروی از پیامبر اسلام هست منتها برعکسش
    نتیجه این که قانون فقط و فقط و فقط برای مردم هست و مسئولان نظام کلا معصوم هستند و نیازی به رعایت قانون ندلرند
    مردم هم دارند از مسئولان و ارزشهای آنها پیروی میکنند

  • بدون نام

    مسخره بازی

  • آنا

    باور کنید خسته شدیم همش فیلتر همش محدودیت بابت به خدا ما کشورمون رو دوس داریم اهل تظاهرات بحث سیاسی و... هم نیستیم فقط جهت کارهای درسی و زندگی روزمره به تلگرام و اینستا و... نیاز داریم چرا فیلتر میکنن؟ ما مردم عادی چه گناهی کردیم؟؟؟ به خدا از بس محدود بودیم از زندگی ناامید شدیم دوسه روز پیش قصد داشتم خودمو بندازم جلوی مترو از بس از دست این همه محدودیت خسته شدیم/شما رو به امام زمان ی فکر درست بکنید این راه حلش نیست....

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج