راه انتقال تب کریمه چیست؟
مدیرکل بهداشت و مدیریت سازمان دامپزشکی کشور گفت: امکان انتقال بیماری تب کریمه کنگو به افراد به دلیل مصرف گوشت قرمز در ایران وجود ندارد زیرا گوشت دام هایی که در قصابیها وجود دارد تحت نظارت سازمان دامپزشکی کشور هستند.
خبرگزاری تسنیم: کریم امیری مدیرکل دفتربهداشت و مدیریت سازمان دامپزشکی کشور در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه امکان انتقال بیماری تب کریمه کنگو به افراد ناشی از مصرف گوشت در ایران وجود ندارد اظهار کرد:
گوشت دامهایی که به قصابیها وارد میشوند مهر دامپزشکی دارد و در کشتارگاه های تحت نظارت دامپزشکی ذبح و عرضه شده اند؛ بنابراین مشکلی برای مصرف ندارند و افراد میتوانند با خیال راحت از آنها استفاده کنند.
وی افزود: اگر افراد اقدام به کشتار دام زنده در منزل خود نکنند و به دام نزدیک نشوند امکان انتقال بیماری تب کریمه کنگو به آنها وجود ندارد.
امیری گفت: تنها چوپانان و افرادی که با دام سروکار دارند ممکن است به این بیماری مبتلا شوند برای همین منظور به آنها توصیه میشود به موقع اقدام به سمپاشی کنند و دام خود را خود کشتار نکنند و در صورتی که نیاز به گوشت دارند با بردن دام خود به کشتارگاه و ذبح بهداشتی آن، بعد از ۲۴ ساعت نگهداری در سردخانه مصرف کنند.
بنابراین گزارش، درصورتیکه گوشت بعد از ذبح به مدت ۲۴ ساعت در فضای سردخانه ای نگهداری شود امکان انتقال بیماری تب کریمه کنگو به انسان وجود ندارد.
ارسال نظر