۷۵۲۶۵۰
۵۰۱۵
۵۰۱۵
پ

راه انتقال تب کریمه چیست؟

مدیرکل بهداشت و مدیریت سازمان دامپزشکی کشور گفت: امکان انتقال بیماری تب کریمه کنگو به افراد به دلیل مصرف گوشت قرمز در ایران وجود ندارد زیرا گوشت دام هایی که در قصابی‌ها وجود دارد تحت نظارت سازمان دامپزشکی کشور هستند.

خبرگزاری تسنیم: کریم امیری مدیرکل دفتربهداشت و مدیریت سازمان دامپزشکی کشور در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه امکان انتقال بیماری تب کریمه کنگو به افراد ناشی از مصرف گوشت در ایران وجود ندارد اظهار کرد:

گوشت دامهایی که به قصابی‌ها وارد می‌شوند مهر دامپزشکی دارد و در کشتارگاه های تحت نظارت دامپزشکی ذبح و عرضه شده اند؛ بنابراین مشکلی برای مصرف ندارند و افراد می‌توانند با خیال راحت از آنها استفاده کنند.

وی افزود: اگر افراد اقدام به کشتار دام زنده در منزل خود نکنند و به دام نزدیک نشوند امکان انتقال بیماری تب کریمه کنگو به آنها وجود ندارد.

امیری گفت: تنها چوپانان و افرادی که با دام سروکار دارند ممکن است به این بیماری مبتلا شوند برای همین منظور به آنها توصیه می‌شود به موقع اقدام به سمپاشی کنند و دام خود را خود کشتار نکنند و در صورتی که نیاز به گوشت دارند با بردن دام خود به کشتارگاه و ذبح بهداشتی آن، بعد از ۲۴ ساعت نگهداری در سردخانه مصرف کنند.

بنابراین گزارش، درصورتیکه گوشت بعد از ذبح به مدت ۲۴ ساعت در فضای سردخانه ای نگهداری شود امکان انتقال بیماری تب کریمه کنگو به انسان وجود ندارد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج