۷۵۱۹۸۳
۲ نظر
۵۰۰۲
۲ نظر
۵۰۰۲
پ

پیگرد قضایی افراد کودک آزار در فضای مجازی

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، از بررسی لایحه حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان در مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: یکی از مهمترین بخش های این لایحه لزوم پیگرد قضایی سوءاستفاده کنندگان از کودکان در فضای مجازی است.

خبرگزاری ایرنا: معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، از بررسی لایحه حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان در مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: یکی از مهمترین بخش های این لایحه لزوم پیگرد قضایی سوءاستفاده کنندگان از کودکان در فضای مجازی است.

معصومه ابتکار روز یکشنبه در همایش بین المللی نقش ارتباطات و فناوری اطلاعات در توانمندسازی زنان افزود: فناوری اطلاعات یک فرصت است اما اگر درست استفاده نشود به ویژه در حوزه اینترنت می تواند آسیب زا باشد؛ به همین دلیل آموزش در این زمینه اهمیت زیادی دارد.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده اظهار داشت: لایحه حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان در مجلس در حال پیگیری است و یکی از مهمترین زمینه ها در این لایحه توجه به فضای مجازی و اینترنت برای کودکان است.

وی با ابراز امیدواری از اینکه این لایحه به زودی به نتیجه برسد، اظهار داشت: برخورد با متخلفانی که کودکان و نوجوانان را در اینترنت مورد سوءاستفاده قرار می دهند، در این لایحه پیش بینی شده است.

ابتکار با بیان اینکه همچنین در قانون برنامه ششم توسعه در مواد ۱۰۱ و ۱۰۲ به مباحث عدالت جنسیتی و تاب آوری خانواده پرداخته است، تصریح کرد: در زمینه های مربوطه معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری با همکاری وزارت ارتباطات اقدامات لازم را انجام می دهد.

وی ادامه داد: در گزارشی که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ارائه داد، اعلام شد که شکاف جنسیتی در حوزه دیجیتال در کشور چهار درصد کاهش داشته است و امیدواریم همین روند ادامه یابد و شاهد دستیابی برابری فرصت ها میان زنان و مردان در فناوری ارتباطات باشیم.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده تاکید کرد: ماده ۱۰۲ برنامه ششم در حوزه تاب آوری خانواده است و در همین راستا طرح گفت و گوی ملی خانواده با هدف توان افزایی خانواده ها از طریق گفت و گو در حال پیگیری است.
وی اضافه کرد: طرح ملی گفت و گوی بین خانواده ها در ٢٠ استان کشور آغاز شده است و امیدواریم این طرح در تمام کشور اجرایی شود.

ابتکار خاطرنشان کرد: اکنون گفت و گو در خانواده ایرانی دچار اختلال شده است در حالی که خانواده پر گفت و گو می تواند مسایل خود را از طریق تعامل و گفتگو حل کند و تاب آوری بیشتری داشته باشد؛ بر اساس آمارها، مدت زمان گفت و گو در بین خانواده ها به کمتر از ٢٠ دقیقه رسیده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خانم محترم فضای حقیقی چکار کردی برای محیط زیست که حالا مجازی اش را انجام بدی در دوره سرکار عالی زاینده رود و دریاچه ارومیه و تالاب انزلی و گاو خونی و‌‌‌‌‌‌‌‌......خشک شد تورا خدا تو همین فضا باش تا مشکلات دیگری بوجود نیامده

  • جویای کار

    خانم ابتکار تو هنوز سر کاری؟؟؟
    نمی خواهی جایت را با یک جوان بیکار عوض کنی؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج