۷۵۰۷۷۲
۳ نظر
۵۰۱۲
۳ نظر
۵۰۱۲
پ

تحلیل «نیویورک تایمز» درباره تغییرات بانک مرکزی

«نیویورک تایمز» نوشت: برکناری «سیف» اولین تغییر سطح بالا در دولت روحانی از زمان خروج آمریکا از برجام است. تحلیل‌گران انتظار کناره‌گیری‌ها و اخراج‌های بیشتری را دارند چرا که واقعیت‌های اقتصادی جدید این کشور ۸۰ میلیونی از جمله تورم و بیکاری ایجاب می‌کند تحولات جدی‌تری رخ دهد.

خبرگزاری ایلنا: «نیویورک تایمز» نوشت: برکناری «سیف» اولین تغییر سطح بالا در دولت روحانی از زمان خروج آمریکا از برجام است. تحلیل‌گران انتظار کناره‌گیری‌ها و اخراج‌های بیشتری را دارند چرا که واقعیت‌های اقتصادی جدید این کشور ۸۰ میلیونی از جمله تورم و بیکاری ایجاب می‌کند تحولات جدی‌تری رخ دهد.

تغییر و تحول در ریاست بانک مرکزی ایران مورد توجه رسانه‌های آمریکایی قرار گرفت.

«نیویورک تایمز» در گزارشی با اشاره به برکناری «ولی ‌الله سیف» از ریاست بانک مرکزی نوشت: «او در حالی کنار گذاشته شد که انتقادات زیادی از نحوه مدیریت و سیاست‌های مالی او در کنترل بازار ارز وجود داشت. این اولین تغییر بزرگ از زمان خروج آمریکا از توافق هسته‌ای با وعده اعمال مجدد تحریم‌هاست.»

این رسانه آمریکایی با اشاره به دوره ۵ ساله ریاست «سیف» بر بانک مرکزی نوشت: «حملات گسترده‌ای به سو‌ءمدیریت او بر سیاست‌های مالی کشور وجود داشت. این سیاست‌ها به سقوط چشم‌گیر ارزش ریال منتهی شده‌ است.»

«نیویورک تایمز» مدعی شد: «برخی علت شکست "سیف" در پیش‌بینی اوضاع را خروج آمریکا از برجام می‌دانند. تصمیم ترامپ منجر به خروج سرمایه از ایران و تضعیف سریع ارزش ریال شد. از سویی دیگر اوضاع "سیف" شاید به دلیل تحریم‌های آمریکا و قرار گرفتن نام او در لیست سیاه این کشور به دلیل نقشی که در جابه‌جایی پول به حزب‌ا‌لله داشته خراب شده‌باشد. این لیست سیاه، کار با بانکداران بین‌المللی را برای "سیف" بدون اینکه با خطر جریمه‌های آمریکا مواجه شوند، سخت می‌کرد.»

به گفته این رسانه، اخراج «سیف» اولین تغییر سطح بالا در دولت روحانی از زمان خروج آمریکا از برجام است. تحلیل‌گران انتظار کناره‌گیری‌ها و اخراج‌های بیشتری را دارند؛ چراکه واقعیت‌های اقتصادی جدید این کشور ۸۰ میلیونی از جمله تورم و بیکاری ایجاب می‌کند تحولات جدی‌تری رخ دهد.

«نیویورک تایمز» در مورد انتخاب «عبدالناصر همتی» به عنوان رییس جدید بانک مرکزی نوشت: «او قصد دارد روند کاهش ارزش ریال را کاهش داده یا متوقف کند؛ اما چگونگی این اقدام هنوز معلوم نیست.»

بر اساس این گزارش، زمان روی کار آمدن «سیف» در سال ۲۰۱۳، هر دلار آمریکا ۳ هزار تومان ارزش داشت و زمان کناره‌گیری او هر دلار معادل ۹ هزار تومان است. بر اساس برخی ارزیابی‌ها در سال‌های گذشته، نزدیک به ۶۰ میلیارد دلار ارز ایرانی‌ها از کشور خارج شده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • عنقا

    خدا کنه که به حرف نباشه به عمل باشه حالا اینا تحلیل کردن ماهمونریال قبول داریم کار میخواد بکنه مصمم باشه وقاطع باشه درمقابل ریال

  • بدون نام

    أشكال نداره

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اقا برکناری سیف کمکی نمیکند دلار نداریم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج