جوشقانی: پارازیتها به آستانه غیرمجاز نرسیده
حسین فلاح جوشقانی معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان رگولاتوری اعلام کرد: «نتایج دستگاههای اندازهگیری تشعشعات رادیویی نصب شده در شهرهای بزرگ نشان میدهد که پارازیت به آستانه غیرمجاز نرسیده است».
روزنامه ایران: حسین فلاح جوشقانی معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان رگولاتوری اعلام کرد: «نتایج دستگاههای اندازهگیری تشعشعات رادیویی نصب شده در شهرهای بزرگ نشان میدهد که پارازیت به آستانه غیرمجاز نرسیده است».
اکنون در چه شهرهایی دستگاههای اندازهگیری تشعشعات رادیویی نصب شده است؟
از 4 سال پیش نصب دستگاههای اندازهگیری تشعشعات رادیویی در شهرها آغاز شده است و اولین شهری هم که این دستگاهها در آن بهصورت پایلوت نصب شد، تهران بود. اکنون نیز در شهرهای قم، تبریز، مشهد، اصفهان، اهواز، بندرعباس و شیراز این دستگاهها نصب شده است. چون معمولاً در شهرهای بزرگ با چگالی بالایی از تشعشعات رادیویی روبهرو هستیم بنابراین این دستگاهها در شهرهای بزرگ نصب میشود.
با دستگاههای نصب شده چگونه تشعشعات رادیویی اندازهگیری میشود؟
در یک روش رگولاتوری با توجه به تجهیزات اندازهگیری که در اختیار دارد، هر سه ماه یکبار در تمام سطح شهر تشعشعات رادیویی را اندازهگیری میکند. در روش دیگر اندازهگیری تشعشعات رادیویی مانند تهران و شیراز بهصورت آنلاین انجام میشود. این دستگاهها بهصورت خودکار تشعشعات رادیویی را بر اساس استاندارد و شاخصهای جهانی اندازهگیری کرده و اطلاعات بهصورت آنلاین روی مانیتورها در اداره کل سازمان رگولاتوری به نمایش درمیآید.
به عبارتی این دستگاهها امواج رادیویی را دریافت کرده و میزان انرژی آن را اندازهگیری میکنند. این اطلاعات ابتدا به سازمان انرژی اتمی گزارش میشود و آنها تشخیص میدهند که تشعشعات رادیویی در شهرها مطابق استاندارد جهانی است یا خیر، سپس این اطلاعات در سایت منتشر شده و در اختیار استانداری شهرها قرار میگیرد.
این دستگاهها در چه نقاطی از شهر نصب شدهاند؟
این دستگاهها معمولاً در نقاطی نصب میشوند که میزان ریسک تشعشعات رادیویی ساطع شده از دستگاههای رادیویی زیاد باشد. بنابراین این دستگاهها در بیمارستانها، مدارس، مهد کودکها و افراد در معرض خطر و مکانهای شلوغ مانند بازار تهران و... نصب شده است.
در تهران در 70 نقطه و در شیراز در 20 نقطه از این مکانها، دستگاهها نصب شده است ولی باید در شهرهای بزرگ مانند تهران در نقاط بیشتری دستگاههای اندازهگیری تشعشعات رادیویی نصب شود ولی از آنجایی که این دستگاهها خارجی است بنابراین پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات وزارتخانه در حال بومیسازی این دستگاه است و 95 درصد پیشرفت نیز حاصل شده. این پژوهشگاه در حال رفع نواقص نهایی است. بعد از تولید انبوه این کالای ایرانی آنها را در نقاط بیشتری از شهرها نصب خواهیم کرد.
آیا دستگاههای نصب شده در این شهرها بیشتر تشعشعات رادیویی ناشی از دکلهای تلفن همراه را اندازهگیری میکند یا پارازیتهایی که روی ماهوارهها نیز اعمال میشود را شامل میشود؟
تفکیکی برای اندازهگیری تشعشعات رادیویی وجود ندارد و پارازیتها نیز امواج رادیویی هستند. در حقیقت این دستگاهها تمام امواج رادیویی را با هم اندازهگیری میکند. استاندارد جهانی برای وجود میزان تشعشعات رادیویی در منطقه یک دهم است و در اندازه گیریهایی که رگولاتوری انجام داده و ثبت شده است، تشعشعات رادیویی در شهرهای بزرگی که دستگاها نصب شده است، کمتر از یک دهم مجاز بوده و به آستانه غیرمجاز نرسیده است.
حتی رگولاتوری برای اپراتورها، آستانه داخلی نیز تعیین کرده است به صورتی که اگر امواج رادیویی دکلهای اپراتورها نزدیک به یک دهم برسد سریع به آنها اخطار میدهد تا تمهیداتی را بیندیشند. تاکنون نیز چندین مورد مشاهده و سریع برطرف شده است.
نظر کاربران
عه ، به حد غیرمجاز نرسیده؟ پس لطفا بجنبید و به حد غیرمجاز برسونیدش. این چه وضعیه؟ چرا مسوولان رسیدگی نمی کنن؟
بیچاره مردم شهرهای بزرگ..شدند چوب دو سر نجس.پس اگه پارازیت برای ساکنین تهران مضر هست یعنی اینکه خانواده های خودشان در تهران مقیم نیستند.
خخخ...مشکل اینه که استانه تحمل ایرانی در همه چیز بالاست در حماقت در اهانت کردن به شعور مخاطب در امار دروغ.............وگرنه در کشورهای دیگه بود این استانه خیلی وقت پیش از حد مجاز که چه عرض کنم از حد مرگ آورش گذشته بود!
آخه مگر تو چیزی در این مورد میدونی که نظر میدی
همین پارازیت و... باعث سونامی سرطان شده
عدهای از افراد آستانه تحمل پایینی دارند وبا پارازیت در همی حد هم دچار اختلالت وبیمارهای عصبی ،هرمونی وتمور می شوند
هر موقع ذوب بشيم به غير مجاز ميرسه
10 دقيقه بريد روي پشت بام وايسيد تمام شقيقه هاتون درد ميگيره .....
افزايش 20 درصدي ناباروري هم تو اخبار خودتونه