گالریهای تهران این روزها چه چیزی برای عرضه به شما دارند؟
گالریهای تهران؛ از «اندی وارهول» تا بازار مجسمه
جمعه گذشته نمایشگاههای متعددی در گالریهای شهر تهران افتتاح شدند که پرسروصداترین آنها نمایشگاهی است با عنوان «وارهول نجاتم داد»؛ این نمایشگاه در گالری ایرانشهر برپا شده و بواسطه پخش بلند موسیقی در فضای گالری و استفادهای که هنرمند از فضای آثار اندی وارهول کرده، بازتابی نسبتاً جنجالی در سطح شهر داشته است.
روزنامه ایران: جمعه گذشته نمایشگاههای متعددی در گالریهای شهر تهران افتتاح شدند که پرسروصداترین آنها نمایشگاهی است با عنوان «وارهول نجاتم داد»؛ این نمایشگاه در گالری ایرانشهر برپا شده و بواسطه پخش بلند موسیقی در فضای گالری و استفادهای که هنرمند از فضای آثار اندی وارهول کرده، بازتابی نسبتاً جنجالی در سطح شهر داشته است. خسرو حسنزاده را پیش از این بواسطه استفادهاش از فرهنگ عامه و چاپ تصاویر آدمهای عادی در موقعیتهای مختلف و قهرمانها و شخصیتهای محبوب مردم میشناختیم اما او این بار به سراغ یکی از چهرههای شاخص هنر قرن بیستم یعنی اندی وارهول امریکایی رفته است.
او میگوید: «این انتخاب را بر این اساس انجام دادهام که اندی وارهول یکی از بزرگترین هنرمندانی است که از تکنیک چاپ سیلکاسکرین برای خلق آثارش استفاده کرده است، آثاری که ما امروز آنها را به پاپآرت امریکایی میشناسیم و شاید مشهورترین آنها تصویر مرلین مونرو باشد.»
دیگر نمایشگاه دیگر پایتخت، نمایشگاه «پرواز بال میخواهد، نقاشی خیال» است که به یاد محمدابراهیم جعفری در گالری دارگون افتتاح شده. این نمایشگاه به همت سارا جعفری و با نمایش آثار هنرجویان آموزشگاه هنرهای تجسمی حجم سبز برگزار شده و تا 29 تیر 1397 برپا خواهد بود.
گالری پردیس ملت از جمعه گذشته میزبان نمایشگاه گروهی «نقاشی و نقاشیخط» رویش است. مدرسه کودکان کار «صبح رویش» مدت زیادی است که حامی کودکان کار شده و نمایشگاه حاضر نیز در راستای حمایت از این کودکان برگزار شده است. این مدرسه پیش از این، نمایشگاههایی از استادان نقاشیخط در گالری سیحون و هزار و یک بشقاب در گالری ایرانشهر را در کارنامه خود داشته است.
«در ستایش زوال» عنوان نمایشگاه میترا سلطانی است که از 22 تیرماه در گالری فرمانفرما افتتاح شده و تا 7 مرداد ماه ادامه خواهد داشت. میترا سلطانی در نمایشگاه «در ستایش زوال» نگاه شخصیاش نسبت به مرگ و زوال و زیباییهایی را به نمایش گذاشته است که باید آنها را در گذر زمان و ترکیبی از گذشته و حال جستوجو کرد. این نمایشگاه شامل آثار نقاشی و چیدمان است. سلطانی در رابطه با این نمایشگاه میگوید: «کاغذهای دستساز قدیمی با آن دستنوشتههای خوش خط و خال روی هارمونی قهوهایها برای من همیشه جذاب بوده است و این کاغذها را در طول سالیان جمعآوری و سعی کردم که برای نقاشی روی آنها از تکنیکهای رو به فراموشی نقاشی ایرانی استفاده کنم.»
گالری ویستا نیز این هفته میزبان نمایش «در تاریکی» و آثار مینا فشنگچی است. مینا فشنگچی درباره این نمایشگاه گفت: «این مجموعه شامل سه گروه نقاشی است که میتوان گفت ارتباط مضمونی با یکدیگر دارند. پرتره زن و ریشه گیاهان سالهاست که در نقاشیهایم حضور دارند و همچنین اندامهای داخلی بدن که از نظر ماهیتی برایم مانند ریشهها هستند، مخفیاند اما بسیار مهماند.»
«چهارسوی خیال» نمایشگاه دیگری است که این هفته در گالریهای ممیز، زمستان و پاییز خانه هنرمندان برگزار شده است. برگزارکننده این نمایشگاه گروهی انجمن مجسمهسازان ایران است. نمایشگاه «چهارسوی خیال» با توجه به تنوع آثار و تکنیکها به نوعی یک نمایشگاه فروش و بازار مجسمه برای علاقهمندان به این رشته هنری است.
نظر کاربران
به جهنم که افتتاح شدند نیست که ملت حال و حوصله برایشان مانده که حالا با این اوضاع برند گالری. قربون اینها فقط برای از ما بهتران وابسته به دولت هستند که تابلو ها را میاورند خونه شان که مبادا تو ترافیک اسیبی بهشان برسد