۷۳۸۹۵۳
۸ نظر
۵۰۰۱
۸ نظر
۵۰۰۱
پ

ایجاد بازار رقیب در کنار بازار‌های ارز و سکه

رئیس دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت که دولت در کنار بازارهای ارز، بورس، سکه و مسکن، یک بازار رقیب موثر نفتی ایجاد کند به این صورت که دولت از نفت و بشکه‌های نفت استفاده کرده و با تشکیل بازاری نفتی سرمایه‌های مردم را جذب کند.

خبرگزاری ایسنا: رئیس دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت که دولت در کنار بازارهای ارز، بورس، سکه و مسکن، یک بازار رقیب موثر نفتی ایجاد کند به این صورت که دولت از نفت و بشکه‌های نفت استفاده کرده و با تشکیل بازاری نفتی سرمایه‌های مردم را جذب کند.

سید عزیز آرمن با بیان این‌که ریشه اولیه ایجاد شرایط فعلی اقتصاد کشور به تحولات مربوط به روابط بین‌المللی، شرکای برجامی و مخصوصا آمریکا برمی‌گردد، گفت: اعلام خروج آمریکا و شروع تحریم‌های اقتصادی که از ماه‌های آینده قرار است آغاز شود یک جو روانی را ایجاد کرده که باعث خروج سرمایه‌ها از کشور شده است به طوری که دامنه امواج این اتفاق تا سرمایه‌ها در خانه‌های مردم هم کشیده شده است.

وی با بیان این‌که تا زمانی که این فضای روانی وجود داشته باشد شرایط به همین نحو خواهد بود، اضافه کرد: اعلام خروج شرکت‌های خارجی از کشور به بحران‌ها دامن زده است. مگر این‌که دولت و حاکمیت با ارائه طرحی بتوانند این فضا را مدیریت کنند، هرچند که راه‌حل‌ها صرفا اقتصادی نیستند و به روابط خارجی هم مربوط می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان این‌که در چنین شرایط اقتصادی عده‌ای ممکن است بخواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند، اظهار کرد: ممکن است برخی از بحران‌ها ریشه سیاسی داشته باشد یا از خارج کشور هدایت شود و با استفاده از منابع کلان بخواهند وارد کشور شده و ایجاد اختلال کنند، چرا که بسیاری از کشورها با ما دشمنی علنی دارند، اما همه اینها به شرطی ممکن که یک شرایط اقتصادی برای آنها فراهم باشد وگرنه آنها نمی‌توانند چنین کاری را انجام دهند.

دولت از بشکه های نفت برای جذب سرمایه ها استفاده کند

آرمن با طرح یک ایده برای کنترل حجم نقدینگی در بازار، اظهار کرد: دولت در کنار بازارهای ارز، بورس، سکه و مسکن بیاید و یک بازار رقیب موثر نفتی ایجاد کند به این صورت که دولت از نفت و بشکه‌های نفت استفاده کرده و با تشکیل بازاری نفتی سرمایه‌های مردم را جذب کند.

وی با بیان این‌که این بازار نفتی باید پایه‌ای دلاری یا یورویی داشته باشد، اظهار کرد: این یک ایده اولیه است و جزئیات آن باید مورد بررسی قرار بگیرد، اما چیزی که مشخص است این است که برخلاف منابع ارزی و طلا که بسیار محدود هستند منابع نفتی ما کمتر محدود بوده و می‌تواند پاسخگوی نیاز بازار باشد.

رئیس دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی دانشگاه چمران اضافه کرد: البته همه اینها به شرطی است مردم به دولت اعتماد داشته باشند و فروش نفت پایه‌ای حتما ارزی باشد، چرا که در حال حاضر شهروندان از ترس کاهش ریال است که به سمت ارزهای خارجی و طلا هجوم آورده‌اند.

حرکت نقدینگی از سمت بانک ها به بازار از اواخر سال گذشته باعث ایجاد نوساناتی فزاینده در بازار ارز، سکه، طلا، مسکن و بازار بورس شده است. اتفاقی که ظاهرا قرار نیست به این زودی‌ها متوقف شود. بسیاری از کارشناسان، کاهش نرخ سود بانکی در شهریور ماه سال گذشته (۱۳۹۶) را در خروج نقدینگی‌ها از بانک ها بسیار موثر ارزیابی می‌کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • میلاد

    دو بار این موضوع مطرح واجرا شد دردولت های گذشته وبا شکست مواجه شد .

  • مهدی

    کاهش نرخ سود در شهریور ۹۶ بدترین تصمیم ممکن بود که الان بازار ارز و سکه و... را به این روز انداخته است
    امیدوارم تا وضعیت از این بدتر نشوده بازار ارز را در مسیر درستی هدایت کنند.

  • بدون نام

    خدا به دادمون برسه پس تا زير پوش هايمان به قيمت چند صد ميليوني ميرسه

  • بدون نام

    امیدوارم خدا اون کسانی که باعث گرانی مسکن و طلا ولوازم خانگی و... شدند سلامتی رو ازشون بگیره وبه هزار درد بی درمان مبتلاشون کنه اون سرمایه داری که به فکر افزایش سرمایه خودش هست که سختی وفقر قشر کم درآمد را درک نمی کنه چقدر پول هنگفت حق مردم رو می‌خورید همیشه مردم کم درآمد زیر گرانی له شدند تا کی ادامه دارد این وضعیت، چرا کسی به فریاد مردم نمیرسه مسئولان این مملکت واقعا این قدر درمانده و ناتوانند که نمی توانند این مشکلات رو حل کنن پس چکار میکنن

    پاسخ ها

    • ن. ن

      دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره، بالاخره خداوند انتقام مظلوم رو از ظالم میگیره، یعنی به دردها و مشکلاتی مبتلا میشوند که با چندین هزار برابر پولهاییکه دزدیده اند دردها و مشکلاتشون حل نمیشه
      اینا فکر میکنن به کفن هاشون جیب های بزرگ بدوزند و پول ها رو با خودشون ببرند
      حالا ما به اون دنیا و انتقام وعده داده شده خداوند کاری نداریم، دلمون میخواد مسولین عکس العمل نشون بدهند

  • بدون نام

    انشالله البته اگه دلش به حال مردم بسوزه خودشون که مشکلی ندارند با حقوق های عالی

  • بدون نام

    اینو یه بچه هم میدونه سود بانکیرو بکنید 40درصد یه مدت سر کیسرو شل کنید وام با درصد پایین به تولید کننده بدید تا آبها از آسیاب افتاد طلا و دلار و از دست ثروتمندان جمع کنید&&& تا از سرمایه دار نگیرید به فقیر ندید توازن برقرار نمیشه $$درست نمیشه چون هنوز دارن تو خواب سیر میکنن

  • بدون نام

    حرفهایی که اینجا نوشته میشه برخاسته از دل مردمه، تو را به خدا به اطلاع مسئولین برسانید همین مردم هستند که به اون ها رای دادند اگه راضی باشن دولت پایدار میمونه واگر مردم ناراضی باشند بالاخره عاقبت خوبی نخواهد داشت

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج