حذف مأمور بدرقه متهم از کلانتریها
رییس پلیس پیشگیری ناجا از برنامه ریزی برای حذف بدرقه فیزیکی متهمان توسط مأموران به محاکم قضایی خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با تامین منابع و امکانات این طرح زودتر اجرایی شود.
خبرگزاری ایسنا: رییس پلیس پیشگیری ناجا از برنامه ریزی برای حذف بدرقه فیزیکی متهمان توسط مأموران به محاکم قضایی خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با تامین منابع و امکانات این طرح زودتر اجرایی شود.
سردار محمد شرفی درباره اقدامات در دست انجام پلیس پیشگیری ناجا اظهارکرد: یکی از برنامههای آینده ما بحث پیشگیری از بدرقه فیزیکی متهم به محاکم قضایی است.
وی در توضیح بیشتر این طرح گفت: یکی از جلوههای نامطلوب مأموریت پلیس این است که هر روز از ساعت ۸ صبح به بعد تعدادی از شهروندان با دستنبند و مأمور به سمت محاکم قضایی منتقل می شوند که این امر چندان ظاهر درستی نداشته و علاوه بر اینکه نیروی انسانی زیادی را نیز از کلانتری ها طلب می کند، ممکن است حقوق برخی از شهروندان نیز در این خصوص تضییع شود.
رییس پلیس پیشگیری ناجا افزود: درهمین راستا طرحی را پیشنهاد کرده و در حال بررسی ابعاد آن هستیم تا بتوانیم از طریق ویدیو کنفرانس ارتباط با محاکم قضایی برقرار شود و متهم یا شاکی دیگر به دادسرا مراجعه نکرده و با حضور در همان کلانتری با قاضی پرونده خود صحبت کرده و وضعیتشان همانجا تعیین تکلیف شود.
شرفی درباره وضعیت اجرای این طرح نیز به ایسنا گفت: این طرح هنوز اجرایی نشده و ما در حال انجام زیر ساخت های فناوری اطلاعاتی آن هستیم. علاوه بر آن به یکسری تجهیرات سخت افزاری نیز نیاز است که ما برخی منابع آن را پیش بینی کردهایم و امیدواریم با پشتیبانی مالی، بتوانیم این طرح را که منجر به صرفه جویی در منابع انسانی شده و درحفظ و صیانت حقوق شهروندان و همکاران ما موثر است زودتر انجام شود.
نظر کاربران
مالی خوب ملت ایران احتیاج مبرم به این پول زیاد خرج میشه دارد پلیس بهتره متهم را ببره دادگاه
پاسخ ها
کشور باید دارای پلیس قضایی شود پلیسی مستقل و اختیارات زیاد قاضی
آچه پلیس برنامه ریزی بکنه بکسی مربوط نمیشه بعصیها خودشون را مثلا بزرگ جلوه میدن وتزمیدن نه هرآنچه مقامات دستوردادن همونه
آفرین
چرا در هر کلا نتری یک شعبه از قضات داسرا را مستقر نمی کنید که این قاضی بتواند در همانجا به همراه تمام پرسنل شعبه مربوطه حضور داشته باشد وبه امور قضای پرونده رسیدگی کند .وحتی یکی از کلانتری ها را میتوان به نوبت قاضی کشیک داشته باشد .که از امد ورفت ومامور بدرقه وخیلی هزینه های دیگر میتوان جلوگیری نمود .وویدیو کنفرانس هم نمیخواهد .
کجای دنیا اجرا شده؟؟؟؟؟ فقط بخاطر پوله.وگرنه ارتباط مستقیم بهتره
کی ازتو نظر خاست
از این به بعد از مجرمان می خواهیم طناب دار را هم خودشان بگردنشان بندازند میدانید چقدر در نیروی انسانی صرفه جویی میشود وچقدر به بودجه ناجا افزوده خواهد شد
پاسخ ها
وقتی آدم چیزی رو میدونه و مطمئن هست اظهار نظر می کنه .
یکی میمرد ز درد بی نوایی....دگر میگفت عمو زردک نخواهی....
بعید میدانم سردار همچنین نظری داده باشه
باسلام، ظاهرا این مامور پلیس بر اصول تحقیقات، اشرافی ندارند. مقام قضایی جدای از پلیس است. مگر می شود متهم تحت نظر پلیس باشد و قاضی از او تحقیق نماید؟ ...