انتقاد از ممنوعیت فروش دخانیات در دکهها
رئیس اتحادیه توزیعکنندگان و فروشندگان جراید تهران در خصوص ممنوعیت فروش دخانیات در دکههای توزیع جراید گفت: این بحث به عنوان تداخل صنفی مطرح شده و نفیا و اثباتا در حوزه شهرداری نیست بلکه مربوط به اصناف است و در آنجا باید تصمیمگیری شود نه اینکه شهرداری یا سازمانهای زیرمجموعه آن بخواهند برای ما تصمیمگیری کرده و یا از ابزارهای اجرایی خودشان استفاده کنند.
خبرگزاری ایلنا: حسین فکری؛ رئیس اتحادیه توزیعکنندگان و فروشندگان جراید تهران در خصوص ممنوعیت فروش دخانیات در دکههای توزیع جراید گفت: این بحث به عنوان تداخل صنفی مطرح شده و نفیا و اثباتا در حوزه شهرداری نیست بلکه مربوط به اصناف است و در آنجا باید تصمیمگیری شود نه اینکه شهرداری یا سازمانهای زیرمجموعه آن بخواهند برای ما تصمیمگیری کرده و یا از ابزارهای اجرایی خودشان استفاده کنند.
رئیس اتحادیه توزیعکنندگان و فروشندگان جراید تهران ادامه داد: امروز با توجه به گستردگی فضای مجازی و حضور سایتها و خبرگزاریها فروش مطبوعات ضعیف شده است و ما حتی با فروش روزنامه نمیتوانیم پول ناهار خود را تامین کنیم چه برسد به خرجهای جانبی و اجاره دکه.
وی گفت: بر همین اساس ما در زمان مدیریت آقای قدیمی تفاهمنامهای با شهرداری امضا کردیم که در کنار فروش جراید و مطبوعات، دخانیات و سایر تنقلات نیز به فروش برسد اما مدیرعامل جدید شرکت ساماندهی که در ظاهر خصوصی است ولی مدیران آن از طرف شهرداری مشخص میشوند هیچ کدام از این قول و قرارهای قبلی را قبول ندارند.
وی تصریح کرد: اینکه ما چه چیزی را بفروشیم و یا تداخل صنفی با دیگر اصناف داشته باشیم یک مساله کاملا دروناصنافی است و مرجع رسیدگی آن اتاق اصناف است و ربطی به شهرداری ندارد.
فکری گفت: آنها فکر میکنند چون قدرتمند هستند و زور دارند میتوانند هر حکمی بدهند و ما هم چون ضعیف هستیم باید به صحبتهای آنها گردن نهیم در صورتی که ما جزو اصناف قدیمی کشور هستیم که از زمان مشروطه تا حالا سابقه فعالیت داریم و زیر مجموعه اتاق اصناف هستیم و نمیتوانند به این راحتی هر دستوری که دلشان میخواهند به ما بدهند.
وی ادامه داد: من فکر میکنم درنهایت هدف آنها از این اقدامات افزایش اجاره است آن هم در حالی که خودشان میدانند که با فروش مطبوعات هیچ درآمدی کسب نمیشود و باید در کنار آن دخانیات و تنقلات نیز به فروش برسد تا بتوان پول اجاره را پرداخت کرد.
فکری اظهار داشت: در حال حاضر ما در شهر تهران هزار و ۲۰۰ کیوسک داریم که ۳۰ هزار نفر از آن نان میخورند و در حالی که دولت و تمام مقامات به فکر اشتغالزایی هستند تعطیل کردن آنها توسط شهرداری جای سوال دارد.
نظر کاربران
جالبه با معتاد نکردن مردم مخالف هستن ...باریکلا به مسئولان ...حداقل بگن تریاک هم بفروشن حداقل پول اجاره و نونشون با هم در بیاد که دیگه مشکلی نباشه ...
پاسخ ها
این یک واقعیت تلخ است، دکه ای که سیگار نفروشد، هزینه اجاره اش هم در
نمیاد.
خب اگه با روزنامه فروختن پول ناهار شماهم درنمیاد چه دلیلی داره روزنامه چاپ کنین اینهمه کاغذ و بودجه الکی صرف کنین!!! شما به بهانه جراید سیگار دست ملت میدین از بچه ده ساله گرفته تا پیرمرد پیرزن!! یعنی چون 30هزارنفر نیرو دارین بایسی بجای روزنامه سیگار بفروشین؟ اونوقت تو عقل داری مرد حسابی؟
بجای اینکه بیان یه ایده یه کار خلاقانه بکنن ببینن چیکار باس کرد تا مردم تشویق بشن به روزنامه خریدن و پول درآوردن میگن چرا نمیزارین ما سیگار بفروشیم!!! آخه آدم نفهم شما نماینده دخانیات کشوری یا نه کار شما با فرهنگ و اطلاعات مردم کار داره؟
انحصاری میشه
هردکه روزنامه فروشی توسط دوسه نفر اداره میشه وفقط از فروش سیگار و تعلقات کلی درامد و بعضا ماشین باکلاس دارند!به دکه گفتم چقدر روزنامه میفروشی یک باند باز نشده پرت کرد رو زمین گفت لا مصب نمیبرن سبزی فروش م میگه جوهر این روزنامه ها به سبزی خطر سرب داره!؟ گفت چی میخوای؟ گفتم مرد حسابی خودت میگی کسی روزنامه نمیبرم خب معلومه سیگارمیخوام ....! بابام میگه بعضی ها چنان بوی سیگار میدن دومتری نزدیکشون نمیشه رفت ! سیگارت چیه بوی بد نمیده؟ میدونه وپسرم هم بهش گفته ولی هنوز زیر بار نرفتم وخودمو میزنم به اون راه و کابل رو میگیرم!! واقعیت تلخه .اما بودجه کلانی نصیب دولتهاو مسعولین ایران شده باگران کردن پلکانی سیگار و افاضات ریه و بهداشت ! گران کنید وطرح جدید بهانه هست وما هم موافق !