تولد متوسط سالانه ۱۲۰ هزار نوزاد نارس در ایران
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران از تولد سالانه ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار نوزاد نارس در کشور خبر داد و گفت: ۱۰ تا ۱۵ درصد نوزادان نارس ممکن است دچار عوارضی همچون فلج دائمی و زمینگیر شدن شوند.
خبرگزاری فارس: عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران از تولد سالانه ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار نوزاد نارس در کشور خبر داد و گفت: ۱۰ تا ۱۵ درصد نوزادان نارس ممکن است دچار عوارضی همچون فلج دائمی و زمینگیر شدن شوند.
شاهین نریمان در ارتباط با آمار نوزادان نارس اظهار داشت: سالانه در کشور ما یک میلیون و ۶۰۰ هزار زایمان به وقوع میپیوندد که حدود ۸ تا ۱۲ درصد این نوزادان به صورت نارس به دنیا میآیند.
وی افزود: میانگین جهانی تولد نوزادان نارس ۱۰ درصد بوده که در ایران براساس آمار تولد ۱۶۰ هزار تولد نوزاد نارس است که با تمهیدات و مراقبتهای انجام گرفته، طی سالهای اخیر این رقم به ۸ درصد رسیده و در واقع ما به نرم کشورهای مترقی دست یافتهایم.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه آمار نوزادان نارس از سالی ۱۶۰ هزار در حال حاضر به ۱۲۰ هزار مورد رسیده است، گفت: استانهایی همچون سیستان و بلوچستان، خوزستان، هرمزگان به دلیل افت مراقبتها و کمبود امکانات، روزانه نوزادان نارسشان بیشتر است و در واقع میزان تولید نوزادان نارس در تهران حدود ۷ و در برخی از استانها به ۱۸ درصد میرسد.
این فوق تخصص نوزادان ادامه داد: از سال ۱۳۹۰ اداره سلامت نوزادان تمهیدات ویژهای داشته و در واقع وزارت بهداشت تجهیز همه شهرستانها را به NICU و نیروی متخصص را مدنظر قرار داده است به طوری که امروز کمتر شهرستانی است که NICU چهار تخته نداشته باشد.
نریمان خاطرنشان کرد: ۵ شهر اصلی اصفهان، تهران، تبریز، شیراز و مشهد دارای بیشترین تختهای NICU بوده و تعداد این تختها از سال ۱۳۹۰ که ۷۸۰ مورد بوده، اکنون به ۱۲۰۰ مورد رسیده است.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران عنوان کرد: آمار دقیق مرگ و میر نوزادان در کشور نداریم، ولی حدود ۱۵ درصد نوزادان نارس ممکن است دچار عوارضی همچون فلج و زمینگیری شوند.
نظر کاربران
پس اینهمه میگن علم پیشرفت کرده چی شد?