مرگ محمدرضا کلاهی تأیید شد
رسانههاي هلند تأييد كردند «علي معتمد»؛ فردي كه سال گذشته در خانهاش در شهر آلميره هلند به قتل رسيد، همان محمدرضا كلاهي، عامل انفجار حزب جمهوري اسلامي در هفتم تير ۱۳۶۰ است.
روزنامه شرق: رسانههاي هلند تأييد كردند «علي معتمد»؛ فردي كه سال گذشته در خانهاش در شهر آلميره هلند به قتل رسيد، همان محمدرضا كلاهي، عامل انفجار حزب جمهوري اسلامي در هفتم تير ۱۳۶۰ است.
اگرچه از نحوه مرگ او دو روايت وجود دارد؛ روايتي كه ميگويد پليس سه ماه بعد از قتل، او را در خانهاش درحاليكه جسد متعفن شده بود كشف كرد و روايتي كه ميگويد او در مقابل خانهاش و هنگامي كه به خانه بازميگشته، توسط سرنشينان يك اتومبيل به قتل رسيده و همسايگان پليس را در جريان گذاشتهاند. همان زمان گفته ميشد که نام واقعی مقتول، «محمدرضا کلاهی» است، اما اين خبر هيچوقت رسما تأييد نشد. بااينحال دادگاهی که پرونده قتل علی معتمد، یک ایرانی ۵۶ ساله در شهر آلمیره هلند، را بررسی میکرد، اعلام کرده که او به احتمال قریببهیقین، همان محمدرضا کلاهی است. کلاهی در ایران به اعدام محکوم شده بود و تحت تعقیب بینالمللی قرار داشت.
نتیجه تحقیقات دادگاه رسیدگی به قتل علی معتمد (محمدرضا کلاهی) را روزنامه «پارول» هلند منتشر کرده است. به نوشته این روزنامه، او در سالهای آخر زندگیاش از ترس شناختهشدن و ترور، دوست نداشت عکسش در رسانههای اجتماعی منتشر شود. به نوشته روزنامه «پارول»، همسر علی معتمد تا سه سال پیش نمیدانست او همان محمدرضا کلاهی است و در سال ۲۰۱۵ که پسرشان ۱۷ ساله بود و شوهرش ترور شده بود، متوجه هویت واقعی او شده است.
عامل مرموز يك انفجار
محمدرضا کلاهی بههمراه مسعود کشمیری، عامل انفجار دفتر نخستوزيري، يكبار در کلن و هامبورگ آلمان دیده شده بودند. علی معتمد که اکنون روشن شده همان محمدرضا کلاهی است، اوایل دهه ۹۰ میلادی در هلند پناهندگی گرفت و همراه خانواده خود در آلمیره، شهری در نزدیکی آمستردام، زندگی میکرد. علی معتمد (محمدرضا کلاهی) در هلند بهعنوان تکنیسین برق کار میکرده است. دو متهم به قتل كه پس از چندی دستگیر شدند؛ انور ۲۸ ساله، برادر یکی از جنایتکاران حرفهای هلند، است و خود نیز نزد پلیس به خلافکاری شناخته شده. مورئو ۳۵ ساله نیز از تبهکاران حرفهای هلند است.
پس از سقوط صدام، اعضای سازمان منافقین که سالها در پناه حکومت او در عراق میزیستند، مجبور به ترک این کشور شدند. در سالهای اخیر آنها مجبور شدند به کشورهای دیگر بروند، اما جایی را نیافتند که آنان را به صورت گروهی بپذیرد. دراینمیان چندسال پیش دولت آلبانی اعلام کرد در چند مرحله تعدادی از اعضای این گروه را برای اعطای پناهندگی میپذیرد. در نهایت چند گروه که تعدادشان به حدود ٣٠٠ نفر میرسید به این کشور رفتند.
نظر کاربران
گور بابای این دنیا .بشین و ببین اون دنیا چی میکشن .دنیا زندان مومن و بهشت کافرانه.روز خنده و شادی مومن ها هم میرسه .....خیلی زود
پاسخ ها
چی زدی خیلی جواب داده بهت
اشتباه مردها همینه که اموالشان رابه نام زن می کنند
پاسخ ها
فازت چیه شما !؟
گمونم ذهنت هنوز درگیر خبر قتل زنیه که بدست شوهر طماعش کشته شد
ایشالا قسمت همه خائن های مملکت بشه
پاسخ ها
دیدی که خون ناحق پروانه شمع را ... چندان امان نداد که شب را سحر کند .نتیجه جنایتی که کرد بدن متعفنش در کشور غریب شد.
ان شاالله همه منافقین بدرک واصل بشوند