آیت الله مکارم: برای دفاع از خود اجازه نمیگیریم
آیتالله مکارم شیرازی گفت: آمریکاییها می گویند که اگر میخواهید وسایل دفاعی برای کشور خود فراهم کنید باید از ما اجازه بگیرید؛ کدام کشور در دنیا برای دفاع از خودش، اجازه گرفته است که ما اجازه بگیریم؟.
خبرگزاری ایسنا: آیتالله مکارم شیرازی گفت: آمریکاییها می گویند که اگر میخواهید وسایل دفاعی برای کشور خود فراهم کنید باید از ما اجازه بگیرید؛ کدام کشور در دنیا برای دفاع از خودش، اجازه گرفته است که ما اجازه بگیریم؟.
آیتالله العظمی ناصر مکارم شیرازی در دیدار اعضای ستاد مردمی بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با بیان این که انسان چیزی را که ارزان به دست بیاورد، ارزان هم از دست میدهد، اما اگر چیزی را با خون دل به دست بیاورد به آسانی از دست نمیدهد، عنوان کرد: انقلاب اسلامی با خون دل و زحمات بسیار و قربانی های فراوان به دست آمده است و نمی توان آن را به آسانی از دست داد.
وی با بیان این که قبل از انقلاب اسلامی دنیا به دو دسته طرفداران شرق و طرفداران غرب تقسیم میشد، ادامه داد: در این حال انقلاب اسلامی با شعار «نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی» به روی کار آمد و معادلات دنیا را به هم زد و همین موضوع سبب شد تا همه دشمنان دست به دست یکدیگر دهند و برای نابودی این انقلاب تلاش کنند.
آیتالله مکارم شیرازی به تلاش دشمن برای نابودی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: دشمن در طول دوران انقلاب اسلامی همواره در حال تلاش برای نابودی این نظام اسلامی است، اما چون این نظام پشتوانه معنوی دارد نتوانستهاند کار به جایی ببرند بلکه روز به روز بر شکوه انقلاب افزوده شد.
این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: به دست آوردن پیروزیها هرچقدر هم که سخت باشد از نگهداری آن آسانتر بوده و آن چه که مهم تلقی میشود نگهداری از پیروزیها است، بر این اساس از بین بردن آسیبهای نگهداری از یک پیروزی کار آسانی نیست و شما عزیزان باید با جدیت این کار را انجام دهید و بدانید که این موضوع با شعار دادن محقق نمی شود، بلکه باید با عمل پای آن محکم ایستاد.
وی نخستین شرط نگهداری از انقلاب را «اتحاد» دانست و عنوان کرد: تعجب میکنم که برخی گروهها با این که میدانند اختلاف سبب شکست آنها خواهد شد باز هم تن به اتحاد نمیدهند؛ محال است بدون اتحاد علاقه مندانه، انقلاب حفظ شود و نکته قابل توجه این که خداوند راضی نیست آثار خونهای ریخته شده و فداکاریهایی که برای این انقلاب صورت گرفته است و چهره کشور ما را در نظر مردم دنیا عوض کرده است، از بین برود.
آیتالله مکارم شیرازی با بیان این که بدون شک کشور ما قبل از انقلاب یک شبیه مستعمره بود، اظهار کرد: درست است که اسم مستعمره بر ایران نهاده نشده بود، اما در حقیقت با اندکی دقت درمییابیم که همه امور حکومتی ایران در زمان رژیم پهلوی تحت کنترل غربیها بود.
وی با بیان این که امروزه نیز باید بدانیم که اگر انقلاب اسلامی از بین برود، ایران دوباره شبیه مستعمره میشود، تأکید کرد: آمریکا میخواهد کاری کند که ایران چنین سرنوشتی پیدا کند آمریکا میگوید هرچه که آنها خواستند ایران باید چشم بگوید، آنها میگویند که اگر میخواهید وسایل دفاعی برای کشور خود فراهم کنید باید از ما اجازه بگیرید؛ کدام کشور در دنیا برای دفاع از خودش اجازه گرفته است که ما اجازه بگیریم؟ هم اکنون برخی از کشورهای عربی واقعاً مستعمره هستند و لو این که اسم مستعمره بر آنها نهاده نشده باشد، چون همه اصولی که در دوران استعمار بود بر آنها حاکم است.
این مرجع تقلید ادامه داد: آیا شرافت انسانی اجازه می دهد کشوری که از بند استعمار آزاد شده دوباره در چنگال استعمار گرفتار شود؟ آنهایی که میگویند بنشینیم با آن ها(غربی ها) صحبت کنیم، معنایش این است که بنشینیم و فرمان تسلیم دربرابر دشمن را امضاء کنیم؛ بله بنشینیم، اما مصالح مان را در نظر بگیریم، نه این که آنها دیکته کنند و ما امضاء کنیم.
آیتالله مکارم شیرازی سند ۲۰۳۰ را نمونهای از نقشههای استعماری غرب دانست و گفت: آنها این سند را فرستادند و میگویند امضاء کنید؛ باید بگوییم شما چه حقی دارید برای آموزش و پرورش و مسائل فرهنگی ما سند تنظیم کنید تا ما امضاء کنیم؟
وی نسل جوان انقلاب اسلامی را سرمایه همیشگی انقلاب معرفی کرد و افزود: در طول انقلاب همین نسل جوان بودند که توانستند با فداکاری و ازخودگذشتگی خطوط دشمن را در هم بشکنند و مسأله قابل توجه این است که امروزه نیز همین نسل جوان هستند که میتوانند از این انقلاب نگهداری کنند.
وی یادآور شد: تاریخچه انقلاب را باید به طور مستند برای جوانان تبیین کنیم تا بدانند این انقلاب به آسانی به دست نیامده است؛ همچنین جوانان باید صمیمیتی که در انقلاب داشتیم را میان ما مشاهده کنند و نکته دیگر این که نباید از زمان عقب بمانیم، بلکه با وفاداری به اصول اسلام، زمان را درک کرده و به وظیفه خودمان عمل کنیم.
آیت الله مکارم شیرازی در پایان اظهار کرد: نه جمود معنی دارد و نه بی بندوباری و ما باید روح و حقیقت و مشکلات زمان را درک کرده و با زبان محبت و صمیمیت با جوانان صحبت کنیم و بدانیم که این ادبیات مؤثر است.
ارسال نظر