ادعای عجیب برخی کاربران سروش
در حالی که تنها راه ایجاد حساب در پیامرسانها، وارد کردن شماره و کد فعالسازی است که صرفا برای همان شماره ارسال میشود، اخیرا برخی از کاربران در شبکههای اجتماعی ادعا میکنند بدون انجام این کار، صاحب پروفایل سروشی شدهاند.
خبرگزاری ایسنا: در حالی که این روزها ماجرای فیلتر تلگرام هنوز هم با گذشت یک ماه فراموش نشده اما برخی از کاربران اینترنتی با استفاده از پیامرسانهای داخلی، کوچ به این برنامههای بومی را آغاز کردهاند؛ هرچند که این مهاجرت با حاشیههایی همراه بوده است.
بسیاری از بستههای تشویقی و حمایتهای امکاناتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از محصولات بومی برای رسیدن پیامرسانهای داخلی به برخورداری از حداقل چندمیلیون کاربر انجام می شود. از طرفی برای بهبود کیفیت نیز لازم است کاربران از این پیامرسانها استفاده کرده تا عیب و نقصشان آشکار شود. به همین دلیل این پیامرسانها در تلاش برای افزایش کاربر هستند و حتی از گوشه و کنار هم آمار و ارقامی از کاربرانی که به برنامههای بومی وارد شدهاند، اعلام میشود.
چند نفر عضو پیامرسانهای داخلی هستند؟
در این باره رسول سراییان - رییس سازمان فناوری اطلاعات- درباره کاربران پیامرسانهای داخلی پس از فیلتر تلگرام اظهار کرده بود: تاکنون ۲۲ میلیون نصب پیامرسانهای داخلی داشتیم که از این تعداد ۸.۵ میلیون کاربر فعال هستند و میزان پستهای ارسالی در کانالهای تلگرام کاهش ۴۰ درصدی را نمایش میدهد. میزان بازدید از پستهای تلگرامی هم مجموعا کاهشی ۷۰ درصدی از زمان آغاز مهاجرت داشته که ۵۰ درصد آن مربوط به زمان فیلتر شدن این پیامرسان است.
البته همین آمار و ارقام هم واکنشهایی را در پی داشت. زیرا از طرفی در حالی که در برخی اخبار گفته شد فیلتر و مسدودسازی قسمتی از تلگرام در ایران باعث سقوط فاحش رتبه تلگرام در ایران و جهان شده است و ظرف چند روز رتبه telegram.me، صد پله در ایران و دهها پله در جهان سقوط کرده است، اما برخی دیگر از کارشناسان معتقدند اگرچه با فیلترینگ تلگرام، افت شدید اولیهای در استفاده از این پیامرسان رخ داده اما به مرور و با یاد گرفتن شیوههای مختلف عبور از فیلترینگ جبران شده است.
ادعای عجیب برخی کاربران سروش
در هر حال اکنون در حالی که همچنان شبهههایی درباره تعداد کاربران فعال پیامرسانهای داخلی وجود دارد و برخی معتقدند این اعداد مطرحشده، تنها کسانی هستند که اقدام به نصب پیامرسانها کرده و کاربر فعال محسوب نمیشوند، بازار اتهام به پیامرسانی مانند سروش داغ شده است. در روزهای اخیر، برخی کاربران ادعا میکنند در حالی که هیچ اقدامی برای دانلود و نصب پیام رسان سروش انجام نداده اند، به آنها اطلاع داده شده که در سروش حضور یافته و حتی آنلاین هم هستند.
کاربران اینترنت در شبکههای اجتماعی از اتفاقی خبر میدهند مبنی بر اینکه اگرچه خودشان پیامرسان سروش را نصب نکردهاند، اما پروفایل سروش آنها با اسم و حتی با تصویرشان وجود دارد و تنها به واسطهی دوستانشان فهمیدهاند که حسابی به نام و با شمارهی آنها در سروش ایجاد شده است.
مدیر سروش: تمامی کاربران واقعی هستند
در این راستا سیدمیثم سیدصالحی -مدیر پیامرسان سروش- در پاسخ به برخی ادعاهای مطرحشده در فضای مجازی مبنی بر غیرواقعی بودن اکانتهای ایجادشده در سروش گفت: تمامی کاربران سروش واقعی هستند و وجود هرگونه اکانت بدون اطلاع صاحب شماره به هیچ عنوان امکانپذیر نیست.
وی با بیان اینکه تنها روش فعالسازی اکانت در سروش اعلام شماره همراه و ورود کد فعالسازی است، گفت: کاربران سروش پس از وارد کردن شماره همراه خود در پیامرسان، از طریق پیامک کد فعالسازی خود را در تلفن همراه دریافت میکنند و آنان صرفا با واردکردن کد دریافتی میتوانند از امکانات پیامرسان استفاده کنند.
سیدصالحی همچنین خاطرنشان کرد: اگر فردی مدعی است اکانتی با شماره شخصی خود و بدون اطلاع قبلی در سروش دارد میتواند از طریق پشتیبانی سروش با ایمیل support@sapp.ir موضوع را پیگیری کند.
در نهایت اگرچه نمیتوان ادعای تمامی کاربرانی که از حساب سروشیشان بیاطلاع بودهاند را ثابت کرد و در مقابل هم مدیرعامل این پیامرسان عنوان کرده تنها روش فعالسازی اکانت در سروش، اعلام شماره همراه و ورود کد فعالسازی است، این این سوال ایجاد میشود که اگر حتی یکی از این ادعاهای مطرحشده درست باشد، این اتفاق چطور رخ داده و کد فعالسازی لازم برای ایجاد حساب، چطور در اختیار پیامرسان سروش قرار گرفته است؟ هرچند در صورت عدم اثبات این موضوع هم جای اعتراض و شکایت سروش علیه کسانی که این اتهام را زدهاند، باقیست.
نظر کاربران
چرا ما دوست داریم تمام اطلاعاتمان را خارجی ها در تلگرام بدونند ولی در کشور مون عضو مثلاً سروش نشیم و اسرارمان پوشیده ماند.راستش من خودم به اینا اعتماد م نیست
پاسخ ها
عزیزم چون اطلاعات ما فقط به درد داخلیا میخوره
دوست عزيز. هر کاري نياز به آماده سازي زيرساخت داره.
ضعف هاي زيادي داره اين برنامه داخلي . من خودم چند روز باهاش کار کردم و وقتي تغييراني براي مشتري ارسال مي کردم قبلي ها هم همزمان تغيير ميکردن. اين يکي از ضعف هاس .
کلا ملت ما به داخلي ها اعتماد ندارن و حق هم دارن چون فضول زياده
سخنرانی مدیر همین سروش که از ژنهای خوب و فرزند رئیس رسانه میلی هستند موجوده که گفته وزارت عدم ارتباطات باید حداقل ده میلیون کاربر برای ما بسازد. این حرف یعنی چی؟ یعنی کاربران فیک درست کنن دیگه
دروغ وریاکاری درتکنولژی هم نفوذکرده،
ایتا یخورده بهتره بخاطر عملکرد ...ولی گزینه دیلیت نداره واین واقعا ی نقص هستش
پاسخ ها
همشون باگ دارند . ایتا هم دیگه بدتر سروشه .
سروش شماره منو گرفته پروفایلمو گرفته هر روزم آپدیت می کنه حتی پیام از طرفم میفرسته و حتی پاسخم میده .. سه تا دوست پیدا کرده با هم رفتن شمال. عکسشونم با هم گذاشته تو پروفایل. تازه از طرف منم اومده اینجا کامنت گذاشته.
و الا من الان خوابم.
امار صحیح نیست کی در اطرافیانش کاربر سروش دیده؟همه با تلگرام و واتس اپ مشغولن- باید به حق انتخاب و شعور مردم احترام گذاشت حق انتخاب فقط برای صندوقهای رای گیری نیست مردم همه جوره باید حق انتخاب داشته باشن
پاسخ ها
زدی تو خال
با سلام خب اینکه کد فعال سازی رو میشه اپراتورهای تلفن همراه در اختیار دست اندرکاران پیام رسان سروش هم قرار بدهند!!!!!!!
هر چقد تبلیغ این پیام رسان مسخره رو بکنید نصبش نمیکنیم
این پیام رسان نیست
لامصب برای چی کسی که تو سروش نیست باید براش حساب کاربری بزارید
فقط بخاطر سرک کشیدن در اطلاعات مردم
و بعد اون موسس ... میخواد بگه اینطور نیست
خدا رو شکر مردم این چیزا رو به هم اطلاع رسانی میکنن
پاسخ ها
اینها دروغی بیش نیست زیاد جوش نزن
به هیچ پیام رسان داخلی اعتماد ندارم..
پاسخ ها
اخه چرا
پیام رسان برای تایید هویت از ارسال پیامک استفاده می کنند کما اینکه بعضی از پیام رسان ها مانند تانگو اصلا پیامک ارسال نمی کنند و شناسه کاربری مستقل دارند از نظر فنی فقط کافیه سروش شماره تلفن افرادی که تلفن هوشمند دارند را داشته باشه ( که قطعا کار سختی نیست و همین الان در نت این دیتا بیس بفروش میرسه) به راحتی می تونن قسمت تایید شماره تلفن را حذف کنند و اکانت بسازند ، من موندم مدیر یک شرکت فناوری واقعا در این حد اطلاعات نداره یا امیدوارم مردم اینقدر اطلاعات نداشته باشند
عشق است و تلگرام
در این پیام رسان که خیلی باگ داره .
فیلم نمیشه اپلود کرد اصلا با حجم بالا .
و اصلا یه باگ های افتضاحی دارد .
در انتظار پیامرسان "چات" باشید با قابلیت پیامرسانی با پیامهای رمز شده توسط فرستنده پیام.
ما هنوز بعد از پنجاه سال نتوانستیم یک ماشین درست وحسابی بسازیم ،حالا یک شبه میخواهیم با غولهای دیجیتال دمیا رقابت کنیم،این کارها احتیاج به افراد نخبه انهم نه صرفا بومی،زیرساخت،ازمون و خطا استفاده از تجربه دیگران ودههاایتم دیگه داره،باپول میشود یک ماشین خوب خرید ولی با پول نمیشود یک ماشین خوب ساخت.