۷۲۳۷۶۱
۳ نظر
۵۰۱۳
۳ نظر
۵۰۱۳
پ

ورود کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به بحث کوه‌خواری

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از ورود این کمیسیون به موضوع کوه‌خواری در کوه‌صفه اصفهان خبر داد.

خبرگزاری فارس: ولی داداشی نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیته سیاسی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: به دنبال شکایات واصله کمیته سیاسی کمیسیون اصل ۹۰ موضوع کوه‌خواری در اصفهان را در دستورکار و مورد پیگیری قرار داده است.

وی افزود: این کوه‌خواری مربوط به منطقه کوه‌صفه اصفهان است و اعضای کمیته سیاسی بعد از ماه مبارک رمضان به منظور جمع‌آوری اطلاعات دقیق‌تر و بازدید از این منطقه با اصفهان سفر خواهند کرد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ایرانی

    ای وای خدا ابنا دیگه کین تا الان زمین خوارب و دریا خواری وجنگل خواری ونفت خکاری ورانت خواری بود الن کوه خواری هم بش اضاف شد این طوری اینا دارن بخور بخور پیش میرن یه روز ادم خواری هم میکنن پناه بر خدا پناه بر خدا!!!!!!

  • علی کرجی

    به کوه هم رحم نمیکنن الله اکبر بگو خاک و سنگ هست انشاالله توی گلوشون گیر خواهد کرد

  • شکیبه

    چرا نظر من را منعکس نکردید ؟
    یه نظر هر چند مورد سلیقه شما نباشه بهتره انکاس بدید و نترسید .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج