قدمهای سلبریتیها برای تامین هزینههای بیماران
این روزها سلیبریتیهای ایرانی دغدغه سلامت مردم را در صفحات مجازی شبکههای اجتماعی به اشتراک میگذارند تا شاید بتوانند رنجی از دردهای بیماران نادر و صعبالعلاج را کم کرده و بخشی از هزینههای درمان آنها را از طریق هوادارانشان تامین کنند، اما باید پرسید این حرکتها چقدر ساماندهی شده است و آیا این کمکها به دست بیماران نیازمند واقعی میرسد؟.
خبرگزاری ایسنا: این روزها سلیبریتیهای ایرانی دغدغه سلامت مردم را در صفحات مجازی شبکههای اجتماعی به اشتراک میگذارند تا شاید بتوانند رنجی از دردهای بیماران نادر و صعبالعلاج را کم کرده و بخشی از هزینههای درمان آنها را از طریق هوادارانشان تامین کنند، اما باید پرسید این حرکتها چقدر ساماندهی شده است و آیا این کمکها به دست بیماران نیازمند واقعی میرسد؟.
فراگیر شدن فضای مجازی فرصتهایی را برای گفتوگو، همفکری، همدلی و همراهی مردم با یکدیگر ایجاد کرده است؛ گاهی این گفتوگوها جنبه اجتماعی به خود میگیرد و گاهی هم به حوزههای سیاست، اقتصاد، فرهنگ و ... سرک میکشد.
این روزها با باز کردن صفحات هنرمندان مشهور دنیا هم میتوان دغدغههای مشترک آنها با مردم جامعه و جهانشان را دید. یکی از مصداقهای این موضوع فعالیتهای گستردهای است که اخیرا از سوی سلبریتیهای ایرانی در حوزه سلامت برای تامین هزینههای بیماران نادر و صعبالعلاج آغاز شده است؛ بهطوریکه در یک روز ممکن است پیام مشابهی را در صفحه اینستاگرام چندین هنرمند دید که برای کمک به بیماران نیازمند فراخوان دادهاند.
البته هرچند این اقدامات خیرخواهانه، بسیار ارزشمند و نیازمند گسترش است، اما شاید این سوال هم مطرح شود که این کمکها چگونه به بیماران میرسد و آیا همه آنها واقعیت دارند؟. چقدر این حرکتها ساماندهی شده و در راستای کمک به نیازمندان واقعی است؟.
دکتر محمدهادی ایازی، معاون اجتماعی وزیر بهداشت در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به فعالیتهای سلبریتیها در فضای مجازی برای جمعآوری کمکهای مردمی جهت تامین هزینههای درمانی بیماران نادر یا صعبالعلاجی که از نظر مالی توانمندی کافی را ندارند، گفت: در این راستا و برای ساماندهی این فعالیتها با برخی از سلبریتیها، هنرمندان و استارتاپهای فعال در این حوزه و هنرمندانی که در شبکههای اجتماعی چون اینستاگرام فعالند، جلساتی را داشتهایم.
وی افزود: در راستای استفاده از ظرفیت هنرمندان برای کمک به بیماران نیازمند با این افراد صحبت کردهایم تا کمکهای مردمی که از طریق آنها از سوی مردم تامین میشود، به سمت افرادی که واقعا نیازمندند و یا بیماریهایی دارند که تحت پوشش کامل خدمات بیمهای نیست، جهتدهی شود.
ایازی با بیان اینکه این اقدامات با همکاری هنرمندان در حال انجام است، افزود: از آنجایی که متاسفانه حجم این نوع مسائل قابل توجه است، هنرمندان هم وقتی در مواجهه با این افراد قرار میگیرند، تحت تاثیر قرار گرفته و برای کمک به مردم در صفحه اجتماعی خودشان برای کمک به بیماران فراخوان میدهند. وزارت بهداشت از تلاش و حمایت این افراد در حوزه سلامت و در راستای کمک به مردم قدردانی میکند. البته به نظر میرسد اگر هنرمندان این موضوعات را با اداره کل امور خیرین وزارت بهداشت هماهنگ کنند، تاثیرگذاری بیشتری دارد و میتواند منشاء اثر بیشتری برای مردم و بیماران نیازمند باشد.
معاون اجتماعی وزیر بهداشت تاکید کرد: به هر حال مردم به یک قشری اعتماد دارند و باید این اعتماد را حفظ کنیم. بنابراین نباید با طرح سوالات ابهامآمیز این اعتماد را خدشهدار کرد. خوشبختانه هنرمندان ما همواره در این موارد برای کمک به مردم همراه بودهاند و هیچ موردی از سوءاستفاده در این زمینه به ما گزارش نشده است.
نظر کاربران
آقا تورو خدا این یکی رو بیخیال شو. مگه بیت المال خودش به اندازه کافی جیب بعضیا رو پر نکرده و نمی کنه؟ بذارید این دو قرون کمک مردم به نیازمندان به دست نیازمند واقعی برسه.
امور خیرین وزارت بهداشت دیگه چه صیغه ایه؟ من ۴۴ سالمه و تا الان همچین عنوانی به گوشم نخورده بوده. کی تا بحال شنیدیم که توی این مملکت به بیمار تنگدست از طرف وزارت بهداشت کمک مالی شده باشه؟
یه تامین اجتماعی دارید که خیر سرش خدمات رایکان به بیمه شده ها میده که اونم اندازه خون باباشون حق بیمه کم می کنن بعدشم بی کیفیترین بیمارستانها و درمانگاهها رو دارن و دکترها مردمو از سر باز می کنن اونجا و حواله میدن به مطبهای خصوصیشون.
سانسورچی برترینها سانسور کن
هنرمندان از جنس مردم واقعي اند و از بدنه ي همين جامعه هستند و حق نظر و راي تو تمام مسايل جامعه را دارند فقط به واسطه ي اينكه ميدونن صداشون بيشتر به گوش ميرسه ساكت نميشينند،و مثل خيلي هاي ديگه از مسئوليت اجتماعي خودشون شونه خالي نمي كنن
هنرمندان از جنس مردم واقعي اند و از بدنه ي همين جامعه هستند و حق نظر و راي تو تمام مسايل جامعه را دارند فقط به واسطه ي اينكه ميدونن صداشون بيشتر به گوش ميرسه ساكت نميشينند،و مثل خيلي هاي ديگه از مسئوليت اجتماعي خودشون شونه خالي نمي كنن
خدا کنه برای جیب خودشان نباشه ....
کلاهبردارا
وقتی تامین اجتماعی وظیفش وانجام نمیدن این نتیجش میش دنیابهمون میخندن مسخروتحقیرمیکنمون ومیگن ایران افغانستان ایناپول بودجه وشغل ندارن ولی ۱۶ملیون افغانی بیگانه پرکردن توکشور۱۰ملیون شغل ودادن بهشون خودشون بیکاروفقیرن تست الکل بگیرین ازایرانیااحمق شدن وحق باخارجیاس چوندخبردارن چه خبرتوایران وهمین میش ظریف میرکرواسی هیچکس استقبالشون بایدبیاین نمیان میگن اینارومردمشون قبول ندارن چراماقبول کنیم وضایعش میکنن تاحالا این ضایع بازی برای هیچ کشورودیپلماتی نفتاده شرم اور