۷۱۲۷۳۵
۱ نظر
۵۰۱۷
۱ نظر
۵۰۱۷
پ

ایتالیا پیر بود، پیرتر هم شد

بحران جمعیتی گریبانگیر ایتالیا، یکی از پیرترین کشورهای جهان شده است، جمعیت این کشور بطور معنی داری رو به کاهش بوده تاجاییکه تا سال ۲۰۶۱ میلادی، شمار نوزادان به اندازه نصف شمار مرگ و میرها خواهد شد.

خبرگزاری ایرنا: بحران جمعیتی گریبانگیر ایتالیا، یکی از پیرترین کشورهای جهان شده است، جمعیت این کشور بطور معنی داری رو به کاهش بوده تاجاییکه تا سال ۲۰۶۱ میلادی، شمار نوزادان به اندازه نصف شمار مرگ و میرها خواهد شد.

جمعیت ایتالیا بر اساس داده های موسسه ملی آمار (ایستات)، با تراز منفی کنونی تا ۵۰ سال آینده ۶.۵ میلیون نفر کاهش پیدا می کند و به ۵۴ میلیون نفر خواهد رسید و شمار مرگ و میرها دو برابر زاد و ولدها خواهد شد. شمار زنان در سن بارداری (۱۴-۵۰ سال) نیز به تدریج کاهش یافته و جمعیت سالمندان افزایش پیدا می کند.

جمعیت ایتالیا درسال ۲۰۱۷میلادی ۶۰ میلیون ۶۰۰ هزار نفر به ثبت رسیده است که با تراز منفی کنونی به تدریج تا سال ۲۰۴۵ میلادی به ۵۹ میلیون نفر و تا سال ۲۰۶۵ میلادی به ۵۴.۱ میلیون نفر کاهش پیدا خواهد کرد. ایتالیا در سال ۲۰۵۰میلادی تبدیل به سومین کشور پیر جهان خواهد شد.

به این صورت ایتالیا همواره پیرتر می شود و زندگی متوسط زنان و مردان بیش از ۵ سال افزایش پیدا می کند و به ۸۶.۱ سال برای مردان و ۹۰.۲ سال برای زنان خواهد رسید در حالی که در سال ۲۰۱۶ میلادی به ترتیب ۸۰.۶ سال و ۸۵ سال بود.

با توجه به اینکه شمار زنان در سنین بارداری کاهش خواهد یافت حتی افزایش متوسط فرزند برای هر زن (از ۱.۳۴ فرزند در سال ۲۰۱۷ به ۱.۵۹ تا سال ۲۰۶۵) برای جبران افزایش شمار مرگ و میرها کافی نخواهد بود.

شمار زادو ولدها تا سال ۲۰۴۰ میلادی بین ۴۶۰ تا ۴۶۵ هزار نوزاد در سال خواهد بود. همزمان شمار مرگ و میرها افزایش یافته و از ۶۴۶ هزار مورد در سال به ۷۳۶ هزار در سال ۲۰۴۰ می رسد. در سال های بعدی تولدها کاهش پیدا کرده و تا ۲۰۵۹ میلادی به ۴۲۴ هزار در سال می رسد. در سال ۲۰۵۸ میلادی شمار مرگ و میر ها ناشی از پیری جمعت به ۸۵۴ هزار نفر خواهد رسید که دو برابر شمار نوزادان خواهد بود. سپس شمار مرگ و میر ها تا سال ۲۰۶۵ میلادی کاهش پیدا کرده و به ۸۲۵ هزار مورد در سال می رسد.

گفتنی است که سن متوسط مردم ایتالیا بالای ۴۵ سال است و تنها ۱۳.۴ درصد مردم کمتر از ۱۵ سال سن دارد.۲۲.۶ درصد جمعیت ایتالیا بالای ۶۵ سال سن دارند و ۶۴.۱ درصد نیز میان ۱۵ تا ۶۴ سال و تنها ۱۳.۴ درصد کمتر از ۱۵ سال سن دارد .

سازمان همکاری و توسعه اقتصادی نیز در تازه ترین گزارش خود هشدار داد که سرعت پیری جمعیت در ایتالیا افزایش یافته است و این کشور یکی از پیرترین کشورهای جهان محسوب می شود. در ایتالیا به ازای هر ۱۰۰ نفر (از ۲۰ تا ۶۴ سال)، ۳۸ نفر بالای ۶۵ سال سن دارند در حالی که در سال ۱۹۸۰ به ازای هر ۱۰۰ نفر ۲۳ نفر بالای ۶۵ سال داشتند، اما در سال ۲۰۵۰ این رقم به ۷۴ نفر خواهد رسید که باعث می شود تا ایتالیا پس از ژاپن و اسپانیا، سومین کشور پیر جهان محسوب شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ایشالا ایرانم صد برابر پیر تر شه تا همه از این جهنم راحت شیم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج