خنثی سازی ۱۵ مورد هواپیماربایی توسط سپاه
فرمانده سپاه حفاظت گفت: از سال ۶۳ که ماموریت حفاظت از هواپیماها به سپاه واگذار شد، ۱۵ مورد اقدام به هواپیماربایی شد که ۱۱ مورد با اقدامات عملیاتی و ۴ مورد هم بدون اقدامات فیزیکی خنثی شد.
خبرگزاری مهر: سردار علی نصیری فرمانده سپاه حفاظت در نشست خبری که به مناسبت سالروز فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر حفاظت از شخصیتها توسط سپاه برگزار شد، اظهار داشت: در سال ۵۸ بعد از حوادثی که در آن سالها در ترور شخصیتها روی داد به ویژه بعد از ترور استاد مطهری و هاشمی رفسنجانی، امام خمینی (ره) طی دستوری به مجموعه سپاه ابلاغ کردند که در خصوص حفاظت از شخصیتها اقداماتی صورت گیرد.
وی افزود: حفاظت از شخصیتها در شورای عالی امنیت ملی تعریف میشود و اینکه چه کسانی حفاظت آنها بر عهده سپاه و چه کسانی حفاظتشان بر عهده ناجا باشد، در این شورا مشخص میشود.
فرمانده سپاه حفاظت گفت: حفاظت از سران سه قوه، معاونین آنان، تعدادی از وزرا و سران کشورهایی که به ایران میآیند، بر عهده سپاه است؛ علاوه بر این حفاظت از اماکن حساس نیز بر عهده سپاه حفاظت است.
سردار نصیری خاطرنشان کرد: در بحث حفاظت از هواپیماها، از سال ۶۳ که این ماموریت به سپاه واگذار شد، ۱۵ مورد اقدام به هواپیماربایی شد که ۱۱ مورد با اقدامات عملیاتی خنثی شد و ۴ مورد هم بدون اقدامات فیزیکی خنثی شد؛ البته دو مورد هواپیماربایی موفق هم داشتیم که این دو هواپیما تحت نظارت حفاظت سپاه نبودند؛ یک هواپیما مربوط به هواپیمایی ساها و دیگری جت فالکن نظامی بود.
فرمانده سپاه حفاظت گفت: سپاه وظیفه پاسداری از انقلاب و ارزشهای آن را برعهده دارد و کسانی که در سپاه حفاظت مشغول به فعالیت هستند، نگاه تکلیفمحوری نسبت به ماموریتهایشان دارند.
وی بیان کرد: سپاه انصارالمهدی تاکنون ۳۰۰ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده که بیشتر اینان در دفاع مقدس به شهادت رسیدند. همچنین سال گذشته ۴ پاسدار سپاه حفاظت در راه دفاع از حرم به شهادت رسیدند. در حمله تروریستی به مجلس که سال گذشته روی داد نیز یک شهید تقدیم انقلاب اسلامی شد.
سردار نصیری عنوان کرد: بعد از حادثه تروریستی مجلس که سال گذشته روی داد، بر آن شدیم تا یکسری اقدامات پیشگیرانه انجام دهیم. دشمن همواره درصدد آسیب رساندن به نظام است؛ از این رو یک سری اقدامات توسط سپاه و ناجا پیش بینی شده تا شاهد تکرار حوادث مشابه حمله تروریستی به مجلس و حرم امام نباشیم.
وی همچنین گفت: تفاوتی که در بحث حفاظت از شخصیتها در کشور ما با دیگر کشورها وجود دارد؛ این است که شخصیتهای کشورمان خواهان داشتن ارتباط و تعامل با مردم هستند. از این رو بعضی از شخصیتها مایل به داشتن تیم حفاظتی نیستند اما بنا به فرمان امام حتی اگر افرادی مایل به داشتن تیم حفاظتی نیستند باز هم سپاه ماموریت خود را علیرغم میل باطنی آنها انجام میدهد؛ البته در بعضی جاها ممکن است فاصلهای بین مردم و مسئولین ایجاد شود که این امری اجتنابناپذیر است.
گفتنی است؛ مراسم سالروز تشکیل سپاه حفاظت انصارالمهدی فردا با حضور سرلشکر صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا برگزار میشود.
نظر کاربران
اخرین هواپیما روبایی تو ایران بر میگرده به زمان دقیانوس
توهم توهش خیالات
خیلی عالی