حقوق بازنشستگان جوابگوی ۱۶ روز از ماه است
رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری به افزایش ۱۹.۵ درصدی مستمری بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی اشاره و بیان کرد: هنوز برای افزایش مستمری سایر سطوح به جمعبندی نرسیدیم. از طرفی دولت میگوید که باید بالاتر از تورم حقوق داد. اما باید بگوییم که ما یک عقبماندگی ۴۹ درصدی مزد و مستمری را از تورم داریم و همین حالا با حقوقی که سازمان تامین اجتماعی به بازنشستگان میپردازد تنها جوابگوی ۱۶ روز از هزینههای زندگی آنان است.
خبرگزاری ایلنا: رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری تاکید کرد: وقتی به دولت یادآوری میکنیم که مطالباتش را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت کند، فریاد برمیآرد و میگوید این چه اسلامی است.
حسن صادقی در همایش نشان خدمت به قانون کار با اشاره به روز اول ماه می برابر با ۱۱ اردیبهشت (روز کارگر) گفت: در سال ۱۸۸۶ کارگران آمریکایی که مخالف لیبرالیسم اقتصادی بودند، برای رهایی از یوغ آن به میدان آمدند و به همه ما درس عبرت دادند. آنها مبارزه را از حضرت مسیح (ع) آموخته بودند چراکه باید یک مبارزه استمراری را شروع میکردند. این مبارزه بعدها تحت جنبش چارتیسم در انگلستان، اعلامیه فیلادلفیا و جنبشهای کارگری در زمان انقلاب صنعتی و پس از آن ظهور یافت.
وی ادامه داد: به هر روی کارگران آمریکایی موفق شدند، ساعت کار خود را از ۱۶ ساعت به ۸ ساعت برسانند و شرایط مناسب کار را برای خود تثبیت کنند. در نتیجه این جنبش طبقه کارگر سالها بعد سازمان جهانی کار به وجود آمد و حالا ما دستاوردهایی همچون مقاولهنامههای این سازمان را داریم که کشورهای عضو باید آنها را اجرایی کنند. این گونه کار شایسته برای همه محقق میشود.
این فعال حقوق کارگری با بیان اینکه ما به دین و مذهب کارگران آمریکایی کاری نداریم دفاع آنها از منافع طبقه کارگر برای ما مهم است، اظهار دشت: آنها به ما آموختند که میتوانیم در برابر لیبرالیسم اقتصادی قد علم کنیم چراکه اگر این کار را نکنیم طومار ما را هم خواهند کشید. حالا باید نگاه آنها را در آن زمان سرلوحه کار خود قرار دهیم. باید ببینیم که چرا آنها در آن روز در مقابل گلولههای پلیس ایستادند و حاصل ریخته شدن خون آنها چه بوده است.
صادقی افزود: این به ما کمک میکند که در روز کارگر احقاق حق خود را نه در شعار بلکه در عمل پیگیری کنیم و یک صدا در مقابل لیبرالیسم بایستیم و مطالبات معوقه خود را پیگیری کنیم. این گونه صلابت خود را فریاد میکنیم و به همه حالی میکنیم که خط قرمزهایمان چیست اگر طبقه کارگر سکوت پیشه کند قوانین را بر علیهاش مینویسند.
وی با اشاره به تصویب بند ز تبصره ۷ لایحه بودجه سال ۹۷ در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آنها برای طبقه کارگر و اموال آنها نسخه میپیچند، باید بگویم که سازمان تامین اجتماعی بدهکار کسی نیست بلکه بزرگترین طلبکار دولت است. ما اگر سازمان تامین اجتماعی را درست برای آنها هجی کنیم میفهمند که این لقمه از گلویشان پایین نمیرود. همین حالا سازمان تامین اجتماعی سالی ۵۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان مستمری میپردازد و ریالی هم از این بابت از دولت پول نمیگیرد لذا وقتی ما نتوانیم جایگاه سازمان تامین اجتماعی را به درستی برایشان تبیین کنیم آنها هم حد خود را نمیفهمند و دستاندازی میکنند.
رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری با تاکید بر اینکه دولت باید ملتفت باشد که بیش از ۱۵۲ هزار میلیارد تومان به سازمان تامین اجتماعی بدهکار است، خاطرنشان کرد: وقتی به دولت میگوییم بدهیات را پس بده، فریاد میکشد که این مسلمانی نیست. تاکید دارم که دولت نمیتواند برخلاف اصل ۵۳ قانون اساسی و سایر اصول که دیوان محاسبات کل کشور بر آن صحه گذاشته است، منابع درمانی بیمهشدگان را از آن خود کنند ولو اینکه تنها در بودجه سال ۹۷ چنین پیشبینی شده باشد.
صادقی اضافه کرد: از طرفی ما میگوییم که منابع درمان ما به چه کار بیمه سلامت میآید، وقتی که طرفداران آن قادر نیستند یک دفترچه بیمه رایگان برای بیمهشدگان خود صادر کنند این درحالی است که سازمان تامین اجتماعی از زمان اجرای قانون الزام در سال ۶۷ دفترچه بیمه رایگان برای بیمهشدگان خود صادر میکرد حتی در دولت ستمشاهی هم برای بیمهشدگان دفترچه بیمههای رایگان صادر میشد.
وی با بیان اینکه جالب این است که درمان در بیمارستانهای وزارت بهداشت برای بیمهشدگان سازمان تامین اجتماعی رایگان نیست و از آنها ۱۰ درصد فرانشیر میگیرند تا ما را به خود بدهکار کنند، ابراز داشت: اگر درمان از طریق بیمه سلامت رایگان است باید برای همه رایگان باشد. همین حالا وقتی به بیمارستان فیاضبخش مراجعه میکنیم. صفر تا صد خدمات درمان در داخل بیمارستان به بیمهشدگان تامین ارائه میشود. ما درمان شایسته ارائه میکنیم اما بیمارستان نور آقای قاضیزاده هاشمی برای همه چیز حتی برای یک سونوگرافی بیمار را به بیرون از بیمارستان ارجاع میدهد.
رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری با بیان اینکه تصویب بند ز تبصره ۷ لایحه بودجه آغازی بد و بدعتی خطرناک است، عنوان کرد: من میگویم آنهایی که موافق واریز منابع درمانی بیمهشدگان تامین اجتماعی به خزانه دولت هستند آش را با جایش میبرند و این یعنی اینکه به این حد هم راضی نیستند و قرار نیست تنها برای یک سال منابع به خزانهداری دولت برود. آقای قاضیزاده هاشمی میگویند که چرا منابع شما نباید به خزانه بروند چرا بیمارستان ۳۰ هزار میلیارد تومانی شما نباید به خزانهداری دولت برود؟ چرا فقط تامین اجتماعی باید این بلا سرش بیاید؟ چرا مثلا منابع بازنشستگان صندوق نفت و صندوق شهرداری نباید به حساب خزانهداری دولت برود این نشان میدهد که این مجلس طرفدار نولیبرالیسم و سرمایهداری است و قاعدتا باید از این تفکر پیروی کند.
صادقی با بیان اینکه ما تاکید داریم که این جدایی آغاز به تاراج بردن سازمان تامین اجتماعی است، یادآور شد: امروز بحث افزایش حقوق بازنشستگان را هم داریم. ما میدانیم که سازمان تامین اجتماعی مشکلاتی دارد و آقای زدا برای پرداخت حقوق بازنشستگان چه دردسری دارد و با کلی کلاه به کلاه کردن میتوانند حقوق بازنشستگان را پرداخت کنند اما آقای زدا این حقوق به هیچ وجه کافی نیست. باید این حقوق را بیشتر کرد و این مقدمهاش اجرای قانون همسانسازی حقوق بازنشستگان است.
وی ادامه داد: البته باید بگویم که همسانسازی به این معنا نیست که کسی که کمتر حقوق میگیرد، بیشتر از کسی که تا به حال بیشتر از وی حقوق گرفته حقوق بگیرد. مثلا قرار نیست کسی که تا الان زیر یک میلیون تومان حقوق میگرفت از حالا به بعد سه میلیون تومان حقوق بگیرد بلکه کسی که مثلا ۸۰۰ هزار تومان حقوق میگرفت. حالا یک میلیون تومان حقوق میگیرد و کسی که سه میلیون تومان میگرفت حالا مثلا سه میلیون و ۳۰۰ هزار تومان حقوق بگیرد لذا باید واقعیت را آن گونه که هست به بازنشستگان منتقل کرد و برای آنها همه چیز شفاف باشد.
این فعال کارگری به افزایش ۱۹.۵ درصدی مستمری بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی اشاره و بیان کرد: هنوز برای افزایش مستمری سایر سطوح به جمعبندی نرسیدیم. از طرفی دولت میگوید که باید بالاتر از تورم حقوق داد اما چقدر بیشتر، یک درصد، دو درصد... اما باید بگوییم که ما یک عقبماندگی ۴۹ درصدی مزد و مستمری را از تورم داریم و همین حالا با حقوقی که سازمان تامین اجتماعی به بازنشستگان میپردازد تنها جوابگوی ۱۶ روز از هزینههای زندگی آنان است.
صادقی افزود: ما همزمان علاوه بر اجرای نظام همسانسازی به یک نظام حمایتی مزدی هم احتیاج داریم البته باید اضافه کنم که همسانسازی مشروط به تامین منابع است اما باید این کار انجام شود حالا میتواند از طریق فروش سهام در بورس باشد.
نظر کاربران
و متاسفانه فرهنگیان شاغل هم از این بدترند.....
بگو واسه یه نفر دیگه ؟ کرایه خونه و دارو و اب و برق و گاز و نون و سیب زمینی و تخم مرغ ۱۰ روزه پول تمام وای به حاله خانواده ۴ نفره . بعد بگو که دزدیهای کانون در چه حدی بوده که ۳ سال زمان میبره بهش رسیدگی کنن .
گوش کر هرگز صدای کسی را نمی شنود
از قدبم گفته اند
برای کور چه برقصی برای کور چه بخوانی
مسئولان صدای هیچ بازنشسته ای را گوش نمی کنند
خدایا تو فقط صدای ما بازنشیته ها را مشنوی
لطفا جواب ما را بده
فرق بین کارگروکارمند نگذارید بفرمایی حقوق بگیر تازه خیلی هامون حقوق رانگرفته باید جهت اقساط وامهای گرفته شده بابد دست ٮه دست کنبم یعنی ازاول ماه هیچ فقط بایدباقرض ودریافت وام به زندگی نکبت بارمون ادامه بدیم پس فکراساسی برای تمام حقوق بگیران کارمند دکارگربکنید
بخدا ب 16 روزم نمیرسه همون روز اول میره واسه قسط و بدهی خدا شاهد هست.
اگه دزدی نباشد تامین اجتماعی مشکلی ندارد در همسانسازی وپرداخت حقوق
دزدیها را رو کم کنید تا بتوانید حقوقهای تامین اجتماعی رو همسان سازی کنید
سلام آقای صادقی ،واقعا باید درود فرستاد به شرف شما اگر ۴ نفر باشما هم صدا باشه بخدا کل مشکلات حل میشه دفاع از حق کارگر وبازنشته جهاد است ،احسن یکی که تو این مدت یک حرف حسابی زد شما بودید ،
حقوق ماهیانه 1200000 هزار تومان برای یک. خانواده 4 نفره اگر خانه داشته باشند.در جنوب شهر تازه ماشین هم داشته باشند.دانشجو نداشته باشند.هزینه 10 روز ساده زندگی کردن فقط خوراک...
دولت است دیگروقتی همع چی رابالا میبرن بعدا مردم بدهی نمیدن باید جریمه بدن همه چی دارن میبرن بالا ... تلگرامم میرن فیلتر میکنن ماازخبرمنع میکنن خدا باید شمارابشناسه
سلام.حالا آقای صادقی فرمودن وحقوق بازنشتگانم درست شد ماهم خیلی خوشحال شدبم.پدر جان تا بوده همین بوده. لطفا شعارو کنار بزارید عمل کنید.
این فعال مدافع حقوق کارگران احتمالأ حقوق نجومی میگیرند که میگویند حقوق بازنشستگان کفاف شانزده روز را میدهد، بنده حقوقم یکمیلیون تومنه، شونزده روز نون خالی هم نمیتونم بخورم
بخدا همه وعده و وحیده
بعضی ها پاداش هشتصد میلیون تومانی میگیرند و بعضی با ماهی هشتصدهزار تومان حقوق بازنشستگی زندگی اجباری میکنند
16 روز با احتیاط
جوابگوی یه هفته هم نیست اگه بخوای خدای نکرده یه لباس بگیری یا بری دکتر .۱۶روز فقط میتونی مواد غذایی بخری .یه ملیون حقوق میگیرم با یه بچه دانشجوی دانشگاه آزاد
روز کارگر را برعموم کارگران تبریک عرض میکنم ،واقعیت اینستکه بابزرگداشت روز کارگر وچندروز قبل روز جوان وروز کارگر نباید تشریفاتی وسطحی نگری باشد چون نه تنها دردی رادوا نمیکند بلکه نمک پاشی بر زخم هاست،حقوق کارگران مانند کارمندان بارژیم غذائی نامرغوب ومضر مانند برنج خارجی ،روغن ارزان مضر پالم دار ،گوشت منجمد خارجی،وقص علیهذا که اکثرا سرطان زا میباشند ومخارج دیگر زنده مانی !بیش از ده روز دوام ندارد،لذا مسئولین لازم است فکر اساسی به حال جامعه بکنند.واگه قدرت مالی کافی نیست مخارج غیر لازم را قطع کرده باین قشر فقیر برسند.
مرتضوی یک بار کمر تامین اجتماعی را شکیت ، اگر تکرار شود مردم بر میگردند به دوران قاجار و افغانستان ، باید تامین اجتماعی ایزوله و دست مجلس اداره شود
حق حقوق کارگران وبازنشستگان را دارند غارت میکنند جامعه ای کارگری وبازنشستگان هوشیار باشند غریب 45روزاز سال میگذره هنوز افزایش حقوقی برای بازنشستگان اعلان نکردند چرا مگر تامین اجتماعی مدیر نداره چرا دارند خیانت میکنند
خدا از شما ها نگذره به مستمریبگیران حقوق ده روز زندگی را میدهید به مداحان بیسواد دویست میلیون تومان مگه انها چکار می کنند فقط داد میکشند
اقای وزیر ربیعی محترم توانایی احقاق حق ناس مستمری بگیران از,ذولت نداری برای حفظ موقعیت شغلی خود اینقدر خودت وما را خوار نکن دولت تا کی از سرمایه تامین اجتماعی بلوکه کند تا کی به نوبخت باید التماس کنی ۱۵۲ هزار میلیارد تومان میدانی یعنی چی اقای وزیر مردم همه چی میداننذ که چه وزیری دارند.و اله اکبر یامهدی ادرکنی
واقعا مایه تاسف وشرمندگی میباشد چه جوری روتون میشه بگید ما وکیل و وزیر این مردم هستیم شرم بر شما