۷۰۸۸۹۴
۸ نظر
۵۰۱۰
۸ نظر
۵۰۱۰
پ

توصیه‌ بانک مرکزی به سپرده‌گذاران ارزی

رئیس کل بانک مرکزی به سپرده گذاران ارزی توصیه کرد تا در سپرده گذاری های خود دو پارامتر نرخ سود معقول و اعتبار بانکها را در نظر داشته باشند و گفت: سقف مجاز سود ٥ درصد است.

خبرگزاری مهر: رئیس کل بانک مرکزی به سپرده گذاران ارزی توصیه کرد تا در سپرده گذاری های خود دو پارامتر نرخ سود معقول و اعتبار بانکها را در نظر داشته باشند و گفت: سقف مجاز سود ٥ درصد است.

ولی الله سیف در خصوص رفتار برخی بانکها در اعطای سود به سپرده های ارزی گفت: بانک مرکزی برای نرخ سود سپرده های ارزی سقفی را تعیین کرده که برای سپرده های دلاری پنج درصد و برای یورویی ٤درصد تعیین شده است. بر این اساس به بانکها اعلام شده که هر چقدر سپرده ارزی بگیرند، می توانتد آنرا نزد بانک مرکزی سپرده گذاری کرده و سود دریافت کند.

رییس کل بانک مرکزی افزود: بانکها حتی می توانند زیر این نرخ هم عمل کنند، اما همانطور که قبلا اعلام کردم ریسک هر بانک متفاوت است؛ بنابراین مردم وقتی می خواهند نزد بانکی سپرده گذاری کنند باید دو پارامتر را در نظر داشته باشند.

وی تصریح کرد: اولین پارامتر نرخ سود سپرده و دومین پرامتر میزان اعتمادی است که مردم به آن بانک دارند؛ اگر یک بانک معتبر نرخ سود پایین تری را ارایه دعد برای مردم قابل قبول تر از آن است که بانکی با اعتبار کمتر نرخ سود بالاتری بدهد؛ بانک مرکزی به این موضوع ورود نمی کند؛ بلکه نرخ سودی که بانک می دهد را مبنا قرار داده و با آن نرخ سودی که اعلام کرده است به آنها سود می دهد.

سیف ادامه داد: ما سقف نرخ سود را پنج درصد اعلام کرده ایم و اگر بانکها رقم بالاتری می دهند جایز نیست و شاید نرخ خود را با نرخ اعلامی بانک مرکزی تطبیق نداده اند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خيلي جالبه. پس خود حضرات هم ميدونن بعضي بانكها اعتباري ندارن. فقط پول مردم بي خبر رو ميگيرن و چه زماني تشت رسواييشون از بام بيفته خدا ميدونه...

  • مهران

    آقای رئیس که می فرمائید اعتبار بانکها را در نظر بگیریم، لطفا بفرمائید با چه متری باید اعتبار سنجیده شود، از طریق شبکه های مجازی و یا اخبار شبکه های ماهواره ای؟! این شمایید که اعتبار آنها را باید تایید یا رد نمایید، توپ را در زمین مردم نیاندازید ،.

  • بدون نام

    یعنی چی بانک معتبر؟ مگه بانک نامعتبر هم داریم؟ پس شما چکاره اید؟ بانک مرکزی دیگه جایگاه چغتدر رو هم نداره انگار تو این مملکت. مردم چجوری بفهمن کدوم بانک نامعتبره؟ مگه شما لیست ندادین او سایت بانک مرکزی که چه بانکهایی محوز دارن و معتبرن؟

  • بدون نام

    هر چه این رئیس بانک مرکزی بی لیاقت می گوید باید برعکش عمل کرد.

  • بدون نام

    اعتبار بانکها رو شمای بانک مرکزی باید بسنجی و نمره دهی کنی ، ضمن اینکه اعتبار کم هم قرار نیست به این معنا باشد که مردم نگران سودتضمین شده بانک و اصل سرمایه شان باشند،
    مردم که کارشناس اعتبارسنجی بانکها نیستند و از زد و بندها خبر ندارند،
    خیلی جذاب است که سرمایه های مردم را از طریق بانکها جذب بانک مرکزی می کنید و به بانکها سود می دهید ولی راه فرار را برای غیرمجاز کردن ساعتی هر بانک و موسسه ای همیشه برای خودتان باز می گذراید که هر وقت در پشت پرده اختلافی پیدا کردید نه متضرر شوید و نه پاسخگو
    موید باشید

  • بدون نام

    دلار رو به بدبختی با قیمت بالاتر بخریم بعد دوباره تحویل خودتون بدیم که دوباره گرونتر به خودمون بفروشین؟
    زرنگ کجایین؟

  • بدون نام

    باز حقه بازی و فرار از مسئولیت عدم شفاف سازی شروع شد...خوب اعلام کنید کدوم بانک مطمئن تره کدو نا امن تره....

  • بدون نام

    مردم دیگه دزد دست شما نمی دهند چه برست به دلار

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج