۷۰۶۷۲۷
۷ نظر
۵۰۰۵
۷ نظر
۵۰۰۵
پ

پایان ریاست جمهوری ترامپ فرا رسیده است؟

جمعه شب ۱۳ آپریل، رئیس جمهور دونالد ترامپ با همکاری بریتانیا و فرانسه دستور حمله به سوریه را صادر کرد. تلاشی برای نمایش این نقش که ایالات متحده می خواهد هرچه در جهان غلط است را درست کند. اما سوال این است: آیا این شروع پایان ریاست جمهوری ترامپ است؟ آیا دری که آمریکایی ها اندکی به سوی ملی گرایی عمیق و خروج از سیاست، اقتصاد و فرهنگ جهانی و احترام به تمدن غربی باز کرده بودند حالا بسته می شود؟

دیپلماسی ایرانی: جمعه شب ۱۳ آپریل، رئیس جمهور دونالد ترامپ با همکاری بریتانیا و فرانسه دستور حمله به سوریه را صادر کرد. تلاشی برای نمایش این نقش که ایالات متحده می خواهد هرچه در جهان غلط است را درست کند. اما سوال این است: آیا این شروع پایان ریاست جمهوری ترامپ است؟ آیا دری که آمریکایی ها اندکی به سوی ملی گرایی عمیق و خروج از سیاست، اقتصاد و فرهنگ جهانی و احترام به تمدن غربی باز کرده بودند حالا بسته می شود؟

پارتیزان های متعصب و مکاران و دشمنان متکبری که دونالد ترامپ در مبارزات انتخاباتی اش با آنها می جنگید هم اکنون ظاهرا در سیاست خارجی به پیروزی رسیده اند. آنها وارد دستور کار ترامپ شده اند و در حلقه درونی کارکنان او جا خوش کرده اند. اول از همه نیک هیلی که در سمت سفیر ایالات متحده در سازمان ملل متحد جا خوش کرده است. مورد بعدی و پس از خروج رکس تیلرسون از وزارت امور خارجه پیش آمد تا ترامپ نتواند گزینه مورد نظر خود را برای این سمت معرفی کند. جان بولتون فرد دیگری است که از ابتدا در برنامه های کاری ترامپ حضور نداشت اما رئیس جمهور قانع شد که او فرد درستی برای پست مشاور امنیت ملی است. لازم به ذکر است که درسی که از انتخابات ۲۰۱۶ ایالات متحده گرفتیم این بود: آمریکایی ها به دنبال فردی خارج از سیستم سیاسی بودند. فردی که بیاید و خانه را پاک کند. مردی که از پاک کردن مرداب سخن می گفت و در یک کلام شعار او بازگرداندن آمریکای بزرگ بود.

اما همانطور که ورود یک بیگانه در سیاست واشنگتن مزایایی داشت، حضور یک میلیاردر خودساخته که به هیچ کس یا هیچ جناحی نمی اشید، وقتی وارد معرکه شود معایب و مشکلاتی نیز دارد. بزرگ ترین مشکل این است که نمی توان پیچیدگی های فلسفی و سیاسی واشنگتن را درک کرد و واقعیت ساده است که تنها نکته وفاداری و حمایت از سرمایه داری در کشور بود. وعده هایی که در طول مبارزات انتخابی هم شک و تردیدی در مورد آنها وجود نداشت و بیش از همه هدف کلی سیاسی دولت را تشکیل داد.

اسم اش را نبوغ می گذارید، اسمش را عدم اعتماد به حرف های یک مرد می گذارید یا هرچه بخواهید این مساله را صدا بزنید هم اکنون بدترین دشمنان ترامپ همان کسانی هستند که در حلقه اول پیش بردن برنامه های سیاست خارجی او حضور دارند. کسانی که وعده های انتخاباتی رئیس جمور را تغییر می دهند و در ظاهر او را قانع کرده اند که در کنار او هستند تا پیروزی وعده های او را جشن بگیرند. هم اکنون از رئیس جمهور به عنوان یک وسیله برای پیش بردن خواسته های آنها استفاده می شود.

نتیجه این کار می تواند به معنای شروع پایان ریاست جمهوری ترامپ یا حداقل حکومت نخبگان در واشنگتن باشد. چراکه آن دسته از مدیرانی که با برنامه های رئیس جمهور مخالفت می کردند حالا بر مسند کار هستند. امید کوچک رای دهندگان آمریکایی و دری که آنها در نوامبر ۲۰۱۶ با امید و دعا باز کرده بودند حالا بسته شده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    واقعیت ساده است.!!
    اما حقیقتا هیشکی نمیتوند فلسفه رفتارهایی دونالد ترامپ بفهمد

  • درود بر امریکا

    دلتو خوش نکن ابار داغ سانسورچی

    پاسخ ها

    • بدون نام

      امریکایی اینجا چه شکری میخوری برو اگر گذاشتند توالت عمومی شون رابشو ری تو وامربکا خوب مردم دنیا بد بدبخت شکر خور

    • بدون نام

      مرگ برامریکا

  • بدون نام

    نویسنده مقیم آسایشگاه امین اباد

  • بدون نام

    انشااله روحانی هم کارش به اتمام و زودتری از صحنه سیاست حذف شود که دولت شکست خورده اصلاح طلبان جز بدبختی کارایی نداشته اند

  • بدون نام

    انشاالله

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج